Vin de Aronia

Aronia Naturproduckte GmbH Germania

Vinul de aronia este unul dintre cele mai apreciate sortimente, iar acest lucru se datorează atât proprietăților nutritive valoroase cât și gustului savuros. Fructele de aronia sunt mult mai bogate în antioxidanți și nutrienți decât strugurii. De aceea, în Germania, Polonia și Bulgaria, culturile de aronia certificate bio încep să cucerească din ce în ce mai mult teren, la mare concurență cu vița de vie.

Vinul produs de Aronia Original, comercializat prin proDietaBio.ro este de o înaltă calitate datorată fructelor aromate, maturate la soare. Gustul vinului din fructe de aronia este plin, ușor astringent și, în același timp, fructat, ceea ce promite o plăcere unică atunci când îl bem.

Este potrivit ca un vin de desert, dar poate fi servit și alături de mâncăruri precum fripturi și chiar vânat. Gustul tipic al fructelor de aronia cu un finisaj ușor ca te afine este cel mai bine dezvoltat la temperatura camerei. Dar poate fi degustat și ușor răcit, fiind o încântare fructată!

https://prodietabio.ro/vin-bio-certificat
https://prodietabio.ro/vin-bio-certificat

Cei care apreciază proprietățile nutritive ale fructelor de aronia vor aprecia și acest vin bogat în resveratrol natural.

Cutia de 3 Litri de suc de Aronia din culturi certificat Aronia Germania.
Cutia de 3 Litri de suc de Aronia din culturi certificat Aronia Germania. Sticle brune de 350 ml sau 700 ml suc de Aronia, ceai, gem, dulceață, batoane. Vânzare directă în România din magazin naturist proDietaBio.ro cu livrare în 1-3 zile lucrătoare. Cost transport, numai 10 lei.

Mod de administrare suc de aronia. Este recomandat ca sucul de aronia sa fie consumat cu aproximativ 30 de minute înainte de masă. Se recomandă consumarea unei cantități de 50 ml de trei ori zilnic, pe o perioadă de o lună pentru persoanele sănătoase și o cantitate mai mare pentru persoanele cu afecțiuni preexistente.

Resveratrolul reprezintă antioxidanti naturali ce ajuta circulația sanguină și întreg sistemul cardiovascular. Alege un vin demisec din fructe de aronia presate. Acest vin de fructe din boabe de aronia promite o experiență unică. Este adecvat atât ca vin de desert dar poate însoți și fripturile.

Scrie un raspuns: