Resveratrol beneficii

Resveratrolul este un compus natural cu numeroase beneficii pentru sănătate, care se găsește în mai mult de 70 de specii de plante, inclusiv nuci, fructe de pădure (zmeură, mure, afine), rodii, struguri, prune, troscot japonez, precum și în vinul roșu. Resveratrolul joacă un rol important în longevitate și prevenirea bolilor de inimă.

Resveratrolul este un antioxidant natural care aduce o serie de beneficii majore pentru sanatate, precum efectele sale antivirale, neuroprotectore, anti-imbatranire, efect anti-inflamatorii și de prelungire a vieții.

Beneficii aduse de resveratrol: poate mentine sanatatea colonului, protejeaza ADN-ul, reface nivelul de glutation (antioxidantul nostru cel mai important), creste nivelul de reductaza chinona (ficatul foloseste aceasta enzima pentru detoxifiere), mentine sanatatea prostatei, acționează ca un fitoestrogen benefic, reduce nivelul de colesterol LDL, ajuta la vindecarea ranilor pielii.

“Paradoxul francez” este cel care a determinat foarte multe cercetări privind beneficiile aduse de resveratrol. Francezii mănâncă brânzeturi grase, carne, croissant cu unt și multe alte delicatese cu grăsimi saturate și cu toate acestea, ratele de deces cauzat de boli de inimă sunt cele mai mici în Franța, unde consumul de vin roșu este comun. În plus, femeile din Franța au o siluetă frumoasă și îmbătrânesc mai greu. Într-un studiu controlat uman a fost demonstrată scăderea markerilor inflamatorii după o masă bogată în grăsimi dacă se consumă un pahar de vin roșu sau supliment alimentar natural cu resveratrol. Studiile pe animale au arătat chiar creșterea substanțială a duratei de viață atunci când acestea au consumat în mod constant resveratrol.

Plantele produc resveratrol pentru a se proteja de mucegai, boli și insecte! Multe studii au arătat că resveratrolul are proprietăți antioxidante, anti-inflamatorii, anticancerigene, antifungice, antivirale și efecte antibacteriene. Cercetările au arătat efectele pozitive aduse de resveratrol supliment pentru mai multe afecțiuni medicale, precum cancer, infecții bacteriene și virale, boala Alzheimer și boala Parkinson.

Vinul bogat în resveratrol este din struguri dar și din aronia, coacăze, afine sau prune. Încercați vinurile speciale din fructe BAVARIA WALDFRUCHT www.proDietaBio.ro

Iată câteva dintre beneficiile aduse de resveratrol:

  • Longevitate. Consumul de alimente bogate în resveratrol sau suplimentarea acestuia naturist ne pot ajuta să avem o viață mai lungă și sănătoasă.
  • Slăbire și diabet. Consmul de resveratrol este asociat cu îmbunătățirea rezistenței la insulină și scăderea nivelului de glucoză în sânge după mese.
  • Lupta anti-cancer. Studiile sugerează că resveratrolul ar putea incetini evoluția cancerului de sân, de colon și prostata, pentru a numi doar câteva.
  • Sănătatea inimii. Resveratrolul ne ajută să avem o inimă sănătoasa prin controlul colesterolului și normalizarea tensiunii arteriale. Prin acțiunea sa intens antioxidantă, resveratrolul previne îngroșarea vaselor de sange, reglează fluxul sanguin și previne agregarea plachetara.
  • Împiedicarea apariției bolilor de demență. Resveratrolul îmbunătățește fluxul sanguin către creier, putând contracara apariția Alzheimer. Un flux sanguin redus către creier este asociat cu îmbătrânirea naturală și probleme neurologice. Studiile arată că, în general, activitatea cognitivă este mai bună la persoanele care consumă resveratrol.
Resveratrolul este un ingredient natural din struguri care menține capacitatea de funcționare optimă a trombocitelor, ajută la scăderea vâscozității sângelui și îmbunătățește circulația sângelui. Disponibil pe site www.proDietaBio.ro

Resveratrolul previne deteriorarea vaselor de sânge, reduce colesterolul “rău”și poate preveni formarea cheagurilor de sânge. Este concentrat în semințele și pielița strugurilor roșii. De aceea, resveratrolul se găsește în cantități mai mari în vinul roșu decât în ​​cel alb, pentru că vinul roșu este fermentat cu tot cu pieliță. Datorită fermentației, găsim de două ori mai mult resveratrol în vin decât în ​​sucul de struguri. Dudele, zmeura și alunele conțin și ele resveratrol dar în cantități mult mai mici.

Fur GESUNDE GEFASSE = Pentru VENE SĂNĂTOASE. Comandați formula pentru vene sănătoase, prevenire varice sau tromboze venoase de la proDietaBio.ro
Haus Rabenhorst este o companie cu tradiție din Germania care combină sucuri de fructe vitaminizante cu extracte de plante și vitamine pentru a crea formule sănătoase. Fur GESUNDE GEFASSE = Pentru VENE SĂNĂTOASE. Comandați formula pentru vene sănătoase, prevenire varice sau tromboze venoase de la proDietaBio.ro

Este bine de știut că resveratrolul are efecte anti-virale largi. Consumul de fructe colorate și fructe de padure ne asigură un aport important de resveratrol însă cu condiția de a consuma cantități mari și nu doar ocazional. În cazul în care o persoană are probleme cu sistemul imunitar, este susceptibil la infecții, sau pur și simplu nu are timp și posibilitate de a consuma fructe de pădure sau vin roșu, aceasta poate să ia în considerare un supliment natural cu resveratrol >> detalii și preț pentru supliment natural resveratrol natural << .

RESVERATROL Extract Natural din Coaja si Samburi de Struguri (90 cps/1 pe zi)
Extract Natural din Coaja si Samburi de Struguri (90 cps/1 pe zi). Pret si mod de livrare rapida in site proDietaPlant.ro

Scrie un raspuns: