Vitamine naturiste și plante pentru sănătatea copiilor

Vitaminele naturiste și mineralele pentru copii sunt printre cele mai apreciate de părinții îngrijorați de vitalitatea copiilor lor. De ce doresc aceștia tratamente naturiste prioritar față de cele de sinteză? Pentru că cele integral naturale au o biodisponibilitate mai mare, sunt ușor absorbite, sprijină imunitatea și susțin dezvoltarea rapidă și armonioasă a copiilor.

Vitamine naturiste pentru copii și complex de minerale din produse naturale precum cătină, polen, miere, cimbrișor.
Vitamine naturiste pentru copii și complex de minerale din produse naturale precum cătină, polen, miere, cimbrișor.

Pofta de mâncare scăzută, tulburări de creștere statutară și ponderală, anemie, iată câteva dintre problemele cu care anumiți părinți se confruntă în creșterea copiilor lor.

De multe ori părinții sunt îngrijorați pentru că al lor copil este slăbuț, cu oase fine, are pielea de nuanță pală și nu crește viguros. Cât de înalt crește copilul dvs. este în mare parte o chestiune de genetică, dar și nutriția joacă un rol important. Fără o dietă sănătoasă, echilibrată, copilul dumneavoastră nu va avea creșterea ideală. De cele mai multe ori, tratamentele medicamentoase nu intră în discuție și de aceea părinții caută vitamine naturiste, tratamente și remedii naturale cu produse integral naturale care să vitalizeze copiii, să le confere energie și putere de învățare și de joacă.

La fel ca adulții, copiii au nevoie de cantități adecvate de vitamine pentru a-și menține corpul sănătos și pentru ca sistemul lor imunitar să fie puternic. Alimentația echilibrată care include cantități mari de fructe și legume bogate în nutrienți este esențială. Dacă sunteți îngrijorat de starea de sănătate a copilului dumneavoastră, programați o întâlnire cu pediatrul.

Ce vitamine naturiste și plante medicinale sunt recomandate pentru sănătatea copiilor?

Vitaminele joacă un rol esențial în dezvoltarea sănătoasă a unui copil. Factorii de creștere, repararea țesuturilor, formarea oaselor, mușchilor și a dinților depind de o sursă sănătoasă de vitamine, enzime și minerale.

Vitaminele esențiale – cele de care copilul dvs. are nevoie zilnic – includ vitaminele A, C, D, E și K, colina și vitaminele B, inclusiv tiamina sau B-1, riboflavina sau B-2, acid pantotenic sau B-5, vitamina B-6, biotină sau B-7, vitamina B-12 și acid folic.

Plantele medicinale cele mai recomandate de specialiștii în fitonutriție sunt cătina, măceșele, cimbrișorul într-o bază de miere de albine cu nuci și polen. O cură revitalizantă pentru copii, de o lună sau două cu aceste plante medicinale combinate cu produse apicole poate fi baza vitalității micuților.

Vitalizant Energizant Forte pentru copii este un amestec de plante medicinale si aromatice in miere de albine. Este delicios și vitaminizant (plantele din compoziție conțin vitaminele C și E, A, B1, B2, B3, B6, K, D). Și mineralele sunt esențiale pentru dezvoltarea organismului copiilor și de aceea trebuie folosite plante care conțin calciu, magneziu, fosfor, potasiu, fier.

Într-o lume perfectă, copiii primesc toți nutrienții de care au nevoie pentru sănătate și creștere de la alimentele sănătoase în dieta lor. Dar preferințele alimentare ale copiilor, programul încărcat al părinților și poftele fluctuante fac foarte dificil pentru copii să mănânce în mod constant o dietă care să satisfacă toate nevoile lor nutriționale. Un produs vitaminizant, fie el integral natural nu va înlocui o dietă sănătoasă, dar poate umple lacune nutriționale.

Pasta de dinti speciala cu plante medicinale, propolis, menta naturala.
Pasta de dinți specială pentru copii BIO cu plante medicinale, propolis, mentă naturală. Vezi prețuri, mod de livrare rapidă și mai multe opțiuni pe www.proDietaBio.ro

Vitamine importante pentru funcția creierului și memorie

Abundente în fructe și legume verzi, vitaminele din complexul B joacă roluri importante în dezvoltarea creierului copiilor, iar deficiențele pot provoca probleme cu învățarea, focalizarea și memoria. Potrivit unui articol publicat în “Nature Reviews: Neuroscience” în 2008, deficitul de folat în copilărie afectează funcția creierului chiar și la vârsta adultă. Deficitul de tiamină poate provoca un efect nociv nociv asupra nervilor cerebrale, iar deficitul de riboflavină poate provoca disfuncții ale creierului. Deficitul de niacină poate provoca pierderea memoriei. Un copil cu deficit de vitamina B-12, care este cel mai abundent în carne și produse lactate, poate suferi deteriorarea creierului și dezvoltarea întârziată.

Fierul este esențial pentru funcția creierului și memorie

Fierul este un mineral important pentru funcția și dezvoltarea cognitivă. Deficitul de fier s-a dovedit a duce la scăderea inteligenței și a abilităților slabe de gândire și de rezolvare a problemelor la copii. Sursele bogate de fier sunt carne și fructe de mare, verdețuri, nuci și fasole, precum și alimente fortificate cu fier, care pot include adesea cereale, pâine și paste făinoase.

Herbaria Blutquick Fierul pe bază de plante poate susține nivel normal de energie, stimulează funcționarea cerebrală și impulsionează sistemul imunitar.
Încercați Herbaria Blutquick produs în Germania și aflați cum FIERUL PE BAZĂ DE FRUCTE ȘI PLANTE MEDICINALE poate susține nivelul normal de energie, stimulează funcționarea cerebrală și impulsionează sistemul imunitar. Disponibil în România în site proDietaBio.ro cu livrare rapidă și plata la curier. Recomandat și pentru copii și femei însărcinate!

Omega-3 acizi grași

Omega-3 acizii grași sunt un tip sănătos de grăsime necesar în membranele celulelor creierului. Organismul nu poate sintetiza Omega-3 în sine, așa că trebuie să fie încorporat în dieta zilnică. Când copiii au deficit de acizi grași Omega-3, poate fi afectată capacitatea lor de concentrare. Omega-3 se găsesc în pește, scoici, nuci, soia, semințe de in și semințe de cânepă. Puteți lua, de asemenea, suplimente cu ulei de pește, ulei din semințe de in sau ulei de cânepă pentru aportul optim de Omega-3.

Evitați fast-food-ul!

Copiii care mănâncă mai multe alimente bogate în nutrienți învață, au atenție focusată, putere de concentrare și se comportă mai bine la școală decât cei care mănâncă multe dulciuri pe bază de zahăr, alimente prăjite și alimente sărate, fast-food… Aceasta este concluzia unui articol publicat în revista “US Psychiatry Research“. Deoarece deficitul de nutrienți afectează funcția creierului copiilor, prin schimbarea în bine a alimentației copiii își pot îmbunătăți memoria și concentrarea. Analizele de sânge pot indica deficiențele nutriționale ale copiilor. Includerea alimentelor bogate în nutrienți în alimentația copilului dvs. este cea mai bună modalitate de a crește aportul nutrițional, iar suplimentele aprobate de medic pot regla deficiențele rămase.

Biodisponibilitate

Vitaminele există în natură în diferite forme, iar corpul uman digeră diferitele forme în moduri diferite. Anumite forme sunt mult mai puternice și mai digerabile decât altele. Nivelul pe care un nutrient este de fapt capabil să fie digerat și absorbit se numește biodisponibilitate. Acesta este un factor important de luat în considerare la selectarea unui produs vitaminizant pentru copii. Produsele pe bază de plante medicinale, miere și polen au o biodisponibilitate foarte mare pentru că organismul lor știe să le folosească, spre deosebire de vitaminele de sinteză de laborator.

Aloe Vera este ideală pentru consum sub formă de suc. Are rol vitaminizant, de prevenire a anemiei și de echilibrare a sistemului hormonal.
Suc vitaminizant special pentru copii. Forma ideală de vitaminizare este NATURALă, ECO, sub formă de suc. Acest suc are rol vitaminizant, de prevenire a anemiei și de echilibrare. Alege și varianta cu Fier pentru o dezvoltare optimă fizică și intelectuală a copilului dvs.Disponibil cu livrare rapidă în site proDietaBio.ro

Alegeți un produs 100% natural, tonic, hrănitor, care furnizează o cantitate importantă de energie prin substanțele nutritive pe care le conține (proteine, lipide, zaharuri naturale), susține și întărește organismul copiilor în perioada de creștere, mărește pofta de mâncare. Tratamente naturiste și mai multe informații despre plante medicinale regăsim în site cu livrare rapidă ProDietaBio.ro

Scrie un raspuns: