Suplimente pentru arderea grasimilor

Suplimentele cele mai bune pentru arderea grăsimilor sunt unele naturale, administrate cu măsură, fără excese. Suplimentele clasificate ca “termogene” au proprietăți și compuși care contribuie la creșterea metabolismului și arderea grăsimilor. Unii dintre noi alegem pastile, capsule cu efect termogen de ardere a grăsimilor, alții preferă alimentele și ceaiurile.

Suplimente termogene pentru arderea grăsimilor.
Suplimente termogene pentru arderea grăsimilor. Alimente și suplimente naturale care grăbesc metabolismul și ne ajută să ardem calorii.

De ce suplimentele termogene pentru arderea grăsimilor sunt atât de solicitate și “la modă”? Pentru că multe persoane cauta soluții de ardere a de calorii suplimentare indiferent de nivelul de activitate fizică. În timp ce unele termogene pot provoca nervozitate ori insomnie, altele sunt sigure atunci când sunt utilizate cu moderație și în conformitate cu recomandările medicului dumneavoastră.

Piperul Cayenne

Piperul Cayenne înseamnă de fapt ardei iute roșu fin mărunțit. Acesta adaugă arome fierbinți la mese, iar capsaicina – compusul activ din ardei – vă poate ajuta să ardeți grăsimile prin creșterea metabolismului. Un articol din 2007 din Jurnalul American de Fiziologie afirmă că substanța naturală capsaicina poate crește instant metabolismul și arderea grăsimilor. Puteți adăuga piperul de cayenne direct la mâncare sau prepara ceai ori limonadă cu el (celebra limonadă a lui Beyonce cu lămâi și ardei cayenne a făcut furori în SUA mulți ani). Capsaicina poate provoca arsuri la stomac și disconfort la nivelul stomacului, deci începeți cu cantități mici pentru a vă testa sensibilitatea.

Piperul cayenne este disponibil în magazinul online » www.proDietaBio.ro, unde puteți comanda și oțet de mere, cafea Fitness ori ceai verde (folosiți bara de căutare/search pentru produsele dorite).

Oțetul de mere

Apa cu oțet de mere este un bun stimulent pentru arderea grăsimilor. Oțetul de mere poate fi adăugat și la ciorbe, salate, gustări. Persoanele care își fac un obicei din a adăuga oțet de mere în dieta zilnică ajung să slăbească cu 20% mai mult decât cele care neglijează acest produs.
Plante care ajută la arderea grăsimilor, suplimente termogene naturale. Atunci când căutați un supliment termogen pentru arderea grăsimilor, siguranța ar trebui să fie primordială și, de aceea, consultați medicul specialist.

Ceai verde Matcha

Multe tipuri de ceai verde conțin cafeină, dar chiar și versiunile fără cafeină au calități termogene, datorate catechinelor (catechinele sunt antioxidanții din ceaiul verde), care pot crește consumul de energie. Conform unui studiu realizat în 1999 și publicat în Jurnalul American de Nutriție Clinică, extractul de ceai verde influențează termogeneza mai mult decât o face cafeina. Dacă nu vă place să consumați cafea, un extract de ceai verde fără cofeină poate oferi avantajele de ardere a grăsimilor din termogeneză fără efectele secundare ale stimulanților. Cel mai apreciat ceai verde este ceaiul Matcha. Este mai scump, dar cu proprietăți nutritive și termogene de zece ori mai valoroase decât ale ceaiului verde clasic.
O ceașcă de ceai matcha este egală cu valorile nutriționale și antioxidante ale 10 cești de ceai verde preparat în mod clasic. Principalul antioxidant din ceaiul verde matcha – EGCG – este asociat cu slăbirea rapidă și eficientă. EGCG din matcha poate stimula metabolismul dvs. în timpul exercitiilor de intensitate moderată, ajutând astfel la slăbire.

Studiile arată că, în medie, extractul de ceai verde matcha poate crește capacitatea de ardere grăsimilor cu 17% atunci când facem jogging sau ciclism pentru 30 de minute. Buteți bea ceai matcha între mese sau îl puteți încorpora în cafeaua cu lapte (matcha latte este un mare hit în cafenelele occidentale încă din anul 2010).

Cofeina și Acidul Clorogenic

Unii dintre noi consumăm cafea doar dimineața pentru tonus mental, dar cofeina oferă, de asemenea, proprietăți termogene care ajută la slăbire. Potrivit unei publicații din 2007 a Societății Americane de Fiziologie, o teorie a modului în care funcționează cofeina este că poate stimula metabolismul grăsimilor și al carbohidraților. Cofeina este regăsită în cafea, ceai verde și negru și multe băuturi energizante. Cafeaua verde conține un compus special. Este vorba despre un antioxidant numit acid clorogenic ce poate arde grăsimile și grăbi metabolismul. Un exemplu bun de stimulent cu cofeină pentru arderea grăsimilor este cafeaua verde combinată cu ceai de ghimbir sau ceai verde.

Ingrediente slabire, silueta frumoasa cu psyllium, otet de mere, aronia, cefea verde, ceai de salvie.
Cele 4 INGREDIENTE SIMPLE ȘI IDEALE PENTRU SLĂBIRE pe care oricine trebuie să le aibă în casă pentru o siluetă frumoasă: 1. Ceai verde combinat cu salvie și lămâiță; 2. Cafea cu cafea verde; 3. Tărâțe de psyllium care taie pofta de mâncare și țin de foame și 4. Aronia cu oțet de mere pentru a combina cu apă și obținem efect de slăbire. Sunt disponibile și în România prin site www.proDietaBio.ro cu livrare rapidă prin curier.

Scrie un raspuns: