Ceaiuri recomandate pentru un somn bun

Ceaiul este cea mai populară alegere din lume atunci când vine vorba despre băuturi sănătoase. Dacă nu puteți dormi, atunci sigur căutați soluții naturale, iar ceaiul este la îndemâna tuturor. Dar care anume dintre ceaiuri sunt recomandate pentru un somn bun și liniștitor?

Ceaiuri recomandate pentru un somn bun.
Ceaiuri recomandate pentru a avea un somn liniștit. Încearcă ceaiul de fenicul, muşeţel, roiniţă, lemongrass, rădăcină de valeriană, salvie, flori de lavandă.

Există o „clasă” de ceaiuri, care, în afară de a fi absolut delicioase, ajută și la combaterea insomniei. Sunt cunoscute sub numele de ceaiuri pentru culcare sau ceaiuri „sleepytime” și te ajută să te relaxezi și la combaterea insomniei.

Ceaiuri pentru somn profund

Stresul şi insomnia pot duce la apariţia bolilor cronice şi chiar la depresie. Somnul neregulat înseamnă totodată iritabilitate, oboseală şi scăderea productivităţii. De aceea, este recomandat să alegem ceaiuri pentru somn profund care ne vor ajuta apoi să avem și zile productive și pline de vitalitate. Nu apelați din prima la medicamente pentru somn, mai bine încercați ceaiurile ProDieta Naturală! Puteţi alege ceaiuri calmante şi pentru copii, pentru le conferi și lor un somn mai bun sau pentru a-i ajuta să doarmă mai bine.
Ceaiurile de culcare nu conțin cofeină și sunt, de obicei, pe bază de plante. Unele dintre ceaiurile considerate cele mai bune pentru somn sunt de fapt precursorii somniferelor și ajutoarelor de dormit moderne, de obicei mult mai ieftine și mai ușor de „luat”. Iată, așadar, motive excelente în sine pentru a încerca o ceașcă de ceai la culcare.

Ceaiul special conceput pentru somn bun de la Yogi Tea Germania ajută la instalarea unui somn odihnitor și sănătos. Este un ceai calmant, relaxant, liniștitor, fără cofeină.
Infuzia plantelor medicinale și florilor alese favorizează un somn liniștit și profund.
Recomandări: Infuzia se va consuma seara înainte de culcare, deoarece induce cu blândețe, pe cale naturală, un somn fiziologic.
Vezi detalii despre CEAIUL PENTRU SOMN

Atunci când întâmpinați probleme cu somnul și adormiți greu, ceaiul pentru somn de la Yogi este un ajutor real. Veți obține n somn profund, linistitor si odihnitor. Atunci când insomniile nu ne dau pace, ceaiurile din plante medicinale pot fi de folos datorită efectelor lor calmante și aromoterapeutice, care transmit creierului nostru că este momentul să se odihnească.
Consumul de ceai de lavandă combate inflamația din organism, insomnia, anxietatea, afecțiunile gastrointestinale precum și durerile de cap.

Sirop Bio din flori de lavandă este delicios, aromat, savuros.
Sirop Bio din flori de lavandă este delicios, aromat, savuros. Ceaiul din flori de lavandă este relaxant. Citește mai mult în magazin online proDietaBio.ro

Scrie un raspuns: