Pete pigmentare maronii, prevenire și tratament

Crema pentru pete pigmentare pe față și mâini, albire pete maronii cauzate de vârstă pe corp.

Crema pentru pete pigmentare pe față și mâini este esențială pentru orice femeie care a ajuns la maturitate. Este necesar să alegem produse cosmetice naturale pentru albirea petelor maronii cauzate de vârstă pe corp. Petele maronii pigmentare sunt acumulări ale melaninei, un pigment din piele, secretat de melanocite, care de fapt are rol de protecţie, determinând nuanţa pielii fiecărei persoane. Melanina este în mod normal ecranul nostru solar natural. Hiperpigmentarea pielii apare datorită unei producții prea mari de melanină în situații precum: expunere prelungită la soare, semne post acneice, pistrui, hiperpigmentări în perioada de sarcină, psoriazis, arsuri, iritații, pete de bătrânețe. Celulele pielii se supraîncarcă de pigment şi atunci apar petele.

Crema pentru pete pigmentare pe față și mâini, albire pete maronii cauzate de vârstă pe corp. Este esențial să folosim și acid hyaluronic cu colagen și vitamina C pentru repararea pielii.
Crema pentru pete pigmentare pe față și mâini, albire pete maronii cauzate de vârstă pe corp. Este esențial să folosim și acid hyaluronic cu colagen și vitamina C pentru repararea pielii.

De ce apar pete maronii, acumulări ale melaninei?

Petele apar pentru că celulele din acea zonă sunt ”iritate” în mod repetat de razele ultraviolete. Secreția de melanină scapă de sub control, iar prin producerea în exces apar nedoritele pete maronii pentru care căutăm tratament natural. Factorul hormonal are un rol important în formarea petelor pigmentare.

Sunt femei însărcinate care remarcă faptul că de fapt sarcina, și nu soarele sau vârsta, le aduce cu sine pete pigmentare maro. Dar nu trebuie să ne facem griji, căci cu îngrijire naturală adecvată putem atenua și preveni petele maronii de pe piele. Urmele lăsate de acnee pot fi și ele vinovate de pete maro pe piele. Fondul de ten cu SPF este o soluție de mascare a petelor, dar trebuie să folosim și produse cosmetice de tratament natural al acestor pete inestetice. Petele pigmentare nu ţin cont de tipul de ten, acestea apărând atât la brunete, cât şi la persoanele cu tenul deschis.

O piele iritată de probleme hormonale, de fumat, de poluarea din mediul înconjurător, de lipsa unui stil de viaţă sănătos este și mai sensibilă la acţiunea ultravioletelor și trebuie protejată suplimentar cu ulei de flori și plante medicinale.

Gelul de ALOE VERA este deosebit de hidratant și ajută în tratamentul naturist al petelor pigmentare (în special dacă sunt pete hepatice, cauzate și de afecțiuni ale ficatului). Aloe Vera suc este disponibil la preț foarte bun în magazin proDietaBio.ro Aloe vera conține ingrediente unice care determină regenerarea celulelor și favorizează formarea de celule sănătoase, fapt esențial pentru eliminarea petelor maronii inestetice.

Aloe Vera este ușor de consumat sub formă de suc. Acesta poate ajuta la reglarea sistemului hormonal ca tratament naturist. Suc PUR de Aloe Vera, produs Medicura Germania este disponibil în site proDietaBio.ro, vezi mai multe informații
Aloe Vera este ușor de consumat sub formă de suc. Acesta poate ajuta la reglarea sistemului hormonal ca tratament naturist. Suc PUR de Aloe Vera, produs Medicura Germania este disponibil în site proDietaBio.ro, vezi mai multe informații.

Cum arată petele pigmentare?

Petele pigmentare au un contur destul de regulat. Lentigo pot avea nuanța de bej deschis până la brun închis și sunt localizate pe părțile cele mai expuse la soare, respectiv chip (mai ales pe frunte și obraji), dar și pe mâini, decolteu, brațe sau picioare.

Petele apărute în sarcină, exacerbate de soare, au un aspect asimetric, sunt mai mari și au nuanța cafelei cu lapte. Zonele în care petele maronii apar cel mai frecvent sunt: partea de sus a frunții, tâmple, obraji și chiar deasupra buzei superioare.

Dacă pe față acoperim cu fond de ten petele maronii, pe mâini nu avem cum să le ascundem…

Petelele maronii pot fi cauzate de expunerea la soare și de vârstă.

Petele maronii pe corp apar atunci când producția de melanină crește în mod anormal și când supraproducția de melanină nu este distribuită uniform pe suprafața pielii. Aceasta se acumulează în anumite locuri și formează pete maronii inestetice. Soarele și vârsta sunt principalii factori responsabili cu apariția petelor pigmentare. “Lentigo solar” sau “lentigo senil”, sunt unul și același lucru. Lentigo afectează 90% dintre indivizii caucazieni, de peste 50 de ani. Toate tipurile de piele sunt vizate.

De ce apar petele maronii în special în zone vizibile, pe mâini, față, decolteu?

Razele UV trec prin epidermă și stimulează celulele pigmentare ale pielii (melanocitele). Atenție la faptul că unele melanocite sunt perturbate în permanență și  încep să secrete cantități semnificative de melanină, în mod continuu.

Expunerea excesivă la soare, prea intensă sau pentru prea mult timp, determină o producție excesivă de melanină, ceea ce implică formarea de pete sau lentigo (pete mici, rotunde, maro, de diferite dimensiuni și plate).

Riscul de hiperpigmentare crește odată cu îmbătrânirea celulelor și are loc, de obicei, în zonele mai expuse la soare odată cu trecerea timpului (față, decolteu, mâini). Alegeți protecție solară, iar factorul de protecție solară (SPF) rebuie să fie 50+.

Sfaturi pentru prevenirea și reducerea petelor maronii pigmentare de pe piele.

Produsele de protecție solară acționează preventiv. În paralel, pentru a reduce aceste pete pigmentare inestetice și pentru a uniformiza tenul, aplicați produse naturale de îngrijire adecvate pentru depigmentarea pielii, produse cosmetice adaptate sensibilității pielii tale.

Acid hyaluronic cu colagen și vitamina C pentru repararea pielii

Pielea noastră exprimă ceea ce se întâmplă în interior și oricât de mult tratament am putea eplica extern, trebuie să avem în vedere că deficitul de colagen, de acid hyaluronic și de vitamina C destructurează aspectul pielii. În paralel cu uleiul pentru albirea petelor maronii este recomandat să administrăm capsule de acid hyaluronic plus colagen hidrolizat.

Acidul hialuronic ajută la refacerea și regenerarea celulară și previne îmbătrânirea prematură a țesuturilor. Acesta joacă un rol important în sinteza colagenului, cele două componente fiind în strânsă dependență. Capsule de acid hyaluronic regăsim în magazin www.proDietaBio.ro, produs Medicura Germania.
 Acidul hialuronic ajută la refacerea și regenerarea celulară și previne îmbătrânirea prematură a țesuturilor. Acesta joacă un rol important în sinteza colagenului, cele două componente fiind în strânsă dependență. Capsule de acid hyaluronic regăsim în magazin www.proDietaBio.ro, produs Medicura Germania.

Vitamina C este esențială în combinație cu acid hyaluronic și colagen pentru că ajută la absorbția eficientă a acestora și repararea pielii.  După tratamentul cu ulei de germeni de grâu, trandafiri și lavandă și capsule de acid hyaluronic cu colagen, pielea se va lumina, va fi mult îmbunătăţită, poate chiar cu petele pigmentare dispărute. După câteva săptămâni, petele se superficializează.

Lăsate netratate, petele pigmentare se fixează din ce în ce mai bine în piele, ceea ce înseamnă că eliminarea lor va fi din ce în ce mai anevoioasă. Nu le lăsaţi să se „învechească”! Petele pigmentare se vor extinde în suprafaţă şi vor fi mult mai dificil de îndepărtat. Petele maronii sunt de cele mai mult ori situate profund în piele, locuri unde doar uleiul ultra-hidratant poate acţiona.

30 este vârsta la care ar trebui să începi să foloseşti produse pentru iluminarea pielii și colagen cu acid hyaluronic, chiar dacă nu ai pete vizibile! La 30 de ani, multe persoane au zone de pigmentaţie vizibile în fotografiile UV, dacă nu chiar şi cu ochiul liber. Tratarea petelor înainte ca acestea să fie vizibile poate împiedica migrarea acestora către suprafaţa pielii. Melanina se instalează mai în profunzimea ţesuturilor odată cu trecerea timpului şi devine mai greu accesibilă tratamentului.

Crema pentru pete pigmentare pe față și mâini ulei. Albirea petelor maronii cauzate de vârstă pe corp.

Există foarte multe produse cosmetice pentru albire pe piață, dar multe dintre ele au preț care ne descurajează și o listă a ingredientelor prea lungă, în care nu recunoaștem mai nimic natural. Este esențial să alegem produse la un preț corect și cu ingrediente naturale, ușor de recunoscut.

Alegeți o cremă pentru pete pigmentare pe față și mâini care să conțină ulei din germeni de grâu (Triticum Vulgare), ulei din flori de Rosa Centifolia (trandafiri), ulei de lavandă (Lavandula Angustifolia). Aceste ingrediente sunt NATURALE și ajută la albirea pielii și a petelor maronii în mod natural. Dacă nu găsiți o cremă specială pentru albirea petelor maronii cauzate de vârstă pe corp, atunci folosiți această combinație de uleiuri direct pe piele. Uleiul de la Argital Italia reuneşte principii active naturale care favorizează depigmentarea, uniformizarea și redarea luminozității tenului.

Puneți ulei în palmă, aplicați pe față și gât, folosind mișcări circulare în direcția acelor de ceasornic până când ulei a fost absorbit complet în piele.

 Uleiul de la ARGITAL ITALIA oferă eficacitate optimă şi prevenţie, are efect depigmentant şi anti-pete care acționează asupra principalelor mecanisme biologice responsabile pentru pigmentarea pielii. Poate fi folosit la nivel local pe petele brune.  Este disponibil în site cu livrare rapidă www.proDietaBio.ro
Uleiul de la ARGITAL ITALIA oferă eficacitate optimă şi prevenţie, are efect depigmentant şi anti-pete care acționează asupra principalelor mecanisme biologice responsabile pentru pigmentarea pielii. Poate fi folosit la nivel local pe petele brune. Este disponibil în site cu livrare rapidă www.proDietaBio.ro

Ingredientele NATURALE din uleiurile de germeni de grâu, trandafiri și lavandă sunt eliberate treptat pentru o acţiune de lungă durată. Se reduce numărul de pigmenți de melanină din epiderm. Corectează petele pigmentare zi după zi. Uleiul respectă pielea sensibilă.

Scrie un raspuns: