Patlagina sirop sau extract in tratamentul racelilor

Pătlagina este o plantă medicinală care crește și în România. Pătlagina poate fi regăsită și în magazinele naturiste sub formă de sirop, infuzii, creme, extracte lichide și capsule. Există mai multe varietăți de pătlagină (varietatea Plantago major sau P. lanceolata) folosite în tratamentul naturist pentru diverse afecțiuni. Alți termeni întâlniți pentru pătlagină: Plantago borysthenica, Plantago dregeana, Plantago latifolia, Plantago sinuata.

Pătlagina este o plantă medicinală utilă în tratamentul naturist al inflamațiilor (cremă) și al răcelilor și bronșitelor (extract lichid).
Pătlagina este o plantă medicinală utilă în tratamentul naturist al inflamațiilor (cremă) și al răcelilor și bronșitelor (extract lichid).

Siropul de pătlagină este folosit pentru tratamentul naturist al unor afecțiuni precum: tuse, bronșită ușoară și diverse afecțiuni respiratorii. Este recomandabil să alegeți variante de sirop de pătlagină fără zahăr. Administrată intern, ca sirop sau extract lichid, planta are efect expectorant, iar mucilagiul său calmează mucoasele inflamate.

Cercetările în domeniu au arătat că extractul de pătlagină poate fi folosit în tratamentul astmului, bronșitelor, faringitelor, laringitelor. Planta poate calma foarte multe reacții alergice care afectează aparatul respirator. Poate fi de ajutor și în tratamentul naturist al mușcăturilor de insecte, al pielii crăpate ori juliturilor.

Tratament naturist pentru copii și adulți cu cimbru. Ajută în vindecarea stării de gripă, răceală, tuse, bronșită.
Tratament naturist pentru copii și adulți cu cimbru. Ajută în vindecarea stării de gripă, răceală, tuse, bronșită. Tratamentul este disponibil cu livrare rapidă.

Pătlagina deține mai mulți compuși biologic activi, cum ar fi polizaharide, lipide, derivați de acid cafeic, flavonoide, glicozide iridoid și terpenoide, alcaloizi și unii acizi organici. Frunzele de pătlagină conțin un iridoid special (numit aucubină, cu efect anti-toxine) şi flavonoide (antioxidanți care tonifică vasele de sânge). Datorită acestora, pătlagina are efect antiinflamator, după cum arată rezultatele cercetătorilor spanioli care au descoperit încă din 2000 că aucubina este eficientă în tratamentul inflamațiilor. Pătlagina are și proprietăți antibacteriene. Studii norvegiene desfășurate în același an cu cele spaniole au arătat că extractul de pătlagină poate lupa contra infecției cu pneumococ, fiind încă o dată recomandat în afecțiunile aparatului respirator.

De-a lungul timpului frunzele proaspete de pătlagină au fost folosite pentru vindecarea rănilor în aproape toate părțile lumii. Tratamentele naturiste cu pătlagină erau folosite pentru boli de piele, probleme respiratorii, probleme ale organelor digestive, reproducere, circulație, împotriva cancerului, pentru ameliorarea durerii și împotriva infecțiilor. Extractul 100% natural de pătlagină poate ajuta la vindecarea ranilor, are efect anti-inflamator, analgezic, antioxidant, antibiotic slab și imuno modulator.

Tratament naturist cu 20 ml zilnic Bitter. GRIJA TA PENTRU SĂNĂTATE! EXTRACT DE PLANTE MEDICINALE pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.
CURA de 2 săptămâni TRATAMENT NATURIST cu plante medicinale: Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului și VITAMINE.
BITTER BIO fără alcool, fără zahăr, PUR, 250 ml.
20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea uereei și creatininei. Produs HERBARIA GERMANIA. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale și mod de utilizare.

Pătlagina: Precauţii şi contraindicaţii

Nu s-au semnalat efecte adverse sau fenomene toxice legate de administrarea extractelor de pătlagină. Totuşi, urmăriți eventuale reacţii alergice.

Sirop de pătlagină extras natural

Extractul la rece de pătlagină este 100% natural și BIO, cu următoarele beneficii pentru sănătate :

  • poate fluidiza secrețiile căilor respiratorii;
  • ajută la ameliorarea tusei de diferite etiologii, în special în tusea cu expectorație dificilă;
  • este recomandat în inflamațiile căilor urinare;
  • poate îmbunătăți activitatea întregului aparat respirator;
  • ajută în cazul inflamațiilor pleoapelor;
  • protejează funcția aparatului digestiv.
Pătlagină sirop cu flori de hibiscus, miere și vitamine din complexul B. Fără alcool! Ideal pentru un tratament naturist pentru gât de 5 zile. Complexul de vitamine B în suc cu pătlagină și hibiscus este eficient, gustos, ușor de administrat. Copiii îl vor bea ca pe un suc delicios iar adulții îl vor prefera! Disponibil în magazin www.proDietaBio.ro
Pătlagină sirop cu flori de hibiscus, miere și vitamine din complexul B. Fără alcool! Ideal pentru un tratament naturist pentru gât de 5 zile. Complexul de vitamine B în suc cu pătlagină și hibiscus este eficient, gustos, ușor de administrat. Copiii îl vor bea ca pe un suc delicios iar adulții îl vor prefera! Disponibil în magazin www.proDietaBio.ro

Alte extracte de plante recomandabile în tratamentul naturist al răcelii și gripei sunt cel de cimbrișor, acerola și echinaceea.

Tratament Natural pt TUSE din Miere, Cimbru, Fenicul HOYER BIO 250 gr. Foarte placut la gust si natural, este recomandat si pentru copii mai mari de 1 an. Nu conține zahăr sau alți aditivi! Liniștește în mod natural gâtul și întregul sistem respirator, pentru tuse și răgușeală. Ingrediente valoroase: fenicul, miere, cimbru, sirop dulce de agave.
Tratament Natural pt TUSE din Miere, Cimbrișor, Fenicul HOYER BIO 250 gr. Foarte plăcut la gust și natural, este recomandat și pentru copii mai mari de 1 an. Nu conține zahăr sau alți aditivi! Liniștește în mod natural gâtul și întregul sistem respirator, pentru tuse și răgușeală. Ingrediente valoroase: fenicul, miere, cimbrișor. Disponibil cu livrare rapidă în magazin www.proDietaBio.ro și plata la curier.

Scrie un raspuns: