Vopsea de par naturala

Vopseaua de păr naturală, organică, bio, cu henna și coloranți din plante este preferată de tot mai multe persoane. Este recomandată o vopsea de păr naturală cu certificat BIO (să aibă acest logo pe cutie). Femeile gravide, mămicile care alăptează, adolescentele dar și toate femeile (și bărbații) care doresc o viață sănătoasă, aleg vopseaua de păr naturală fără chimicale.

Vopsea de păr naturală, cu ingrediente BIO, henna, plante.
Vopsea de păr naturală, cu ingrediente BIO, henna, plante.

Nuanțele de vopsea naturală sunt foarte variate, trecând de la blond, șaten, spre roșcat și negru intens. Vopseaua naturală, cu ingrediente bio, se poate aplica pe toate tipurile de păr (blond, șaten, brunet, alb). Vopseaua de păr henna conferă părului o strălucire de lungă durată pentru că plantele și uleiurile esențiale hrănesc firul de păr încă de la rădăcină și, alături de nuanța dorită conferă și sănătate.

Multe femei ezită să își mai vopsească părul în timpul sarcinii. Doresc să evite astfel contactul cu diverse chimicale prezente în vopseaua de păr pentru ca acestea să nu se transmită către copilașul din burtică. Este recomandat chiar ca proaspăta mămica să aștepte cel puțin 3 luni după naștere sau pe toată perioada alăptării pentru a nu transmite chimicalele copilului.

Să fie oare acesta motivul pentru care, chiar și Kate Middleton, soția lui Prince William, și-a neglijat podoaba capilară? Ea fost surprinsă în 2013 în cadrul unui eveniment din Londra etalând un look destul de diferit fata de cel cu care ne obișnuise: de data aceasta avea fire de păr albe și rădăcinile nevopsite. Presa a criticat-o menționând că, în cazul în care ar fi dorit să rămână însărcinată sau ar fi fost gravidă și ar fi dorit să protejeze bebelușul de chimicale, ar fi putut să folosească o vopsea cu ingrediente 100% naturale, bio și să aibă în continuare un aspect impecabil!

Nuanțe fascinante dar mai ales NATURALE, vopsea de păr cu logo BIO de la LOGONA Germania. În România distribuite prin proDietaBIO.ro
Nuanțe fascinante dar mai ales NATURALE, vopsea de păr cu logo BIO de la LOGONA Germania. În România distribuite prin proDietaBIO.ro

Atunci când folosim o vopsea naturală, cu ingrediente bio ne este teamă că aceasta nu va acoperi întru totul firele albe. Cu toate acestea, vopseaua de bună calitate are ingrediente atât de concentrate, încât poate acoperi chiar și firele de păr gri sau albe.
Și adolescentele preferă vopseaua naturală, cu ingrediente bio. Mămicile de adolescente nu prea sunt de acord ca fetele lor să se vopsească de la o vârstă atât de fragedă și atunci care ar fi soluția de compromis? Aceea a unei vopsele bio, cu ingrediente naturale.

Cum alegem vopseaua de păr naturală: în funcție de preț, marcă sau ingrediente?

Ingredientele bio și 100% naturale ar putea constitui un argument principal.
Exemple de ingrediente pentru o vopsea cu nuanța blond auriu: Pulbere din floare de Hibiscus Sabdariffa (nalbă africană), pulbere din rădăcină de Rheum Undulatum (rubarbă), pulbere din funze de Cassia Auriculata, Pulbere din frunze de Lawsonia Inermis (henna) BIO, betaină, ulei din semințe de Simmondsia Chinensis (jojoba), algin, parfum din uleiuri esențiale naturale.
Exemple de ingrediente pentru o vopsea cu nuanța negru intens: pulbere din frunze de Indigofera Tinctoria (Indigo), pulbere din frunze de Lawsonia Inermis (henna) bio, pulbere din fructe de Acacia Concinna bio, pulbere din fructe de Emblica Officinalis bio.
Vezi și alte ingrediente, pentru nuanțe de maro natural, șaten deschis, roșcat, blond sahara, castaniu, etc.
Vopseaua naturală din pulbere de plante trebuie amestecată cu apă fierbinte, ceai sau chiar vin roșu fierbinte, în funcție de nuanța pe care doriți să o obțineți pentru părul dvs.

De ce să folosim vopsea naturală de păr? Pentru că ținem la sănătatea noastră! Este chiar atât de simplu.
Tot mai multe persoane încearcă să înlocuiască formula clasică de vopsea de păr cu una mult mai blândă (în special acelea dintre noi care se vopsesc acasă). Varianta organica a culorii pe care o purtăm ne surâde mai ales dacă putem obține cu ea aceleași rezultate ca și cu cea clasică.

Logona este o companie de tradiție din Germania, având numeroase produse Naturale și BIO. Toate produsele cosmetice naturale LOGONA sunt fabricate și dezvoltate conform unor criterii stricte de calitate. Acestea nu au coloranți sintetici, arome, conservanți, nu utilizează plante modificate genetic. Procesul de producție se desfășoară conform unor criterii ecologice stricte.

Vopsea LOGONA BIO, henna, ulei de avocado și plante. Vopsea de păr 100% naturală. Vezi preț și mod de livrare rapidă în magazin online proDietaBIO.ro
Vopsea LOGONA BIO, henna, ulei de avocado și plante. Vopsea de păr 100% naturală. Vezi preț și mod de livrare rapidă în magazin online proDietaBIO.ro

Scrie un raspuns: