Siliciu organic pentru îngrijirea pielii și articulații sănătoase

Știați că... La naștere avem o cantitate mult mai mare de siliciu decât de calciu în organism, iar cu cât înaintăm în vârstă proporția ajunge să se inverseze, favorizand astfel “îmbătrânirea” pe care toți dorim să o amânăm cât mai mult? Siliciul ne ajută să amânăm îmbătrânirea celulară.

Siliciul organic aduce numeroase beneficii organismului, promovează mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor și contribuie la procesul de formare a fibrelor de colagen. Sportivii sunt foarte mari consumatori ai siliciului organic pentru că acesta ajută la refacerea articulațiilor și oprește uzura cauzată de efortul intens. Și persoanele aflate în creștere, seniorii sau cei care au afecțiuni medicale pot avea nevoie de tratamente cu siliciu.

Siliciu organic, beneficii pentru sănătate. Tratament articulații sportivi, regenerare colagen și elastină. Siliciu pentru tratament.
Siliciu organic, beneficii pentru sănătate. Tratament articulații sportivi, regenerare colagen și elastină. Siliciu pentru tratament.

Ce este siliciul? De ce să alegem siliciu ORGANIC?

Siliciul este un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului. Este necesar și la copiii cu dificultăți de creștere și dezvoltare, pentru că ajută la fixarea și asimilarea calciului, mineral vital în această etapă a vieții. De altfel, siliciul este necesar tot timpul vieții pentru menținerea sănătății sistemului osos. Și seniorii pot avea nevoie de tratament cu siliciu. Concentrația de siliciu și de calciu scade odată cu înaintarea în vârstă, iar deficiența afectează articulațiile și sistemul osos, crește riscul de fracturi sau osteoporoză. Putem administra suplimente de calciu și siliciu pentru a preveni și ameliora aceste afecțiuni ale sănătății.

Organic înseamnă că este natural, cu extract de coada-calului și rozmarin și poate fi absorbit 100% de catre organism. Biodisponibilitatea siliciului organic îmbunătățește circulația sângelui, crește elasticitatea pielii și promovează sănătatea oaselor și a cartilagiilori. Organismul uman are capacitatea de a asimila doar Siliciul aflat în forma organică, dar acesta este tot mai greu de asimilat din hrana chimizată și procesată industrial a omului modern. Extractul de coada-calului reprezintă cea mai bogata și mai importantă sursă vegetală de siliciu, în forma organică.

Mod de utilizare și administrare siliciu

Siliciul poate fi administrat atât intern, cât și extern, în funcție de modul de acțiune dorit. cele mai utilizate produse cu siliciu sunt:

  • Administrare orală. Cantitatea medie este cuprinsă între 10 şi 90 ml zilnic, conform necesităţilor. Se recomandă începerea tratamentului cu o lingură (10 ml) pe zi, mărind apoi cantitatea. În majoritatea cazurilor (90%), 30 ml zilnic permit o îmbunătăţire a stării de sănătate, manifestată în diverse moduri, cum ar fi recuperarea somnului şi a apetitului, îmbunătăţirea echilibrului nervos, creşterea energiei interne, etc. Este recomandată luarea primei cantităţi dimineaţa înaintea micului dejun, restul fiind luat la prânz şi seara, cu 20 de minute înainte de masă. Se recomandă, de asemenea, menţinerea produsului în cavitatea bucală înainte de a-l înghiţi. Este importantă luarea produsului timp de o lună fără întreruperi, chiar dacă efectele pozitive se observă deja după câteva zile. După o lună, trebuie să decideţi dacă doriţi să continuaţi sau să întrerupeţi tratamentul, dacă doriţi să micşoraţi sau să măriţi doza şi, de asemenea, în caz de un alt tratament în paralel (cu alte produse cu siliciu organic sau un tip de medicamente), dacă această combinaţie este corectă sau trebuie modificată. Ca regulă generală, dacă timp de câteva săptămâni nu se observă nici un efect pozitiv, atunci doza trebuie mărită. În caz de afecţiuni grave, doza zilnică este cuprinsă între 10 şi 90 ml sau puţin mai mult (până la 200 cc, 9 linguri de 3 ori pe zi).
    RECOMANDARE: Siliciu organic lichid extras din coada calului si rozmarin 1L. Ingrediente: apă purificată, acid silicic 30 mg, extract de coada calului (Equisetum arvense L.) 15 mg, rozmarin (Rosmarinus officinalis L.) 7,5 mg. Mod de utilizare: INTERN 15 ml cu ajutorul dozatorului de 2 ori pe zi.
  • Comprese (siliciu organic lichid). Înmuiaţi o bucată de bumbac sau tifon în siliciu organic (în funcţie de mărimea necesară) şi acoperiţi cu plastic pentru a evita evaporarea. Se recomandă utilizarea foliei de plastic pentru ambalarea produselor alimentare, pentru că în caz de necesitatea de a trata o zonă redusă a corpului, aceasta poate fi acoperită fără a utiliza un plasture, pentru că se fixează de la sine. Menţineţi compresa pe tot parcursul zilei sau a nopţii. Uneori, apare senzaţia de înţepături minore (de obicei acestea fiind calificate ca electrice), căldură sau frig ce se răspândeşte în întregul organism. Această senzaţie este normală. De asemenea, se poate întâmpla să nu simţiţi nimic, însă aceasta nu înseamnă că siliciul organic nu acţionează.
  • Cataplasme (siliciu organic lichid). Înmuiaţi o bucată de bumbac sau tifon în siliciu organic (în funcţie de mărimea necesară). Plasaţi această bucată pe corp şi menţineţi timp de 20 de minute sau până când se usucă. După 20 de minute, lăsaţi să se usuce la aer liber. Procedura poate fi repetată de atâtea ori de câte este necesar, în caz că disconfortul sau durerea persistă.
  • Ungeri (siliciu organic lichid). Înmuiaţi o bucată de bumbac sau tifon în siliciu organic şi ungeţi prin mişcări lejere zona necesară.
  • Vaporizări (siliciu organic lichid). Umpleţi un spray nou, neutilizat până acum, cu siliciu organic. Pulverizaţi pe suprafaţa necesară. Lăsaţi să se usuce la aer liber până la pătrunderea totală a produsului. Repetaţi această procedură de fiecare dată, pentru a trata corect zona afectată.
  • Siliciu organic sub formă de gel. Aplicaţi un strat subţire de gel pe piele şi aşteptaţi 5 minute fără a atinge. Apoi, masaţi uşor zona, până la absorbţia totală a produsului. Procedura poate fi repetată de atâtea ori de câte este nevoie. Dacă observaţi apariţia unei pete roşii pe piele, întrerupeţi tratamentul pentru câteva zile. Pentru o durată de jumătate de oră după fiecare aplicare a gelului, evitaţi contactul suprafeţei de piele tratate cu substanţe corozive sau toxice (insecticide, detergenţi, etc.). Utilizarea gelului la sugari, copii sau adolescenţi : la fel ca şi în cazul adulţilor, însă cu o doză proporţională greutăţii acestora. În tabelul de mai jos vă oferim o indicaţie asupra dozei recomandate în funcţie de greutatea persoanei. RECOMANDARE: Gel Anti Celulitic G7 cu Siliciu. Gel pentru tratarea celulitei si reducerea grasimii acumulate, contine ingrediente active eficiente si naturale, care activeaza micro-circulatia. Silciu organic: accelereaza crearea noilor tesuturi si eliminarea celor vechi. Mod de utilizare: aplicati o data sau de doua ori pe zi pe zona necesara curatata si uscata in prealabil prin miscari circulare pentru a facilita absorbtia produsului. Utilizarea gelului de către femeile gravide sau care alăptează : este un produs absolut sigur în perioada sarcinei sau a alaptării.
Produse originale Silicium Spania cu siliciu organic sunt disponibile în site www.proDietaNaturala.ro cu livrare rapidă.
  • Siliciul organic este compatibil cu oricare alt tip de tratament. Dacă pacientul trebuie să ia un anumit tip de medicamente clasice, alopate sau homeopate, este recomandabilă luarea siliciului organic separat de aceste medicamente, pentru un efect mai bun (de exemplu, o oră înainte sau după luarea medicamentelor). În unele cazuri, este posibil ca în primele secunde sau minute după luarea siliciului organic să apară o senzaţie de mâncărime sau căldură difuză în organism ; aceasta este o reacţie normală ce dispare după câteva minute. Uneori, senzaţia de mâncărime sau căldură se simte într-o anumită parte a corpului ; în acest caz, ar trebui să reţineţi această zonă, e posibil că anume acolo apare o afecţiune ce poate fi încă necunoscută.

Gel de corp pentru articulații și mușchi cu siliciu organic

Gelul cu siliciu organic ajută la îmbunătățirea problemelor articulare: disconfort cauzat de răni, uzură și efort sportiv intens. Siliciul organic ajută la producerea de colageni care influențează țesuturile articulare și musculare. Ideal pentru îngrijirea pielii Gelul Silicium G5 este potrivit și pentru persoanele care doresc să aibă grijă de pielea lor sau să lupte cu problemele pielii, deoarece stimulează formarea de colagen natural. Este un produs complet de îngrijire a pielii cu capacitate de hidratare, fermitate și regenerare. Sportivii au nevoie de suplimente de siliciu în mod special pentru că articulațiiloe lor sunt suprasolicitate.

Gel cu siliciu organic G5 pentru aplicare externă la sportivi. Acționeaza la originea problemei. Foarte eficient și cu un spectru larg de utilizări, adecvat pentru utilizare în caz de lipsă de flexibilitate, elasticitate, mobilitate, rezistență etc. Ameliorează în mod natural posibile leziuni sportive. regăsești produsl în site: https://prodietanaturala.ro cu LIVRARE RAPIDĂ.

O caracteristică importantă este capacitatea sa mare de a pătrunde rapid prin piele, acționând direct asupra problemelor.

Tratament anticelulitic cu siliciu organic

Celulita este greu de combătut, dar siliciul organic este eficient în mod special pentru că recace elastina și colagenul, adică exact acele structuri celulare care suferă și sunt vizibile la exterior prin neplăcutul aspect de coajă de portocală. Gelul cu siliciu organic pentru tratamentul celulitei reduce grăsimea localizată și rugozitatea pielii. Este realizat de Silicium Spania exclusiv cu ingrediente active eficiente și vegetale. Conține Provislim și Striover TM cu efect de 24 de ore. Reduce acumularea de grăsime în țesutul adipos, reducând vizibil celulita și pielea cu aspect de coajă de portocală, îmbunătățind aspectul pielii pe termen lung.

Cunoscut și sub numele de “mineralul frumuseții”, siliciul este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru regenerare celulară și întinerirea pielii.

Gel anticelulitic cu efect intens datoral siliciului organic ce reface elastina și colagenul. Vezi produsele originale Silicium Espania în site: https://prodietanaturala.ro

Uz dermatologic: Siliciu repară colagenul și elastina și ajută la tratamentul afecțiunilor dermatologice

Soriaskin este conceput pentru a fi utilizat ca parte a unui regim zilnic de îngrijire a pielii pentru a calma pielea uscată, mâncărime sau sensibilă. Gel cu siliciu organic realizat cu extract de coada calului și echinacea. Gelul cu siliciu organic este util pentru tratamentul pielii câlcâielor crăpate, coatelor solzoase, pielii aspre a mîinilor sau altor zone. Cu acordul medicului specialist poate fi utilizat și în caz de psoriazis.

Studiile științifice arată că silicea face parte din cheia structurală în condroitina 6-sulfat, un proteoglican care îmbunătățește regenerarea cutanată. În esență, aceasta este acțiunea siliciului în sinteza colagenului și a elastinei și rolul său structural în regenerarea pielii. (De aici și utilizarea frecventă pentru aplicațiile de diminuare a cicatricilor și a rănilor.) Citește mai mult despre gelul cu siliciu pe site https://prodietabio.ro

Scrie un raspuns: