Resveratrol, supliment natural pentru circulatie!

Beneficiile resveratrolului au fost descoperite prima data de cercetatorii care au ajuns la concluzia ca anumite insecte, bacterii si animale care au fost hranite cu aceasta substanta au avut o durata de viata mai lunga. Studiile au demonstrat ca resveratrolul are numeroase alte beneficii pentru organismul uman.

Resveratrol este unul din cei mai puternici antioxidanți extrași din surse naturale, fiind util în primul rând pentru îmbunătățirea circulației sanguine.

Resveratrolul este un antioxidant polifenolic cu numeroase beneficii pentru sănătate, care poate fi gasit în diferite alimente. Resveratrol este disponibil și sub formă de suplimente alimentare.
Resveratrolul este un antioxidant polifenolic cu numeroase beneficii pentru sănătate, care poate fi gasit în diferite alimente. Resveratrol este disponibil și sub formă de suplimente alimentare.

Auzim așadar de resveratrol atunci când căutăm un tratament natural pentru probleme de colesterol, varice, stres, probleme cu memoria, cancer. Resveratrol are un puternic efect antiinflamator si antibacterian. Acesta poate menține elasticitatea și fermitatea pielii și poate împiedica ridarea ei prematura. Resveratrol poate îmbunătăți capacitatea de funcționare normală a trombocitelor și ajuta la scăderea vâscozității sângelui, susținând astfel circulația sângelui și elasticitatea arterelor. Este o substanță antitumorală ce poate încetini înmulțirea celulelor cancerigene și stimula capacitatea de regenerare a celulelor sănătoase.

Resveratrolul este un flavonol ce aparține grupului de flavonoizi. Este produs de plante ca mecanism de apărare împotriva bolilor. Resveratrolul este prezent în multe plante și fructe, inclusiv în struguri roșii și negri, eucalipt, molid, afine, dude, troscot aronia.

Vinul roșu conține resveratrol iar acest lucru se datorează cojilor boabelor de struguri. Practic nu vinul este neapărat cel care aduce acest beneficiu al resveratrolului, ci coaja roșie sau neagră a bobului de struguri. Cu cât mustul fermentează mai mult alături de cojile de struguri, cu atât nivelul de resveratrol conținut va fi mai mare. Coaja de struguri roșii și negri este, așadar, deosebit de bogată în resveratrol. Dacă alegeți să luați suplimente alimentare capsule cu resveratrol este recomandabil să citiți cu atenție eticheta și să apară mențiunea de coajă de struguri (vitis vinifera).

Ce este resveratrol? Beneficiile pentru sănătate ale resveratrolului.

Anti-colesterol. Resveratrolul este un antioxidant cu proprietăți anticancer ce inhibă peroxidarea lipidelor lipoproteinelor cu densitate scăzută, prevenind citotoxicitatea LDL-ului oxidizat. De asemenea, resveratrolul sporește activitatea in vitro a anumitor medicamente antiretrovirale.

Antioxidant. Studiile in vitro au arătat că resveratrolul inhibă deteriorarea oxidativă cauzată de metalul greu, cadmiu. Activitatea antioxidantă a resveratrolului reduce vătămarea celulelor endoteliale expuse la radicalii nitrit și protejează celulele pielii de deteriorarea provocată de radiațiile UV.
Anti-cancer. Acțiunea antioxidantă a resveratrolului ajută la prevenirea efectelor negative asupra ADN-ului, însă influențează și transcrierea genelor responsabile cu metabolismul redox și inhibă proliferarea celulelor canceroase. Resveratrolul pare că descrește activitatea de extindere a tumorii prin inhibarea enzimei ciclooxigenază-1, care convertește acidul arahidonic în substanțe care stimulează creșterea tumorii. Experimentele in vitro oferă susținere resveratrolului, privindu-l drept candidat pentru funcția de agent de prevenire a cancerului de prostată.
Beneficii pentru diabetici. Resveratrolul poate fi benefic în combaterea diabetului. Administrarea resveratrolului poate proteja împotriva deteriorării oxidative cauzate de nivelurile mari ale glucozei. De asemenea, acesta reduce durerile neuropate specifice diabetului.
Sănătatea inimii. Resveratrolul protejează inima și vasele de sânge, curățând direct oxidanții, ce pot provoca oxidarea lipidelor, și prevenind apoptoza celulelor endoteliale. De asemenea, poate ajuta în prevenirea vătămării inimii după un stop cardiac. Agregarea redusă a trombocitelor a fost atribuită resveratrolului, acesta scăzând așadar riscul de ateroscleroză.
Creșterea duratei de viață. Testele efectuate pe animale au arătat că aportul mare de alimente scade durata vieții. Un studiu a arătat că resveratrol e capabil să crească durata de viață a cobailor care urmează o dietă bogată caloric.
Detoxifiant. Multe studii realizate pe animale au demonstrat efectele antitoxice ale resveratrolului. Acesta era capabil să inverseze deteriorările cauzate de administrarea medicamentului chimioterapeutic, bleomicina. Resveratrolul a ajutat și la diminuarea efectelor negative asupra creierului și a celor oxidative, asupra ficatului în timpul intoxicării cu etanol. De asemenea, acesta a scăzut efectele negative de la nivelul rinichilor în cazul cobailor tratați cu antibioticul gentamicină.

Vinul bogat în resveratrol este din struguri dar și din aronia, coacăze, afine sau prune. Încercați vinurile speciale din fructe BAVARIA WALDFRUCHT www.proDietaBio.ro

Resveratrolul explică parțial „paradoxul francez”: incidența scăzută a bolilor de inimă în cazul francezilor, care mănâncă multe grăsimi nesănătoase, dar beau vin roșu.

Fur GESUNDE GEFASSE = Pentru VENE SĂNĂTOASE. Comandați formula pentru vene sănătoase, prevenire varice sau tromboze venoase de la proDietaBio.ro
Haus Rabenhorst este o companie cu tradiție din Germania care combină sucuri de fructe vitaminizante cu extracte de plante și vitamine pentru a crea formule sănătoase. Fur GESUNDE GEFASSE = Pentru VENE SĂNĂTOASE. Comandați formula pentru vene sănătoase, prevenire varice sau tromboze venoase de la proDietaBio.ro

Anti alergic. Resveratrolul este, de asemenea, un bun antialergic, fiind recomandat persoanelor care au astm bronșic, tot o forma de alergie. Resveratrolul natural poate îmbunătăți capacitatea memoriei, crește rezistența organismului la stres, poate scădea nivelul glicemiei, echilibra tensiunea arterială, îmbunătăți vederea, bloca procesele degenerative la nivelul sistemului nervos central.

Tratamentul natural al varicelor. Resveratrol este eficient ca adjuvant în prevenirea şi tratarea varicelor datorită efectelor de stabilizare şi întărire a pereţilor venoşi, reducerea vâscozităţii sângelui şi fragilităţii capilarelor. Prin reducerea fragilităţii capilare şi prin conţinutul de substanţe nutritive, produsul este util și în afecţiunile oculare.

Resveratrolul este un ingredient natural din struguri care menține capacitatea de funcționare optimă a trombocitelor, ajută la scăderea vâscozității sângelui și îmbunătățește circulația sângelui. Disponibil pe site www.proDietaBio.ro

Scrie un raspuns: