Seva de Mesteacan

Seva de mesteacăn este un lichid natural, de consistența unui sirop cu gust dulceag, foarte bun tonic fizic și psihic. Seva arborelui mesteacăn conține puține zaharuri naturale (mai precis xilitol) care nu îngrașă dar și valoroase vitamine, minerale și enzime sănătoase.

Seva de metseacan, pret, beneficii.
Seva de mesteacăn este ideală pentru cura de detoxifiere a organismului dar și pentru vitaminizare.

Pentru că are extrem de puține calorii, dar foarte multe proprietăți nutritive, seva de mesteacăn este ideală în curele de slăbire care, altfel, pot secătui organismul de vitamine și minerale esențiale. Seva de mesteacăn este eficientă și în alimentația zilnică copiilor şi a persoanelor care vor să își imunizeze și vitaminizeze organismul. Și celebra dietă Dukan a inclus seva de mesteacăn între produsele permise pentru slăbire (www.mydukandietshop.co.uk).

Mesteacănul, denumit și arborele vieții, era cunoscut şi utilizat încă din antichitate de celţi şi de triburile germanice pentru virtuțile sale nutritive și curative.

Seva de mesteacăn trebuie să fie colectată într-o anume perioadă a anului, în funcție de specie și de zona geografică. Este o băutură deosebit de populară în Rusia, Letonia, Polonia și în general în țările din nordul Europei, precum și în nordul Chinei sau al Americii. În Japonia și Finlanda, seva de mesteacăn este considerată în mod tradițional o băutură medicinală cu efecte excepționale.

Cura de aproape 2 saptamani cu Anghinare, Papadie, Fenicul BITTER BIO cu plante medicinale fara alcool 250 ml. 20 ml zilnic pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.
Cura de aproape 2 săptămâni cu Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului, Turmeric și plante medicinale curative, BITTER BIO fără alcool 250 ml. 20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, imunitate. Produs HERBARIA GERMANIA distribuit de proDietaBIO.ro în România. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale.

Colectarea sucului de mesteacăn se face prin metode simple, printr-un tub care duce seva către un recipient. Primăvara, arborele de mesteacăn absoarbe din sol apă și substanțe minerale cu rol nutritiv. Treptat, se formează seva care începe să urce dinspre rădăcini spre coroana, trezind copacul din nou la viață. În sevă se acumulează astfel, prin procese complexe, o serie de substanțe nutritive cu rol esențial pentru viața arborelui și care aduc inclusiv pentru noi oamenii, efecte terapeutice remarcabile. Dintre mineralele esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a mesteacănului, dar și a oamenilor, regăsim: potasiu, calciu, fosfor, zinc, magneziu, mangan, fier.

Consumul a 0,5 – 1,0 litri/zi de sevă de mesteacăn (timp de 2 sau 3 săptămâni) ajută organismul în cura de detoxifiere și în cure de slăbire sănătoase, în caz de deficit de vitamine, anemie și oboseală. Seva de mesteacăn crește rezistența organismului la efort fizic şi psihic, la răceli, viroze, boli infecţioase și alergice. » Seva de mesteacăn poate fi cumpărată și online cu livrare acasă «

Fiind bogată în antioxidanți naturali, seva de mesteacăn stimulează funcţionarea majorităţii organelor, activează metabolismul și sistemul endocrin. Cercetările au demonstrat că seva de mesteacăn stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor splenice, pancreatice, renale, osoase.

Seva de mesteacăn este bogată în betulină și are proprietăţi diuretice şi depurative, stimulând eliminarea acidului uric, a ureei. În plus, seva de mesteacăn are capacitatea de a reduce nivelul colesterolului.

Mesteacănul se poate utiliza în tratarea și prevenirea cistitei datorită faptului că are acțiune diuretică, antiinflamatoare și antibacteriană. Se recomandă consumul a câte 1 litru pe zi , timp de 2-3 săptămâni. Seva se mesteacăn este recomandată și în bolile de ficat, fiind ideal consumul a câte o cană de suc proaspăt de mesteacăn sau infuzie de mesteacăn de cel puțin 3 ori pe zi. Părul va fi mult mai sănătos, mai rezistent și mai strălucitor dacă îl tratăm cu o mască din suc natural de mesteacăn și apoi clătim cu apă caldă. Acest suc al mesteacănului îmbunătățește elasticitatea pielii, reduce celulita, este recomandat și în calviție precoce (administrare orală și locală) și ca adjuvant în dermatoze.

Seva de mesteacăn concentrează toate substanțele nutritive necesare creșterii arborelui: aminoacizi, vitamina C, minerale (calciu, magneziu, mangan, zinc, fosfor, fier ). Seva de mesteacăn are un  preț relativ mic față de beneficiile naturale pe care le aduce sănătății și este disponibil și pe site-ul www.proDietaBio.roO cură de detoxifiere cu sevă naturală de mesteacăn de câteva săptămâni este benefică pentru oricine, dar mai ales pentru persoanele care se confruntă cu stres, oboseală sau care țin cură de slăbire.

…Știați că…

  • Sâmbăta din ajunul Rusaliilor există obiceiul de a pune ramuri înfrunzite de mesteacăn la porţi, uşi, ferestre, având rol de ocrotire contra bolilor? După această zi, ramurile se păstrează la icoană, alături de câteva fire de busuioc.
  • Medicul personal al lui Napoleon Bonaparte s-a convins după campania din Rusia că mesteacănul vindecă numeroase boli. El a analizat efectul sevei de mesteacăn la țăranii ruși care îl foloseau drept panaceu universal.
Seva de mesteacăn are un gust ușor dulceag. Este deosebit de bogată în minerale extrase de copac din pământul bogat al pădurilor nordice. Sănătate curată!
Seva de mesteacăn are un gust ușor dulceag. Este deosebit de bogată în minerale extrase de copac din pământul bogat al pădurilor nordice. Sănătate curată! Mai multe oferte de sevă de mesteacăn din Germania și Austria sunt disponibile în magazin www.proDietaBio.ro cu livrare rapidă și taxe de curierat numai 9.99 lei!

Scrie un raspuns: