Statul acasă în pandemie îngrașă. Cercetările confirmă.

Există consecințe ale statului acasă în pandemie și se văd pe silueta noastră, dar și în starea de sănătate.

Statul acasă în pandemie a fost asociat cu o creștere constantă în greutate, potrivit unei scrisori de cercetare publicate online pe 22 martie în JAMA Network Open.

Statul acasă în pandemie îngrașă. Cercetătorii confirmă. Și silueta noastră din ultimul timp confirmă, din păcate.
Statul acasă în pandemie îngrașă. Cercetătorii confirmă. Și silueta noastră din ultimul timp confirmă, din păcate.

Anthony L. Lin, MD, de la Universitatea din California din San Francisco și colegii săi au analizat date (1 februarie – 1 iunie 2020) de la 269 de participanți la Health eHeart Study care s-au oferit voluntar să raporteze măsurătorile de greutate din smart-ul lor conectat prin Bluetooth. scară (7.444 măsurători de greutate).

Cercetătorii au descoperit că, după ce au început să își desfășoare activitatea de acasă, participanții (48,3% bărbați; 77% albi; vârsta medie, 51,9 ani) au înregistrat o creștere constantă în greutate cu o rată de 0,27 kg la fiecare 10 zile, indiferent de locația geografică sau comorbidități. Aceste rezultate se traduc în aproximativ 1 kg creștere în greutate în fiecare lună.

Consecințele neintenționate asupra sănătății

„Este important să recunoaștem consecințele neintenționate asupra sănătății pe care le poate avea îndemnul de a sta acasă la nivel de populație”, scriu autorii. „Rezultatele nocive asupra sănătății sugerate de aceste date demonstrează necesitatea identificării unor strategii concurente de atenuare a creșterii în greutate, cum ar fi încurajarea dietelor sănătoase și explorarea modalităților de îmbunătățire a activității fizice, întrucât guvernele locale consideră noi constrângeri ca răspuns la sindromul respirator acut sever coronavirus 2 și potențiale pandemii viitoare. “

Paste calorii alimente dieta konjac shirataki
Paste DIETETICE cu 7 calorii. Detalii si pret produse ce fac parte din planul de dieta rapida în >> site proDIETAmagazin.ro. Cum pregătim o masă DIETETICĂ în numai 5 minute? Specialiștii DIET FOOD UE s-au gândit la tot și aduc soluția produselor lor care au mai puțin de 10 calorii per 100 gr. Mâncăm și slăbim!

Scrie un raspuns: