Tratament naturist pentru ficat obosit și fiere leneșă

Deseori auzim formulări precum ficat obosit și fiere leneșă ca și cum aceste organe ar avea personalitate proprie. Nu sunt termeni medicali dar, având în vedere că nu multe persoane rețin și înțeleg termenii medicali, aceste exprimări sunt uzuale. Vizita la medic pentru tratamentul ficatului și al problemelor de fiere este obligatorie. Articolul nostru este mai degrabă util pentru a crea o imagine de ansamblu și pentru a menționa importanța ceaiurilor și a tratamentelor naturiste.

Tratament naturist pentru ficat obosit și fiere leneșă. Fiere inflamata, ceaiuri pentru fiere cu pietre.

Tratament naturist pentru ficat obosit și fiere leneșă. Fiere inflamată, ceaiuri pentru fiere cu pietre.

Cum ajungem să avem ficat obosit?

Trebuie să ne gândim la ficat ca la un filtru primar al organismului pentru toxine, în timp ce rezervorul de stocare din apropiere, vezica biliară, stochează bila utilizată pentru digerarea grăsimilor. Dacă se acumulează prea multă grăsime în ficat, bila poate căpăta consistența unui “nămol”, determinând declinul funcțiilor ambelor organe. Este foarte important să detoxifiem ficatul în mod constant pentru a evita supraîncărcarea cu toxine.

Ficat obosit și fiere leneșă. Tratament naturist fiere inflamată.

Ficat gras. Tratament naturist pentru probleme de sănătate a ficatului.

Ficatul ajută la metabolizarea grăsimilor, reține vitaminele și mineralele, transformă excesul de glucoză în glicogen pentru depozitare și curăță sângele de substanțe nocive, cum ar fi alcoolul. Ficatul produce aproximativ 80% din colesterolul găsit în organism. Adăugarea unor plante medicinale în dieta dvs. poate ajuta ficatul și vezica biliară în eliminarea toxinelor.


Ficatul obosit poate fi și răspunsul la întrebarea: de ce nu reușim să slăbim?

Un ficat sănătos este imperativ necesar pentru sănătatea organismului pe termen lung dar și pentru menținerea unei greutăți corporale sănătoase.

“Ficatul este principalul organ responsabil pentru arderea grăsimilor și trebuie protejat și detoxifiat pentru a funcționa eficient. Ficatul nostru, afectat de alegeri nesănătoase și blocat de poluanți și toxine, poate constitui principalul motiv pentru care nu reușim să slăbim! Când ficatul este supraîncărcat cu toxine, E-uri și stress-ul provocat de alimente în exces, acesta nu funcționează corect. Tot ceea ce consumăm – alimente, băuturi, medicamente și alcool – este procesat de ficat înainte de a continua prin sistemele organismului. O alimentație echilibrată va ajuta la menținerea funcției hepatice adecvate.” spune Elena Roșu, tehnician Nutriționist, editor al revistei ProDieta.

Deoarece ficatul este primul organ care filtrează tot ceea ce consumăm, acesta poate deveni copleșit de grăsimi și toxine (ficat obosit cum se spune în termeni populari). Chiar și supraalimentarea poate scădea funcția hepatică, deoarece ficatul stochează excesul de hrană ca grăsime. Un rezultat al unui ficat obosit este creșterea în greutate. Acest lucru este evident în talie mai groasă sau o creștere a grăsimilor în jurul abdomenului. Detoxifierea ficatului crește capacitatea sa de a metaboliza în mod eficient alimentele și lichidele consumate precum și de a stoca cantități adecvate de vitamine și minerale.

Un beneficiu major al detoxifierii și revigorării ficatului obosit este scăderea în greutate, deoarece funcționarea metabolică a ficatului este mai eficientă atunci când ficatul este detoxifiat.

Bio Flavonoide și Antioxidanți pentru ficat sănătos.

Consumați alimente bogate în antioxidanți. Antioxidanții protejează și ajută la repararea problemelor de sănătate ale ficatului. Alimente bogate în antioxidanți sunt: aronia suc, sfecla roșie, broccoli, ceapă, usturoi, afine. Alegerea unor fructe precum aronia, fructe de dude, coacăze negre, coarne de pădure, fructe de soc înseamnă o infuzie de multivitamine, bio flavonoide și antioxidanți care ajută la regenerarea ficatului.

Firma germană Aronia Naturproduckte GmbH are un produs, suc NATURAl, BIO, fără adaosuri, din 7 superfructe bogate în antioxidanți benefici sănătății ficatului.

Firma germană Aronia Naturproduckte GmbH are un produs, suc NATURAl, BIO, fără adaosuri, din 7 superfructe bogate în antioxidanți benefici sănătății ficatului. INGREDIENTE: 26% suc de aronia bio, 25% suc de rodie bio, 24% suc de dud bio, 10% suc de afine negre bio, 7% coarne de pădure bio, 5% suc de soc bio, 3% suc de coacăze negre bio. BIO = din agricultura ecologică. Detalii și livrare rapidă din magazinul proDietaNaturala.ro

În plus, beți opt căni de apă zilnic căci apa ajută organismul să detoxifieze ficatul. Limitați consumul de alcool și medicamente sau medicamente neesențiale. În cazul oricărei schimbări în dietă sau stil de viață, consultați un medic. Medicul specialist vă poate ajuta să înțelegeți importanța regimului alimentar și a funcției hepatice și corelarea unui ficat sănătos cu pierderea în greutate.

Legume, fructe și plante medicinale care pot ajuta la regenerarea ficatului.

Sfecla roșie

Sfecla roșie este o legumă ușor de găsit, cu gust bun și cu beneficii medicale. Pentru eficiența tratamentului naturist, alegeți sfecla cultivată organic; partea de rădăcină a plantei absoarbe pesticide și alte toxine din sol iar ficatul dvs nu va fi ajutat în acest caz. Urmăriți ca eticheta să aibă simbolul BIO, Organic. Deși frunzele plantei de sfeclă sunt comestibile, rădăcina purpurie este cea care asigură beneficii pentru tratamentul ficatului obosit și gras. Rădăcinile de sfeclă roșie conțin enzime antioxidante glutation-peroxidază și glutation-S-transferază. Aceste enzime funcționează indirect pentru a ajuta la detoxifierea și regenerarea ficatului obosit prin subțierea bilei, astfel încât aceasta să poată fi mai ușor deplasată prin ficat în intestinul subțire, unde se descompune grăsimi și se stimulează peristaltismul. Enzimele protejează celulele hepatice de toxine.

Suc de sfecla rosie BIO, sticla de 700 ml pentru o cura de 5 zile daca alegem sa consumam 140 ml zilnic.

Suc de sfeclă roșie BIO, sticla de 700 ml pentru o cură de 5 zile dacă alegem să consumăm 140 ml zilnic. Sucul de sfeclă roșie are foarte multe proprietăți nutritive și aduce beneficii majore pentru sănătatea ficatului,  reglarea tensiunii arteriale, scăderea colesterolului și trigliceridelor în mod natural. Produs BIO de la Voelkel Germania. Sloganul lor este: De pe câmp direct în sticlă! Produse de la Voelkel Germania regăsim în site-ul cu livrare rapidă proDietaNaturala.ro

Mătasea de porumb. Ceai util pentru detoxifierea ficatului și pentru fiere cu pietre.

Atunci când culegem porumbul remarcăm că în jurul acestuia există niște fire ca o mătase. Mătasea porumbului are proprietăți de curățare a ficatului și a vezicii biliare. Potrivit experților în tratamente naturiste, mătasea de porumb a fost folosită în medicina tradițională chineză pentru tratarea icterului. În plus, se crede că poate crește producția de bilă în ficat și sporește fluxul de bilă prin conductele biliare. Mătasea de porumb este, de asemenea, o plantă detoxifiantă. Puneți-vă așadar deoparte încă din timpul verii mătase de porumb pentru a pregăti apoi ceaiuri care să ajute în tratamentul naturist al ficatului și pentru fierea cu pietre. Găsim ceai de mătase de porumb și în magazinele naturiste. Alegeți surse organice, Bio. Fiere leneșă, fiere inflamată sau cu pietre – soluția medicală ne va fi dată numai de către medicul specialist. Pentru probleme grave, nu ezitați să mergeți la medic.

Apa cu lămâie

Corpul nostru este expus zilnic unor toxine dăunătoare care provin din poluanți din mediu ori ingrediente artificiale din alimente. Când aceste toxine rămân în organismul nostru o perioadă lungă de timp, pot apărea leziuni hepatice. Detoxifierea și revigorarea ficatului obosit sunt foarte importante pentru a menține funcționarea corectă. Potrivit autorului cărții “Biologic Ionization As Applied to Human Nutrition “, Dr. Alexander F. Beddoe, sucul de lămâie poate spori producția de enzime hepatice pentru a descompune proteinele și a elimina toxinele.
Beți un pahar de apă și suc de lamaie dimineața și un alt pahar seara. Porporțiile pot fi jumătate apă și jumătate suc de lămâie.


Armurariu (silimarină)

Silimarina este un complex de flavonoide extras din semințele de Armurariu (Silybum marianum). Armurariul este o plantă medicinală cu efecte benefice pentru întregul organism. Silimarina ajută ficatul să elimine toxinele care pot provoca o serie de tulburări sau dezechilibre ce pot duce la: colesterol mărit, diabet, pietre la fiere, tulburări de vezică biliara, ș.a.

Schinel, beneficii și proprietăți

Schinel (Cnicus benedictus) este o plantă de cultură din familia Asteraceae. Este cunoscut sub mai multe denumiri populare: iarbă amară, șofran sălbatic, scai amar. Este recomandat în anorexie și hiperaciditate gastrică, în tulburări digestive și stări inflamatorii ale stomacului, în boli ale ficatului, pietre la fiere și colesterol mărit.

Alte plante care ajută la tratamentul naturist al ficatului obosit, detoxifiere, prevenirea pietrelor la fiere:

  • Anghinare;
  • Păpădie;
  • Gențiană;
  • Turmeric;
  • Coada șoricelului;
  • Ghimbir;
  • Fenicul;
  • Mușețel;
  • Trifoi amar;
  • Cardamom.

Tratamentele naturiste vin în diferite forme, mărimi și texturi. Alegeți variantele lichide, fără adaosuri de zahăr, alcool sau conservanți.

Tratament digestie si ficat 2 saptamani cu BITTER BIO cu plante medicinale 250 ml.

Tratament digestie și ficat 2 săptămâni cu BITTER BIO cu multe plante medicinale 250 ml. Fără alcool! Fără zahăr adăugat! Ingredientele vorbesc de la sine în privința proprietăților curative și beneficiilor pentru sănătate: extract apos din plante medicinale BIO (75%) (cu extracte din frunze de anghinare BIO (40%), frunze de păpădie BIO (13,3%), rădăcină de gențiană BIO (10,7%), rădăcină de turmeric BIO (6,7%), coada șoricelului BIO, rădăcină de ghimbir BIO (5,3%), fructe de fenicul amar BIO (4%), flori de mușețel BIO, coji de portocale BIO, schinel BIO, trifoi amar BIO, fructe de cardamom BIO), suc concentrat de agave BIO, apă. BIO = din culturi ecologice controlate. Fără conservanți, fără aromatizanți. Produsul Herbaria Kräuterparadies poate fi regăsit alături de multe alte produse de proveniență GERMANIA în site proDietaNaturala.ro cu livrare rapidă.

Puteti posta comentarii mai jos .


Mancare fara calorii

Facebook prodieta.ro

Extracte lichide de patrunjel si plante medicinale

Ceaiuri Yogi Tea Germania prodietanaturala.ro Romania

Alimente pentru slabire, paste si orez fara calorii

Opinia / Comentariul dvs

Completati calculul matematic (anti-spam). Multumim :) *

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and

Folosim cookie-uri pentru a imbunatati calitatea serviciilor. Va cerem acordul conform EU Cookie LAW. info

Utilizam cookie-uri pentru a face site-ul prodieta.ro mai usor de folosit. Continuand navigarea in site si dand click pe "ACCEPT" inseamna ca va dati acordul.

INCHIDE

Toate informațiile din acest site sunt sub licența Revistei Online ProDieta.ro. Articolele Prodieta.ro NU pot fi preluate decât dacă se respectă condiția de a preciza sursa, cu link, conform Legii Drepturilor de Autor! ©2017. Toate articolele din site-ul pro dieta.ro sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al oricărei alte forme de intervenție medicală profesională.
Informațiile au scop pur informativ. NU INTENȚIONEAZĂ SĂ OFERE SFATURI MEDICALE. Nici editorii prodieta.ro, autorii sau redactorii nu-și asumă responsabilitatea pentru niciuna dintre posibilele consecințe ale vreunui tratament, procedură, exercițiu, modificare în dietă, acțiune sau administrare a medicației ce rezultă din lectura sau aplicarea informației conținute în această informare. Publicarea acesteia nu echivalează cu practicarea medicinei, iar această informație nu înlocuiește recomandarea dată de medicul dumneavoastră sau de altă autoritate medicală. Înainte de urmarea oricărui tratament, cititorul trebuie să ceară sfatul unui medic sau al unui reprezentant medical.