Tratament naturist pentru ficat obosit și fiere leneșă

Deseori auzim formulări precum ficat obosit și fiere leneșă ca și cum aceste organe ar avea personalitate proprie. Nu sunt termeni medicali dar, având în vedere că nu multe persoane rețin și înțeleg termenii medicali, aceste exprimări sunt uzuale. Vizita la medic pentru tratamentul ficatului și al problemelor de fiere este obligatorie. Articolul nostru este mai degrabă util pentru a crea o imagine de ansamblu și pentru a menționa importanța ceaiurilor și a tratamentelor naturiste.

Tratament naturist pentru ficat obosit și fiere leneșă. Fiere inflamata, ceaiuri pentru fiere cu pietre.
Tratament naturist pentru ficat obosit și fiere leneșă. Fiere inflamată, ceaiuri pentru fiere cu pietre.

Cum ajungem să avem ficat obosit?

Trebuie să ne gândim la ficat ca la un filtru primar al organismului pentru toxine, în timp ce rezervorul de stocare din apropiere, vezica biliară, stochează bila utilizată pentru digerarea grăsimilor. Dacă se acumulează prea multă grăsime în ficat, bila poate căpăta consistența unui “nămol”, determinând declinul funcțiilor ambelor organe. Este foarte important să detoxifiem ficatul în mod constant pentru a evita supraîncărcarea cu toxine.

Ficat obosit și fiere leneșă. Tratament naturist fiere inflamată.
Ficat gras. Tratament naturist pentru probleme de sănătate a ficatului.

Ficatul ajută la metabolizarea grăsimilor, reține vitaminele și mineralele, transformă excesul de glucoză în glicogen pentru depozitare și curăță sângele de substanțe nocive, cum ar fi alcoolul. Ficatul produce aproximativ 80% din colesterolul găsit în organism. Adăugarea unor plante medicinale în dieta dvs. poate ajuta ficatul și vezica biliară în eliminarea toxinelor.

Ficatul obosit poate fi și răspunsul la întrebarea: de ce nu reușim să slăbim?

Un ficat sănătos este imperativ necesar pentru sănătatea organismului pe termen lung dar și pentru menținerea unei greutăți corporale sănătoase.

“Ficatul este principalul organ responsabil pentru arderea grăsimilor și trebuie protejat și detoxifiat pentru a funcționa eficient. Ficatul nostru, afectat de alegeri nesănătoase și blocat de poluanți și toxine, poate constitui principalul motiv pentru care nu reușim să slăbim! Când ficatul este supraîncărcat cu toxine, E-uri și stress-ul provocat de alimente în exces, acesta nu funcționează corect. Tot ceea ce consumăm – alimente, băuturi, medicamente și alcool – este procesat de ficat înainte de a continua prin sistemele organismului. O alimentație echilibrată va ajuta la menținerea funcției hepatice adecvate.” spune Elena Roșu, tehnician Nutriționist, editor al revistei ProDieta.

Extract de plante medicinale pentru tratamentul naturist al ficatului. Concentratul de rădăcină de fructe de armurariu, anghinare, frunze de salvie, papadie și mentă produs de Medicura Germania este un tratament naturist obținut prin presare la rece deosebit de eficient pentru ficat sanatos.
Extract de plante medicinale pentru tratamentul naturist al ficatului. Concentratul de rădăcină de fructe de armurariu, anghinare, frunze de salvie, papadie și mentă produs de Medicura Germania este un tratament naturist obținut prin presare la rece deosebit de eficient pentru ficat sanatos. Este disponibil cu livrare rapidă, citește mai multe informații.

Deoarece ficatul este primul organ care filtrează tot ceea ce consumăm, acesta poate deveni copleșit de grăsimi și toxine (ficat obosit cum se spune în termeni populari). Chiar și supraalimentarea poate scădea funcția hepatică, deoarece ficatul stochează excesul de hrană ca grăsime. Un rezultat al unui ficat obosit este creșterea în greutate. Acest lucru este evident în talie mai groasă sau o creștere a grăsimilor în jurul abdomenului. Detoxifierea ficatului crește capacitatea sa de a metaboliza în mod eficient alimentele și lichidele consumate precum și de a stoca cantități adecvate de vitamine și minerale.

Un beneficiu major al detoxifierii și revigorării ficatului obosit este scăderea în greutate, deoarece funcționarea metabolică a ficatului este mai eficientă atunci când ficatul este detoxifiat.

Bio Flavonoide și Antioxidanți pentru ficat sănătos.

Consumați alimente bogate în antioxidanți. Antioxidanții protejează și ajută la repararea problemelor de sănătate ale ficatului. Alimente bogate în antioxidanți sunt: aronia suc, sfecla roșie, broccoli, ceapă, usturoi, afine. Alegerea unor fructe precum aronia, fructe de dude, coacăze negre, coarne de pădure, fructe de soc înseamnă o infuzie de multivitamine, bio flavonoide și antioxidanți care ajută la regenerarea ficatului.

În plus, beți opt căni de apă zilnic căci apa ajută organismul să detoxifieze ficatul. Limitați consumul de alcool și medicamente sau medicamente neesențiale. În cazul oricărei schimbări în dietă sau stil de viață, consultați un medic. Medicul specialist vă poate ajuta să înțelegeți importanța regimului alimentar și a funcției hepatice și corelarea unui ficat sănătos cu pierderea în greutate.

Legume, fructe și plante medicinale care pot ajuta la regenerarea ficatului.

Aloe VERA Bio PUR, Seva de Mesteacăn, Tratament BITTER cu Anghinare, Păpădie și Suc PUR de Sfeclă ROȘIE, iată câteva ingrediente 100% naturale, fără adaos de zahăr sau alcool, pure, pentru TRATAMENTUL NATURAL al ficatului, rinichilor, detoxifierea sângelui și circulație. Produse DISPONIBILE prin livrare rapidă în site www.proDIETAbio.ro

Sfecla roșie

Sfecla roșie este o legumă ușor de găsit, cu gust bun și cu beneficii medicale. Pentru eficiența tratamentului naturist, alegeți sfecla cultivată organic; partea de rădăcină a plantei absoarbe pesticide și alte toxine din sol iar ficatul dvs nu va fi ajutat în acest caz. Urmăriți ca eticheta să aibă simbolul BIO, Organic. Deși frunzele plantei de sfeclă sunt comestibile, rădăcina purpurie este cea care asigură beneficii pentru tratamentul ficatului obosit și gras. Rădăcinile de sfeclă roșie conțin enzime antioxidante glutation-peroxidază și glutation-S-transferază. Aceste enzime funcționează indirect pentru a ajuta la detoxifierea și regenerarea ficatului obosit prin subțierea bilei, astfel încât aceasta să poată fi mai ușor deplasată prin ficat în intestinul subțire, unde se descompune grăsimi și se stimulează peristaltismul. Enzimele protejează celulele hepatice de toxine.

Suc de sfecla rosie BIO, sticla de 700 ml pentru o cura de 5 zile daca alegem sa consumam 140 ml zilnic.
Suc de sfeclă roșie BIO, sticla de 700 ml pentru o cură de 5 zile dacă alegem să consumăm 140 ml zilnic. Sucul de sfeclă roșie are foarte multe proprietăți nutritive și aduce beneficii majore pentru sănătatea ficatului,  reglarea tensiunii arteriale, scăderea colesterolului și trigliceridelor în mod natural. Produs BIO de la Voelkel Germania. Sloganul lor este: De pe câmp direct în sticlă de suc extras PUR! Produse de la Voelkel Germania regăsim în România în site-ul cu livrare rapidă, plata la curier și transport numai 10 lei: www.proDietaBio.ro

Mătasea de porumb. Ceai util pentru detoxifierea ficatului și pentru fiere cu pietre.

Atunci când culegem porumbul remarcăm că în jurul acestuia există niște fire ca o mătase. Mătasea porumbului are proprietăți de curățare a ficatului și a vezicii biliare. Potrivit experților în tratamente naturiste, mătasea de porumb a fost folosită în medicina tradițională chineză pentru tratarea icterului. În plus, se crede că poate crește producția de bilă în ficat și sporește fluxul de bilă prin conductele biliare. Mătasea de porumb este, de asemenea, o plantă detoxifiantă. Puneți-vă așadar deoparte încă din timpul verii mătase de porumb pentru a pregăti apoi ceaiuri care să ajute în tratamentul naturist al ficatului și pentru fierea cu pietre. Găsim ceai de mătase de porumb și în magazinele naturiste. Alegeți surse organice, Bio. Fiere leneșă, fiere inflamată sau cu pietre – soluția medicală ne va fi dată numai de către medicul specialist. Pentru probleme grave, nu ezitați să mergeți la medic.

Apa cu lămâie

Corpul nostru este expus zilnic unor toxine dăunătoare care provin din poluanți din mediu ori ingrediente artificiale din alimente. Când aceste toxine rămân în organismul nostru o perioadă lungă de timp, pot apărea leziuni hepatice. Detoxifierea și revigorarea ficatului obosit sunt foarte importante pentru a menține funcționarea corectă. Potrivit autorului cărții “Biologic Ionization As Applied to Human Nutrition “, Dr. Alexander F. Beddoe, sucul de lămâie poate spori producția de enzime hepatice pentru a descompune proteinele și a elimina toxinele.
Beți un pahar de apă și suc de lamaie dimineața și un alt pahar seara. Porporțiile pot fi jumătate apă și jumătate suc de lămâie.

Sănătatea Ficatului înseamnă și: DETOXIFIERE, scăderea colesterolului, diminuarea trigliceridelor și regenerare. Anghinarea suc și Sfecla Roșie suc prezintă cea mai mare încredere în rândul consumatorilor. În loc de a consuma capsule, aceștia aleg suc, practic extract lichid prin presarea la rece a plantelor din culturi curate, certificate ecologic. Produsele Alnavit și Voelkel Germania sunt disponibile și în România cu livrare rapidă și plata la curier (numai 10 lei transportul): www.proDietaBio.ro

Armurariu (silimarină)

Silimarina este un complex de flavonoide extras din semințele de Armurariu (Silybum marianum). Armurariul este o plantă medicinală cu efecte benefice pentru întregul organism. Silimarina ajută ficatul să elimine toxinele care pot provoca o serie de tulburări sau dezechilibre ce pot duce la: colesterol mărit, diabet, pietre la fiere, tulburări de vezică biliara, ș.a.

Schinel, beneficii și proprietăți

Schinel (Cnicus benedictus) este o plantă de cultură din familia Asteraceae. Este cunoscut sub mai multe denumiri populare: iarbă amară, șofran sălbatic, scai amar. Este recomandat în anorexie și hiperaciditate gastrică, în tulburări digestive și stări inflamatorii ale stomacului, în boli ale ficatului, pietre la fiere și colesterol mărit.

Alte plante care ajută la tratamentul naturist al ficatului obosit, detoxifiere, prevenirea pietrelor la fiere:

  • Anghinare;
  • Păpădie;
  • Gențiană;
  • Turmeric;
  • Coada șoricelului;
  • Ghimbir;
  • Fenicul;
  • Mușețel;
  • Trifoi amar;
  • Cardamom.
Tratament naturist cu 20 ml zilnic Bitter. GRIJA TA PENTRU SĂNĂTATE! EXTRACT DE PLANTE MEDICINALE pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.
CURA de 2 săptămâni TRATAMENT NATURIST cu plante medicinale: Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului și VITAMINE.
BITTER BIO fără alcool, fără zahăr, PUR, 250 ml.
20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea uereei și creatininei. Produs HERBARIA GERMANIA. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale și mod de utilizare.

Tratamentele naturiste vin în diferite forme, mărimi și texturi. Alegeți variantele lichide, fără adaosuri de zahăr, alcool sau conservanți.

Scrie un raspuns: