Insuficiența renală tratamente naturiste

Tratament naturist pentru insuficiența renală cu sevă de mesteacăn, suc de merișoare, suc pur de aronia, extract de urzică, frunze de mur, planta medicinală coada calului.

Insuficiența renală acută sau blocajul renal înseamnă faptul că rinichii nu-și mai îndeplinesc funcția. A vorbi despre tratamente naturiste în acest caz este oarecum delicat, pentru că în astfel de situații viața este pusă în pericol și trebuie de urgență apelat medicul. Cu toate acestea, persoanele care au predispoziție spre probleme renale, pot urma tratamente naturiste preventive așa încât să nu ajungă în situații grave. Și persoanele care au depășit un episod acut de boală pot avea în vedere remedii naturiste complementare, cu beneficii pentru sănătatea rinichilor.

Insuficiența renală tratamente naturiste preventive cu bitter de plante medicinale fără alcool.
Insuficiența renală tratamente naturiste preventive cu bitter de plante medicinale fără alcool.

Insuficiența renală implică suprimarea progresivă sau bruscă a funcțiilor metabolice și de excreție, respectiv a funcției de filtrare a toxinelor și de menținere a echilibrului electroliților. Prin intoxicații și infecții renale, eventual complicate de formarea de pietre la rinichi, se ajunge la distrugerea progresivă a structurilor renale și blocarea căilor urinare. Consumul de carne, de mâncare de fast-food și de patiserie, consumul insuficient de lichide și hipertensiunea arterială, diabetul zaharat sau intoxicațiile cu pesticide pot agraba boala rinichilor.

Care sunt semnele de insuficiență renală?

Durerea inferioară a spatelui

Dacă unul sau ambii rinichi sunt blocați, puteți simți o durere intensă în zona spatelui sau în zona abdominală. Durerea poate fi moderată până la severă, în funcție de gradul de inflamație a rinichilor și poate apărea ca urmare a insuficienței renale, ori a unui real blocaj renal.

Sângele în urină se poate datora unei insuficiențe renale

Multe persoane care au blocaj renal pot observa sânge în urină. Urina poate să apară de culoare portocalie sau roșie.

Infecții ale tractului urinar

Insuficiența renală poate determina formarea urinei în rinichi, ceea ce poate duce la o infecție a tractului urinar. Simptomele unei infecții ale tractului urinar includ febră, durere în timpul urinării sau nevoia de a urina foarte des. Unii oameni pot avea, de asemenea, dureri la nivelul spatelui sau abdomenului. De obicei, o infecție a tractului urinar necesită tratament antibiotic pentru a rezolva simptomele asociate cu această afecțiune.

Creștere în greutate datorată excesului de apă

Blocarea rinichilor nu permite eliminarea excesului de lichid din corp. Aceasta poate afecta diverse zone ale corpului, cum ar fi picioarele, gleznele sau mâinile. Retenția de apă ne poate face să părem grași, dar problema este ascunsă în gradul de funcționare a rinichilor.

Tensiune arterială crescută

Insuficiența renală ar putea împiedica rinichii să elimine sarea în exces și apa din sânge. Acest lucru poate face să fie mai greu pentru inimă să pompeze sânge prin organism și poate provoca hipertensiune arterială.

Simptome asemănătoare gripei

Infecția rinichilor poate produce simptome asemănătoare gripei la unii oameni. Aceste simptome includ febră, dureri de corp, greață sau vărsături.

Tulburări renale acute

Dacă rinichii sunt complet blocați, producția de urină se oprește și determină rinichii să se închidă. Dacă este lăsată netratată, această afecțiune – denumită insuficiență renală acută – ar putea duce la deces în unele cazuri.

Ce lichide putem să bem atunci când avem afecțiuni ale rinichilor?

Lichidele recomandate sunt: apa, seva de mesteacăn, sucul de merișoare (care ajută și în tratamentul infecțiilor urinare) și suc de aronia care ajută la buna funcționare a vaselor sanguine din rinichi.

Seva de mesteacăn are un gust ușor dulceag. Este deosebit de bogată în minerale extrase de copac din pământul bogat al pădurilor nordice. Sănătate curată!
Seva de mesteacăn are un gust ușor dulceag. Este deosebit de bogată în minerale extrase de copac din pământul bogat al pădurilor nordice. Sănătate curată! Mai multe oferte de sevă de mesteacăn din Germania și Austria sunt disponibile în magazin www.proDietaBio.ro cu livrare rapidă și taxe de curierat numai 9.99 lei!

Tratamente naturiste pentru prevenirea insuficienței renale, blocajului renal

Medicamentele de sinteză chimică pot da unele complicaţii nedorite, iar tratamentele naturiste sunt considerate a fi remedii sigure. În insuficienţa renală cu început de edeme, putem folosi seva de mesteacăn, infuzie sau ceai de coada calului, de urzici sau suc de aronia, 100 ml pe zi.

Extract de urzică pentru sănătatea rinichilor, pentru detoxifierea ficatului, o circulație sanguină mai bună și metabolism activ.
Extract de urzică pentru sănătatea rinichilor, pentru detoxifierea ficatului, o circulație sanguină mai bună și metabolism activ. Urzica este utilă și ca tratament naturist împotriva alergiilor. Citiți mai multe informații despre ceaiul și extractul de urzici în site www.proDietaBio.ro

Multe plante medicinale pot îmbunătăți funcția renală. Cele mai multe plante medicinale fac acest lucru pentru a preveni infecțiile obișnuite ale rinichilor și ale tractului urinar sau acționând ca un diuretic pentru a elimina excesul de lichide și pietre la rinichi. Unele plante acționează într-o măsură mai mare pentru prevenire, altele ca tratamente ale problemelor renale existente.

Concentratul din plante medicinale pentru RINICHI cu cu splinuță, frunze de mur, frunze de Ortosiphon și coada calului, susține protecția antioxidativă a rinichilor și întărirea sistemului imunitar.

Splinuța este bogată în uleiuri, tanin, substanțe amare, flavonoide, are proprietăți diuretice, antiinfecțioase, calmante, cicatrizante, antihemoragice, colagoge, astringente. Această plantă medicinală aduce beneficii sănătății rinichilor și este folosită ca remediu naturist pentru litiaze renale și biliare, retenție hidrică, inflamații intestinale, metroragii, reumatism.

Frunzele de mur au acțiune depurativă, proprietăți tonice, astringente și antidiareice, fiind recomandate în afecțiuni renale și ale vezicii urinare, colite, gastroenterite.

Tratament naturist cu 20 ml zilnic Bitter. GRIJA TA PENTRU SĂNĂTATE! EXTRACT DE PLANTE MEDICINALE pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.
CURA de 2 săptămâni TRATAMENT NATURIST cu plante medicinale: Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului și VITAMINE.
BITTER BIO fără alcool, fără zahăr, PUR, 250 ml.
20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea uereei și creatininei. Produs HERBARIA GERMANIA. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale și mod de utilizare.

Frunzele de Ortosiphon conțin polifenoli, potasiu și uleiuri esențiale cu acțiune diuretică, ajutând la eliminarea renală a apei precum și a ureei, acidului uric și clorurilor. Alte beneficii aduse de frunzele de ortosiphon includ eliminarea calculilor renali, susținerea funcției excretoare a rinichilor și întărirea rezistenței aparatului urinar față de factorii patogeni. Stimularea diurezei ajută la scăderea tensiunii arteriale, refacerea mai rapidă în urma infecțiilor urinare, diminuarea edemelor. Coada calului este o plantă deosebit de apreciată în primul rând pentru conținutul de acid salicilic. În plus, are palustrine, palustridine, gluteolină, nicotină, fitosterol, beta-sitosterol, acid malic, acid oxalic, glicoceride, dimetil sulfone, vitamina C, uleiuri volatile. Coada calului conține săruri de potasiu cu efecte diuretice, dezinfectante, antimicrobiene, antiseptice, antiinflamatoare, expectorante, cicatrizante și hemostatice cu rezultate în afecțiuni ale vezicii și ale rinichilor, calculilor renali, nefritelor, insuficienței cardiace, anginei pectorale, tulburărilor digestive (diaree, ulcer gastrointestinal, colecistite), reumatismului, bronșitelor, sângerărilor.

Rinichi sănătoși, tratament 16 zile cu extract de plante medicinale. Splinuta, frunze de mur si de ortosiphon, coada-calului, concentrat de plante medicinale pentru rinichi sănătoși, produs de Medicura Germania. Tratamentul este eficient pentru scăderea creatininei, acidului uric și antiinflamator.
Rinichi sănătoși, tratament naturist de 16 zile cu extract de plante medicinale. Concentrat de plante medicinale pentru rinichi sănătoși din plantele special alese: splinuță, frunze de mur și de ortosiphon, coada-calului, produs de Medicura Germania. Pentru scăderea creatininei, acidului uric și antiinflamator. Produs distribuit în România și prin magazin (cu livrare rapidă și transport numai 10 lei cu plata la curier), pe site www.proDietaBio.ro

Scrie un raspuns: