Ulei de argan pentru păr

Ulei de argan pentru păr tratament natural păreri, preț, beneficii. Mod de folosire masca cu ulei de argan tratament reparator pentru păr strălucitor.

Nativ doar în Maroc, uleiul de Argan este presat din sâmburele arborelui de argan. Aceasta este cea mai pură formă de ulei de argan și este folosită în diverse scopuri, precum: tratamentul pielii (anti acnee și pentru hidratare), îngrijirea părului și chiar gătit.
Uleiul de Argan este presat din sâmburele arborelui de argan nativ în Maroc. Aceasta este cea mai pură formă de ulei de argan și este folosită în diverse scopuri, precum: tratamentul pielii (anti acnee și pentru hidratare), îngrijirea părului și chiar gătit.

Ce este uleiul de argan?

Uleiul de argan este un produs al arborelui de argan marocan. Este extras din sâmburele din arborele de argan pentru a fi folosit ca ulei hidratant, nutritiv și balsam pentru piele și păr. Adesea este supranumit „aur lichid” datorită calităților sale uimitoare, proprietăților și beneficiilor pentru sănătate. Uleiul de argan conține cantități mari de substanțe nutritive benefice, inclusiv vitamina E și acizi grași, care au multe efecte pozitive pentru păr atunci când sunt aplicate corect. Rezultatele benefice ale uleiului de argan sunt dovedite aspectul impecabil de frumos al pielii și părului.

Cum folosim ulei de argan pentru sănătatea părului? Mod de folosire mască tratament.

Iată câteva dintre utilizările uleiului de argan pentru păr:

  • Ulei de argan ca mască de păr. Uleiul de argan este uimitor la măștile de păr, în special dacă aveți părul deteriorat. Vitamina E din ulei ajută la întărirea și regenerarea a părului și la sigilarea capetelor despărțite. Acizii grași Omega susțin sănătatea părului. O mască este un mod practic de a revitaliza părul.
  • Ca ulei tratament pentru păr. Uleiul de argan de cea mai bună calitate este esențial pentru menținerea părului strălucitor, sănătos, deoarece pătrunde în fir, spre deosebire de serurile care de obicei stau la suprafața șuvițelor. Poate fi adăugat și în șamponul ori balsamul dvs clasic de păr.
  • Ca produs de styling. Uleiul de argan oferă strălucire excelentă și are beneficii majore pentru descurcare. Pentru persoanele cu păr creț sau cu tendințe de încurcare, uleiul de argan poate fi folosit pentru a ajuta la definirea cu adevărat a buclelor. În plus, uleiul de argan ajută culoarea să se mențină mai mult timp după vopsire.
  • Ca tratament pentru scalp. Deoarece uleiul de argan este bogat în antioxidanți, poate fi un tratament eficient al scalpului. Poate ajuta la reducerea inflamației scalpului, eliminând mătreața, mâncărimea și alte probleme ale scalpului. Nimănui nu îi plac firele de păr albe. Dar v-ați gândit că sănătatea scalpului de păr este esențială pentru a avea mai puține fire de păr albe? Îngrijiți și scalpul, nu numai firul de păr pe lungime.
  • Ca protecție împotriva deteriorării cauzate de soare, apa de la mare sau piscină. Uleiul de argan acționează ca un filtru eficient împotriva acțiunii razelor ultraviolete și substanțelor din apa de piscină ori apei sărate a mării. Uleiul de argan nu stă doar ca o peliculă pe suprafața firului de păr, ci pătrunde în profunzimea acestuia pentru a-l proteja mai mult timp. Luați cu dvs ulei de argan și în bagajul din orice vacanță!

Cum ajută uleiul de argan la regenerarea părului?

Uleiul de argan este adesea folosit ca tratament pentru păr. Este extrem de benefic pentru păr și scalp și este frecvent utilizat ca balsam. Vitamina E este esențială pentru regenerarea părului și se găsește în uleiul de argan în cantități mari. Vitamina E susține creșterea sănătoasă a părului, deoarece este antioxidantă și ajută la stimularea celulelor. Uleiul de argan ajută la regenerarea părului, stimulează scalpul să producă păr.

Ce beneficii aduce uleiul de argan pentru oprirea căderii și apoi creșterea părului?

Când începeți să vedeți din ce în ce mai des păr căzut în chiuveta din baie și în peria ta de păr, prima reacție este negarea. Nu se poate să ne cadă părul! Pe măsură ce devine o rutină, este timpul să înfruntați adevărul și să luptați înapoi cu un ulei benefic pentru păr, respectiv uleiul de argan. Acesta poate ajuta la oprirea căderii părului, la îmbunătățirea sănătății părului și a scalpului și la regenerare. Un tratament simplu aplicat de trei ori pe săptămână ne poate ajuta să vedem mai puține fire de păr în chiuvetă și mai multe pe cap. MOD DE FOLOSIRE: Puneți câteva picături de ulei de argan pe vârful degetelor și masați-l în scalp folosind o mișcare circulară. Continuați masajul cu ulei timp de 15 minute pentru a facilita acoperirea și a pătrunde în întregul scalp, pentru a stimula fluxul de sânge către scalp și foliculii de păr. Repetați acest tratament de trei ori pe săptămână pentru a opri progresia căderii părului și pentru a ajuta părul nou să se crească frumos.

Care este cel mai bun ulei de argan pentru păr?

Cel mai bun ulei de argan pentru păr, conform părerilor hair stiliștilor, este cel autentic din Maroc. Alegeți un ulei de argan de foarte bună calitate. Acesta va restabili rezistența și strălucirea părului.

Bogat în acizi grași și antioxidanți, uleiul de argan este folosit direct piele ca un produs anti-îmbătrânire sau pe păr pentru nutriție și hidratare.
Bogat în acizi grași și antioxidanți, uleiul de argan este folosit direct piele ca un produs anti-îmbătrânire sau pe păr pentru nutriție și hidratare. MAI MULTE SORTIMENTE DE ULEI DE ARGAN AUTENTIC REGĂSIM ÎN MAGAZIN WWW.PRODIETABIO.RO

De ce ajută uleiul de argan părul să fie mai sănătos?

Uleiul de argan este un tratament pentru nutritiv, cu multe beneficii, precum hidratarea și întărirea părului. Cu conținutul său ridicat de antioxidanți, acizi grași esențiali și vitamina E, uleiul de argan ajută în mod natural la creșterea elasticității părului și la restabilirea constantă a strălucirii acestuia pentru a deveni plin de viață. Uleiul de argan ajută părul să fie mai sănătos prin neutralizarea radicalilor liberi și protecția UV.

„Fie că ne dăm seama sau nu, ne supunem părul la o mulțime de factori de stress ce duc la deteriorare, precum poluarea de zi cu zi, tratamente chimice și instrumente fierbinți”, spune Andrew Fitzsimons. “Vitamina E din uleiul de argan vă ajută să vă păstrați foliculii să nu se deterioreze, împiedicând în același timp despicarea și ruperea.” Andrew Fitzsimons este un hair-stylist al celebrităților și fondator al programului Trans Cosmetic Donation Program din Los Angeles, CA. A lucrat ca hair stylist pentru Adriana Lima, Joan Smalls, Kim Kardashian-West și nenumărate vedete.

Ulei capilar special pentru tratament scalp și pe toată lungimea firului. Ulei de baobab și de argan cu proprietăți nutritive valoroase. Disponibil în www.PRODIETAMAGAZIN.RO
Ulei capilar special pentru tratament scalp și pe toată lungimea firului. Ulei de baobab și de argan cu proprietăți nutritive valoroase. Disponibil în www.PRODIETAMAGAZIN.RO

Pot să folosesc ulei de argan pentru păr în fiecare zi?

Da, uleiul de argan poate fi folosit pentru păr în fiecare zi. Puneți una două picături de ulei de argan pe vârful degetelor și neteziți părul. Acesta va fi mai puțin rebel și va străluci. Uleiul de argan face părul mai ușor de modelat și, atunci când este utilizat în cantitatea corectă, se absoarbe ușor și nu lasă reziduuri grase. Având în vedere faptul că nu conține substanțe chimice suplimentare, utilizarea în mod regulat nu vă va produce nici un rău pe termen lung.

Cum folosim uleiul de argan pentru păr? Mod de aplicare.

Uleiul pur de argan poate fi utilizat ca un balsam fără efect chimic. Tot ce ai nevoie sunt câteva picături de ulei pur de argan. Frecați bine uleiul între palmele dvs. și apoi treceți-vă bine mâinile și degetele prin părul umed sau uscat cu prosop. Asigurați-vă că faceți masaj la nivelul scalpului pentru a obține un scalpul sănătos. Astfel, susțineți creșterea părului și preveniți capetele despicate.

Utilizarea uleiului de argan ca agent de styling

Dacă trebuie să vă modelați părul în grabă, uleiul de argan este o soluție incredibilă. Pe lângă faptul că oferă însănătoșirea părului pe termen lung în ceea ce privește moliciunea și rezistența, îi oferă acestuia și un luciu imediat. Este o modalitate excelentă de a îmblânzi părul rebel.
Spre deosebire de mulți agenți de styling, care pot provoca deteriorarea părului pe termen lung din cauza substanțelor chimice incluse în ingrediente, uleiul de argan îmbogățește părul cu nutrienți și repară daunele. De asemenea, este un produs excelent de utilizat înainte de îndreptare, deoarece poate ajuta la protejarea părului împotriva deteriorarii cauzată de căldură.
Uleiul de argan este foarte simplu de utilizat ca agent de styling. Aplicarea este similară folosirii unui gel. Frecați câteva picături de ulei de argan între palmele dvs. și treceți-le prin părul uscat, asigurând o distribuție uniformă. Nu folosiți prea mult. Uleiul de argan va adăuga părului o strălucire excelentă.

ProDietaMagazin.ro are una dintre cele mai ample game de ulei de argan autentic. Ulei de argan pentru hidratarea tenului, pentru sănătatea părului și strălucire și chiar ulei de argan alimentar. Produse Originale la preț de direct importator.
ProDietaMagazin.ro are una dintre cele mai ample game de ulei de argan autentic. Ulei de argan pentru hidratarea tenului, pentru sănătatea părului și strălucire și chiar ulei de argan alimentar. Produse Originale la preț de direct importator. Detalii și informații suplimentare privind proprietățile, beneficiile și modul de aplicare al uleiului de argan în Magazin ProDieta.

Folosirea uleiului de argan ca mască de păr tratament.

Un tratament peste noapte cu ulei de argan este o modalitate excelentă de a maximiza efectele benefice asupra părului. Utilizarea unei cantități mai mari de ulei de argan ca mască de păr înseamnă că ai mulți dintre nutrienți vor fi absorbiți. Este un tratament excelent înainte de un eveniment special, atunci când doriți ca părul dvs. să fie mai neted, elegant și voluminos. Și înainte de a pleca la mare sau la piscină este recomandat să urmați un tratament mască cu ulei de argan pentru că soarele, apa mării sau clorul din piscină pot afecta aspectul și sănătatea părului.
Acest tratament cu ulei de argan este ușor de făcut acasă. Utilizați o cantitate mai mare de ulei pentru acest tratament. Masați uleiul de argan pe scalp, păr și înfășurați părul într-un prosop pentru a nu păta perna. Lăsați tratamentul peste noapte (sau câteva ore) și apoi spălați uleiul de argan în dimineața următoare cu șamponul dvs. obișnuit. Părul va arăta senzațional.

Masca de păr cu ulei de argan. Gata preparată de Douce Nature Franța. Disponibilă în www.proDietaMagazin.ro
Masca de păr cu ulei de argan. Gata preparată de Douce Nature Franța. Disponibilă în www.proDietaMagazin.ro

Ulei pur de argan sau produse cu ulei de argan?

Uleiul de argan poate fi folosit fie singur, fie ca ingredient într-un șampon, balsam sau agent de styling. Este eficient în ambele sensuri, deci decizia vă aparține.
Este un ulei rar, deci prețul uleiului de argan este mare dacă doriți un produs autentic.
Ulei pur de argan: unul dintre avantajele utilizării uleiului de argan pur este că este 100% natural și nu este necesar să folosiți produse cu substanțe chimice potențial dăunătoare. Uleiul de argan pur oferă un rezultat excelent de fiecare dată.

Puteți folosi ulei de argan pentru a vă hidrata fața și corpul. Este excelent pentru cuticulele uscate sau pentru fața ta când tenul are nevoie de un pic de strălucire în plus. Atunci când este aplicat pe piele, uleiul va pătrunde în pori, vindecă deteriorarea adâncă a epidermei și restaurează frumusețea naturală a pielii în mod firesc. Uleiul de argan ajută la reducerea ridurilor prin hidratarea pielii. Uleiul cu absorbție rapidă restabilește hidratarea și nutriția pielii cu ajutorul acizilor grași.

Atunci când alegeți produse de înfrumusețare, trebuie să vă asigurați că produsul pe care îl utilizați nu va provoca daune pe termen lung părului și pielii dvs. Nu va trebui să vă faceți griji cu acest ulei organic, care respectă cele mai înalte standarde din industria frumuseții. Acest produs conține ulei de argan pur 100% și fără substanțe chimice periculoase, ceea ce explică cu siguranță și popularitatea acestuia.

Dacă sunteți în căutarea unui produs 100% natural, care să fie atât eficient cât și accesibil, nu căutați mai departe. Acest ulei de argan marocan de calitate vine într-o formă presată la rece și are un ambalaj menit să păstreze nutrienții esențiali ai uleiului de argan. Spre deosebire de majoritatea produselor de înfrumusețare, acesta nu conține parfumuri sintetice și nici substanțe chimice nocive. De asemenea, s-a dovedit că este eficient pentru toate tipurile de piele și de păr în timpul unei perioade extinse de testare pentru a vă asigura că veți beneficia de rezultate minunate!

Surse:

Dias MFRG. (2015). Hair cosmetics: An overview. DOI: https://doi.org/10.4103/0974-7753.153450

Khallouki F, et al. (2017). Ethnobotanic, ethnopharmacologic aspects and new phytochemical insights into Moroccan argan fruits. DOI: https://doi.org/10.3390/ijms18112277

Kouidri, et al. (2015). The chemical composition of argan oil. https://www.researchgate.net/publication/272167921_The_Chemical_Composition_of_Argan_Oil

Mayo Clinic Staff (2018). Dandruff. https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/dandruff/symptoms-causes/syc-20353850

Scrie un raspuns: