Deficitul de albumină. Recomandări de tratament pentru ficat și rinichi.

Deficitul de albumină, sau hipoalbuminemia, reprezintă un nivel anormal de scăzut al albuminei proteice din sânge. În momentul în care faceți analize medicale pentru ficat, este posibil să remarcați și nivelul scăzut al albuminei. Intervalul normal pentru albumină este de 3,5 până la 4,5 mg / dl. Dacă nivelul albuminei este mai mic de 3,5 mg / dl, este considerat scăzut. Pot exista mai multe cauze potențiale ale albuminei scăzute, incluzând malnutriția, afecțiunile hepatice, afecțiunile renale sau răspunsul la stres. Valori crescute ale albuminei serice se întâlnesc în caz de deshidratare severă.

Diagnostic pentru albumina scăzută, interpretare valori la analize medicale.
Diagnostic pentru albumina scăzută, interpretare valori la analize medicale.

Ce este albumina?

Albumina este o proteină produsă de ficat.  Proteinele se pot împărți în două categorii mari: albumine și globulinele. Albumina este formată în ficat și reprezintă 55-60% din totalul proteinelor serice. Are rolul principal de a menține presiunea coloidosmotică. O altă funcție importantă este transportul hormonilor, al enzimelor și al medicamentelor.

Ce rol are albumina? Când are valori scăzute?

Albumina are rol de a transporta prin sânge bilirubină, acizi grași, minerale, ioni, hormoni și medicamente. Dacă albumina este scăzută, aceasta poate afecta modul în care funcționează medicamentele. De asemenea, albumina redusă poate provoca edeme sau umflarea țesuturilor. Alte simptome includ slăbiciune musculară, oboseală, crampe și apetit scăzut. Tratamentul hipoalbuminemiei se concentrează pe tratamentul cauzei care stă la baza deficienței albuminei, susținută de aportul alimentar adecvat de proteine ​​și calorii.

Albumina scade ca răspuns la procesele infecțioase și inflamatorii acute, are un timp de înjumătățire de 18-20 zile. Perioada este scurtata în cazuri de: infecții severe, hemoragii, intervenții chirurgicale, pierderi proteice la nivel renal, gastrointestinal si cutanat.

Cauze

Hipoalbuminemia poate fi cauzată de malnutriția cronică. Dacă aportul de proteine ​​este inadecvat, ficatul va face mai puțină albumină. Deoarece organismul extrage albumină din țesuturi pentru a menține nivelul albuminei serice stabil, un nivel scăzut reflectă epuizarea stocurilor de albumină tisulară. Malnutriția cronică este observată mai frecvent la pacienții vârstnici care sunt instituționalizați, pacienții cu boală cronică avansată sau anorexie și copiii subnutriți. Pentru a trata hipoalbuminemia cauzată de malnutriție, atât aportul de proteine ​​cât și de calorii trebuie să fie adecvat. Dacă aportul de calorii este prea mic, proteina va fi utilizată ca sursă de energie.

Boala de ficat

Deoarece albumina este sintetizată de celulele hepatice, hipoalbuminemia ar putea fi un semn de afectare a ficatului, de boală hepatică. Sinteza albuminei poate fi redusă în caz de ciroză, alcoolism, hepatită B, hepatită C, cancer hepatic sau boală hepatică autoimună. Dacă aveți albumină scăzută din cauza problemelor hepatice, este posibil să aveți ascită, în care abdomenul se umflă cu lichid. Pentru a verifica problemele legate de ficat, medicul va face analize pentru a verifica funcția hepatică, va căuta semne de icter și ar putea comanda o scanare CT a abdomenului și o biopsie hepatică.

Sănătatea Ficatului înseamnă și: DETOXIFIERE, scăderea colesterolului, diminuarea trigliceridelor și regenerare. Anghinarea suc și Sfecla Roșie suc prezintă cea mai mare încredere în rândul consumatorilor. În loc de a consuma capsule, aceștia aleg suc, practic extract lichid prin presarea la rece a plantelor din culturi curate, certificate ecologic. Produsele Alnavit și Voelkel Germania sunt disponibile și în România cu livrare rapidă și plata la curier (numai 10 lei transportul): www.proDietaBio.ro

Boala de rinichi

Uneori, nivelurile de albumină serică sunt scăzute deoarece albumina se pierde din organism. Acest lucru se poate întâmpla dacă aveți o boală de rinichi, cum ar fi sindromul nefrotic. Vasele mici de sânge din rinichi – numite glomeruli – sunt deteriorate și permit albuminei să curgă în urină. Albumina poate fi de asemenea pierdută din organism din cauza sindroamelor de malabsorbție, cum ar fi enteropatia cu pierdere de proteine, boala inflamatorie intestinală sau limfomul, în care proteina se pierde în scaun.

Rinichi sănătoși, tratament 16 zile cu extract de plante medicinale. Splinuta, frunze de mur si de ortosiphon, coada-calului, concentrat de plante medicinale pentru rinichi sănătoși, produs de Medicura Germania. Tratamentul este eficient pentru scăderea creatininei, acidului uric și antiinflamator.
Rinichi sănătoși, tratament naturist de 16 zile cu extract de plante medicinale. Concentrat de plante medicinale pentru rinichi sănătoși din plantele special alese: splinuță, frunze de mur și de ortosiphon, coada-calului, produs de Medicura Germania. Pentru scăderea creatininei, acidului uric și antiinflamator. Produs distribuit în România și prin magazin (cu livrare rapidă și transport numai 10 lei cu plata la curier), pe site www.proDietaBio.ro

Solicitați analize medicale suplimentare. Testele de urină măsoară în mod obișnuit proteinele și creatinina pentru a verifica prezența bolii sau a disfuncției renale. Dacă proteina din urină este anormală se solicită testarea ulterioară. Dacă rinichii nu funcționează corect, este posibil ca medicul dumneavoastră să solicite analize pe urină în mod regulat pentru a monitoriza funcția renală. Se poate  recomanda testarea proteinelor și creatininei în mod special dacă luați medicamente care pot afecta funcția renală.

Pudrele proteice sunt ușor de combinat pentru shake-uri proteice sau în aluaturi. Beneficiile pentru sănătate și tonus muscular sunt uimitoare.
Pudrele proteice sunt ușor de combinat pentru shake-uri proteice sau în aluaturi. Beneficiile pentru sănătate și tonus muscular sunt uimitoare. Detalii în magazin www.proDietaBio.ro, livrare rapidă.

Răspunsul la stres

Hipoalbuminemia este adesea cauzată de un răspuns inflamator acut sau cronic la stres. Infecțiile, intervențiile chirurgicale, traumatismele sau arsurile pot duce la o creștere a eliberării citokinelor și a producției reduse de albumină. Scăderea albuminei, redistribuirea albuminei în fluidele corporale și pierderile mai mari de albumină pot contribui la scăderea nivelurilor serice cu răspunsul la stres.

Tratament naturist cu 20 ml zilnic Bitter. GRIJA TA PENTRU SĂNĂTATE! EXTRACT DE PLANTE MEDICINALE pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.
CURA de 2 săptămâni TRATAMENT NATURIST cu plante medicinale: Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului și VITAMINE.
BITTER BIO fără alcool, fără zahăr, PUR, 250 ml.
20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea uereei și creatininei. Produs HERBARIA GERMANIA. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale și mod de utilizare.

Scrie un raspuns: