Prodieta.ro Nutriție & Sănătate

Siliciu organic pentru îngrijirea pielii și articulații sănătoase

Siliciul organic aduce numeroase beneficii organismului, promovează mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor și contribuie la procesul de formare a fibrelor de colagen. Sportivii sunt foarte mari consumatori ai siliciului organic pentru că acesta ajută la refacerea articulațiilor și oprește uzura cauzată de efortul intens. Și persoanele aflate în creștere, seniorii sau cei care au afecțiuni medicale pot avea nevoie de tratamente cu siliciu.

Siliciu organic, beneficii pentru sănătate. Tratament articulații sportivi, regenerare colagen și elastină. Siliciu pentru tratament.

Ce este siliciul? De ce să alegem siliciu ORGANIC?

Siliciul este un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului. Este necesar și la copiii cu dificultăți de creștere și dezvoltare, pentru că ajută la fixarea și asimilarea calciului, mineral vital în această etapă a vieții. De altfel, siliciul este necesar tot timpul vieții pentru menținerea sănătății sistemului osos. Și seniorii pot avea nevoie de tratament cu siliciu. Concentrația de siliciu și de calciu scade odată cu înaintarea în vârstă, iar deficiența afectează articulațiile și sistemul osos, crește riscul de fracturi sau osteoporoză. Putem administra suplimente de calciu și siliciu pentru a preveni și ameliora aceste afecțiuni ale sănătății.

Organic înseamnă că este natural, cu extract de coada-calului și rozmarin și poate fi absorbit 100% de catre organism. Biodisponibilitatea siliciului organic îmbunătățește circulația sângelui, crește elasticitatea pielii și promovează sănătatea oaselor și a cartilagiilori. Organismul uman are capacitatea de a asimila doar Siliciul aflat în forma organică, dar acesta este tot mai greu de asimilat din hrana chimizată și procesată industrial a omului modern. Extractul de coada-calului reprezintă cea mai bogata și mai importantă sursă vegetală de siliciu, în forma organică.

Mod de utilizare și administrare siliciu

Siliciul poate fi administrat atât intern, cât și extern, în funcție de modul de acțiune dorit. cele mai utilizate produse cu siliciu sunt:

Produse originale Silicium Spania cu siliciu organic sunt disponibile în site www.proDietaNaturala.ro cu livrare rapidă.

Gel de corp pentru articulații și mușchi cu siliciu organic

Gelul cu siliciu organic ajută la îmbunătățirea problemelor articulare: disconfort cauzat de răni, uzură și efort sportiv intens. Siliciul organic ajută la producerea de colageni care influențează țesuturile articulare și musculare. Ideal pentru îngrijirea pielii Gelul Silicium G5 este potrivit și pentru persoanele care doresc să aibă grijă de pielea lor sau să lupte cu problemele pielii, deoarece stimulează formarea de colagen natural. Este un produs complet de îngrijire a pielii cu capacitate de hidratare, fermitate și regenerare. Sportivii au nevoie de suplimente de siliciu în mod special pentru că articulațiiloe lor sunt suprasolicitate.

Gel cu siliciu organic G5 pentru aplicare externă la sportivi. Acționeaza la originea problemei. Foarte eficient și cu un spectru larg de utilizări, adecvat pentru utilizare în caz de lipsă de flexibilitate, elasticitate, mobilitate, rezistență etc. Ameliorează în mod natural posibile leziuni sportive. regăsești produsl în site: https://prodietanaturala.ro cu LIVRARE RAPIDĂ.

O caracteristică importantă este capacitatea sa mare de a pătrunde rapid prin piele, acționând direct asupra problemelor.

Tratament anticelulitic cu siliciu organic

Celulita este greu de combătut, dar siliciul organic este eficient în mod special pentru că recace elastina și colagenul, adică exact acele structuri celulare care suferă și sunt vizibile la exterior prin neplăcutul aspect de coajă de portocală. Gelul cu siliciu organic pentru tratamentul celulitei reduce grăsimea localizată și rugozitatea pielii. Este realizat de Silicium Spania exclusiv cu ingrediente active eficiente și vegetale. Conține Provislim și Striover TM cu efect de 24 de ore. Reduce acumularea de grăsime în țesutul adipos, reducând vizibil celulita și pielea cu aspect de coajă de portocală, îmbunătățind aspectul pielii pe termen lung.

Cunoscut și sub numele de “mineralul frumuseții”, siliciul este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru regenerare celulară și întinerirea pielii.

Gel anticelulitic cu efect intens datoral siliciului organic ce reface elastina și colagenul. Vezi produsele originale Silicium Espania în site: https://prodietanaturala.ro

Uz dermatologic: Siliciu repară colagenul și elastina și ajută la tratamentul afecțiunilor dermatologice

Soriaskin este conceput pentru a fi utilizat ca parte a unui regim zilnic de îngrijire a pielii pentru a calma pielea uscată, mâncărime sau sensibilă. Gel cu siliciu organic realizat cu extract de coada calului și echinacea. Gelul cu siliciu organic este util pentru tratamentul pielii câlcâielor crăpate, coatelor solzoase, pielii aspre a mîinilor sau altor zone. Cu acordul medicului specialist poate fi utilizat și în caz de psoriazis.

Studiile științifice arată că silicea face parte din cheia structurală în condroitina 6-sulfat, un proteoglican care îmbunătățește regenerarea cutanată. În esență, aceasta este acțiunea siliciului în sinteza colagenului și a elastinei și rolul său structural în regenerarea pielii. (De aici și utilizarea frecventă pentru aplicațiile de diminuare a cicatricilor și a rănilor.) Citește mai mult despre gelul cu siliciu pe site https://prodietabio.ro