Uree crescuta la analize? Atentie la proteine!

Proteinele sunt la modă astăzi pentru că ne ajută să avem o musculatură fermă, dau sațietate și susțin dietele. Dar ce-i mult strică, chiar și în cazul proteinelor. Echilibrul este esențial pentru că, altfel, rinichii sunt cei care plătesc nota prea mare. Dacă analizele medicale arată uree și creatinină mari, atunci trebuie să acordați atenție alimentației și suplimentelor nutritive, căci poate ceva undeva e prea mult.

Uree crescută și creatinină mărită la analizele medicale de rutină.

Uree crescută și creatinină mărită la analizele medicale de rutină. Tratament naturist pentru rinichi sănătoși cu extract lichid de pătrunjel.
Există un echilibru delicat între digestia proteinelor și eliminarea ureei din organism. Proteina energizează organismul cu prețul acumulării deșeurilor toxice. Pentru o sănătate optimă, aceste deșeuri trebuie îndepărtate iar ficatul și rinichii joacă un rol crucial în eliminarea deșeurilor. Anumite procese pot perturba însă acest echilibru delicat.

Dacă alegeți să consumați o dietă bogată în proteine pentru a slăbi sau pentru a crește masa musculară, corpul dumneavoastră poate produce cantități mari de uree, un produs secundar al metabolismului proteinelor. Ureea se acumulează în sângele dumneavoastră și excesul este excretat prin rinichi prin urină. Consumul de prea multă proteină vă poate afecta rinichii și, dacă rinichii nu funcționează bine, se pot provoca daune suplimentare.

Ce sunt proteinele și de ce sunt la modă în dietele moderne? Care este mecanismul prin care proteinele ajung să dăuneze organismului?

Proteinele se găsesc în fiecare celulă, țesut și organ din corpul dvs. și se înlocuiesc în mod constant. Acest lucru face ca proteinele din alimentele consumate zilnic să fie esențiale pentru o sănătate bună.

Proteinele se găsesc într-o cantitate mai mare în anumite tipuri de alimente precum carne, pește, leguminoase (fasole, linte, năut, soia), lapte, nuci și semințe (oleaginoase în general), cereale integrale și legume.

De ce sunt proteinele la modă în dietele moderne? Pentru că ne dorim să fim slabi, dar tonifiați. Proteinele ne dau senzația de plin în stomac mai repede, țin de foame și susțin musculatura, deci arătăm tonifiați.

Când mâncăm alimente bogate în proteine, corpul le sparge în aminoacizi care sunt apoi utilizați pentru a înlocui proteina din organismul nostru. De aceea proteinele sunt numite și “cărămizile organismului”. Corpul nostru nu poate stoca excesul de proteine, iar aminoacizii suplimentari sunt catabolizați în energie și amoniac. Procesul de conversie este cunoscut sub numele de deaminare. Ficatul detoxifică corpul de amoniac, utilizând cinci enzime care transformă amoniacul nedorit în uree. Fluxul de sânge transportă ureea din ficat până la filtrarea prin rinichi. Ureea este eliminată din organism în urină.
Enzimele transformă amoniacul, un compus de azot, în uree sau acid uric în ficat prin adăugarea de molecule de dioxid de carbon. De asemenea, conversia în uree are loc parțial în rinichi. Defalcarea proteinelor se transformă în uree. Defalcarea acizilor nucleici se transformă în acid uric. Corpuscul renal acționează pentru a filtra celulele și proteinele în ultrafiltrate, care devine urină. Ureea si acidul uric sunt mai putin toxice decat amoniacul. Ornitina, deși un aminoacid, nu face parte din codul genetic și nu este implicată în sinteza proteinelor. Ornitina joacă însă un rol crucial în conversia amoniacului în uree.
O proteină din sânge, cunoscută sub numele de albumină, atrage suplimentar lichidul din organism în sânge. Fluidul este în cele din urmă îndepărtat din sânge de glomeruli – sistemul de filtrare a rinichilor. Albumina funcționează ca un burete pentru a elimina excesul de lichid, ceea ce poate provoca inflamații în zone cum ar fi gleznele, picioarele, mâinile și fața.

Sănătatea rinichilor cu plante medicinale pentru a scădea creatinina și ureea: brusture, fenicul, gălbenele, soc, măceș, mesteacăn ș.a. Detalii și mai multe informații în articolele proDietaPLAFAR.ro

Sănătatea rinichilor cu plante medicinale pentru a scădea creatinina și ureea: brusture, fenicul, gălbenele, soc, măceș, mesteacăn ș.a. Detalii și mai multe informații în articolele proDietaPLAFAR.ro

Testarea nivelurilor de uree

Două teste măsoară nivelurile de uree din corp: testul de urină cu azot din uree și azotul de uree din sânge sau testul BUN (Blood Urea Nitrogen). În mod normal, excretați 12-20 grame azot de uree pe zi în urină. Dacă excretați mai mult decât valorile normale în urină, poate rezulta că de fapt consumați prea multă proteină. BUN este un test de sânge și, ca și testul de urină, un BUN ridicat poate indica faptul că consumați mai multă proteină decât corpul are nevoie. Cu toate acestea, o valoare ridicată de BUN se poate datora, de asemenea, bolii renale, insuficienței cardiace congestive, unui atac de cord recent sau deshidratării și poate necesita teste suplimentare.
Dacă aveți o boală renală cronică, o dietă bogată în proteine vă poate solicita rinichii și poate accelera progresia bolii dumneavoastră.

Rinichi sănătoși, tratament 16 zile cu extract de plante medicinale. Splinuta, frunze de mur si de ortosiphon, coada-calului, concentrat de plante medicinale pentru rinichi sănătoși, produs de Medicura Germania. Tratamentul este eficient pentru scăderea creatininei, acidului uric și antiinflamator.

Rinichi sănătoși, tratament naturist de 16 zile cu extract de plante medicinale. Concentrat de plante medicinale pentru rinichi sănătoși din plantele special alese: splinuță, frunze de mur și de ortosiphon, coada-calului, produs de Medicura Germania. Pentru scăderea creatininei, acidului uric și antiinflamator. Produs distribuit în România și prin magazin cu livrare rapidă proDietaBio.ro

Proteină în urină

Membrana glomerulară a rinichiului filtrează sânge, permițând ca produsele reziduale și apa suplimentară să treacă prin blocarea proteinelor și celulelor. Anumite boli ale rinichiului, cunoscute sub numele de boli glomerulare, permit albuminei din sânge să curgă prin membrană în urină. Cantități mari de proteine în urină sunt o afecțiune numită proteinurie. Hipoproteinemia se referă la proteinele sanguine scăzute.
Există o serie de afecțiuni care pot cauza o boală glomerulară. Infecția, medicamentele toxice sau bolile sistemice, cum ar fi diabetul sau lupusul, pot provoca afecțiuni glomerulare. Pot exista, de asemenea, cauze necunoscute ale bolii glomerulare.

Cât de multe proteine înseamnă prea mult pentru corp?

Majoritatea oamenilor nu au nici o problemă în a obține suficiente proteine în dieta lor, potrivit US Centers for Disease Control and Prevention. Recomandările generale privind proteinele sunt 46 de grame pentru femei și 56 de grame pentru bărbați. O diet[ diversificată poate asigura necesarul de proteine. De exemplu, 1 cană de lapte conține 8 grame de proteine, un piept de pui are 21 de grame și o cană de fasole oferă 16 grame de proteine.
O persoană care consumă prea multă carne, prea multe leguminoase, batoane proteice sau ouă poate consuma implicit prea multe proteine. Consultați medicul înainte de a urma o dietă bogată în proteine.

Cura de aproape 2 saptamani cu Anghinare, Papadie, Fenicul BITTER BIO cu plante medicinale fara alcool 250 ml. 20 ml zilnic pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.

Cura de aproape 2 săptămâni cu Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului, Turmeric și alte plante medicinale, BITTER BIO fără alcool 250 ml. 20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea creatininei și acidului uric. Produs HERBARIA GERMANIA distribuit de proDietaBIO.ro în România. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale.

Cum procedăm pentru a scădea nivelul ureei din organism? Tratament natural pentru uree crescută la analize.

Consumați zilnic multe lichide pentru a fi hidratați. Deshidratarea se referă la echilibrul inadecvat al apei și al electroliților în celulele dvs., ceea ce poate determina un nivel ridicat de uree. Dacă luați medicamente diuretice, aveți diaree persistentă, pierdeți excesul de lichide prin transpirație sau nu beți suficiente lichide pe parcursul zilei, puteți deveni deshidratat. Deshidratarea severă implică spitalizarea și administrarea de fluide intravenos. Deshidratarea ușoară se poate rezolva prin creșterea aportului de apă, eventual apă de cocos care acționează ca un isotonic natural.

Tratament naturist pentru rinichi sănătoși

Extractul de pătrunjel poate reprezenta baza unui tratament naturist. O cură de 3 săptămâni de pătrunjel extract lichid poate ajuta la detoxifiere, în afecţiunile reumatice, gută, infecţii urinare, uree crescută, creatinină mărită, nisip la rinichi. Extractul lichid de pătrunjel activează procesele metabolice, ajută în tratamentul pentru tiroidină, are proprietăţi diuretice, reface sistemul imunitar, fortifică oasele şi dinţii, elimină apa în exces, ureea, acidul uric şi clorurile.

Tratament naturist pentru rinichi sănătoși cu capsule de 17 plante medicinale. Scădere uree și creatinină cu extract de gălbenele, soc, merișor, brusture, fenicul și alte plante. Detalii, proprietăți plante și alte informații în magazin naturist proDietaPLAFAR.ro

Tratament naturist pentru rinichi sănătoși cu capsule de 17 plante medicinale. Scădere uree și creatinină cu extract de gălbenele, soc, merișor, brusture, fenicul și alte plante. Detalii, proprietăți plante și alte informații în magazin naturist proDietaPLAFAR.ro

Puteti posta comentarii mai jos .


Mancare fara calorii

Extracte lichide de patrunjel si plante medicinale

Ceaiuri Yogi Tea Germania prodietanaturala.ro Romania

Alimente pentru slabire, paste si orez fara calorii

Plafar magazin naturist online cu livrare rapida


Opinia / Comentariul dvs

Completati calculul matematic (anti-spam). Multumim :) *

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and

Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform EU Cookie LAW. info

1. Ce date colectam. Numele si adresa de email pentru formularul de comentarii (numele poate fi si pseudonim). Nu trimitem nici un fel de promotionale pe adresa de email si nici nu transmitem aceasta adresa catre terte parti. Istoricul de navigare, cum ai interactionat cu website-ul, adresa IP, ce tip de browser folosesti, cat a durat vizita, istoricul de cautare, numarul de pagini vizitate, date legate de traffic. Nu trimitem newslettere si nu primim plati online, deci nu colectam date de card bancar.
2. Cum sunt colectate datele. Colectam in mod indirect date prin intermediul cookie si scripturi de monitorizare. Datele colectate in scop de masurare a audientei si care in principiu sunt cele de istoric de navigare sunt pastrate timp de 50 de luni. Aceste date sunt anonimizate si folosite in scopuri statistice fara a se putea identifica persoana reala.
3. De ce colectam datele. Din motive de securitate pe website si trasabilitate.
4. Cine proceseaza datele. Google Analytics, Adwords si Google Search Console pentru servicii de analiza a traficului. Datele tale personale pot fi trimise catre forurile guvernamentale sau instantele judecatoresti in cazul in care exista un temei legal pentru aceasta.
5. Link-uri catre alte website-uri. Este posibil ca in paginile magazinului nostru online sa existe link-uri catre diferite alte site-uri sau retele sociale asupra carora compania nostra nu are niciun control sau influenta.
6. Cum sunt protejate datele mele. Datele tale sunt tinute pe servere securizate, protejate cu ajutorul softurilor antivirus si firewall. Am implementat atat din puct de vedere tehnic cat si la nivel organizational solutii si proceduri pentru ca datele tale sa fie pastrate in siguranta si sa ramana confidentiale.
7. Care sunt drepturile tale. Chiar daca initial ti-ai dat acordul pentru prelucrarea datelor tale, acest acord poate fi retras in orice moment pentru anumite date sau pentru toate (cu respectarea legii si a timpului de stocare). Pentru datele pentru care nu exista obiectiuni in a fi procesate ele se considera de drept procesabile.
8. Transferul datelor in afara UE. Datele colectate de magazinul online sunt gazduite pe servere aflate la Hetzner (https://www.hetzner.de/) si sunt localizate in Frankfurt Germania. In calitate de prestator de servicii european, Hetzner este supus si el normelor GDPR. Terții (Google, Facebook si altii care opereaza in UE) sunt obligați prin contract pentru a proteja și menține confidențialitatea datelor tale și să le utilizeze exclusiv pentru scopurile pentru care le oferim.

INCHIDE

Toate informațiile din acest site sunt sub licența Revistei Online ProDieta.ro. Articolele Prodieta.ro NU pot fi preluate decât dacă se respectă condiția de a preciza sursa, cu link, conform Legii Drepturilor de Autor! ©2017. Toate articolele din site-ul pro dieta.ro sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al oricărei alte forme de intervenție medicală profesională.
Informațiile au scop pur informativ. NU INTENȚIONEAZĂ SĂ OFERE SFATURI MEDICALE. Nici editorii prodieta.ro, autorii sau redactorii nu-și asumă responsabilitatea pentru niciuna dintre posibilele consecințe ale vreunui tratament, procedură, exercițiu, modificare în dietă, acțiune sau administrare a medicației ce rezultă din lectura sau aplicarea informației conținute în această informare. Publicarea acesteia nu echivalează cu practicarea medicinei, iar această informație nu înlocuiește recomandarea dată de medicul dumneavoastră sau de altă autoritate medicală. Înainte de urmarea oricărui tratament, cititorul trebuie să ceară sfatul unui medic sau al unui reprezentant medical.