Reteta de pilaf de orez dietetic

Orezul poate fi un aliment dietetic sau nu. Dacă vă gândiți la o rețetă de pilaf de orez ca la mama acasă, atunci nu, nu veți slăbi deloc, ci dimpotrivă. Este simplu: orezul clasic de tip alb nu este sub nici o formă dietetic, în timp ce orezul din konjac, cel cu 9 calorii poate fi încadrat cu succes în orice dietă sau cură de slăbire.

Rețeta de pilaf de orez dietetic are un ingredient secret. Orezul din konjac.
Rețeta de pilaf de orez dietetic are un ingredient secret. Orezul din konjac.

Orezul alb are peste 130 calorii per 100 gr în timp ce orezul dietetic din konjac are 9 calorii per 100 gr. În timp ce orezul alb conține mulți carbohidrați, cel dietetic nu are deloc.

USA Rice Federation afirmă că există peste 120.000 de soiuri de orez în întreaga lume. Aceste sortimente pot fi împărţite pe categorii de granulaţie, scurt, mediu şi lung, precum şi după culoare şi aromă. Dar cel mai interesant orez pentru persoanele care doresc să slăbească este, desigur, cel dietetic sub 9 calorii per 100gr!

Rețeta de pilaf de orez dietetic cu legume

Ingrediente

Mod de pregătire a rețetei de pilaf de orez dietetic

Paste calorii alimente dieta konjac shirataki
Paste DIETETICE cu 7 calorii. Detalii si pret produse ce fac parte din planul de dieta rapida în >> site proDIETAmagazin.ro. Cum pregătim o masă DIETETICĂ în numai 5 minute? Specialiștii DIET FOOD UE s-au gândit la tot și aduc soluția produselor lor care au mai puțin de 10 calorii per 100 gr. Mâncăm și slăbim!

– sotati puțin legumele tăiate mărunt, respectiv ceapa, morcovul, ardeiul gras, țelina în ulei de măsline sau de cocos. Toate legumele sunt binevenite, așa că dacă preferați mazăre, fasole verde teci, ciuperci feliate, spanac, usturoi verde, nu ezitați să le adăugați rețetei!
– adăugați supă de pui (sau apă cu un cub de supă) și puțin vin alb și lăsați să fiarbă 8 minute.
– adăugați sare, piper, alte condimente după gust.
– adăugați orezul konjac, mai fierbeți un minut și închideți focul.
– ați obținut o masă dietetică, sățioasă, sub 80 calorii!!!!

Dacă vă este mai ușor să vă orientați de rețetă într-un video, vă recomandăm să vizualizați rețeta de mai jos. Deși este în limba engleză este ușor de înțeles și urmat.

Orezul alb standard are un mare neajuns pentru toate persoanele care doresc să slăbească, respectiv nu ține de foame. De aceea marile companii de produse dietetice promovează orezul din konjac, pentru că taie pofta de mâncare și conferă senzația de plin în stomac până la 4 ore. Ceea ce este ideal atât pentru prânz cât și pentru cină. În România avem orez dietetic DIET FOOD prin proDietaMagazin.ro.

Scrie un raspuns: