Paducel capsule si extract

Păducelul (Crataegus monogyna) administrat sub formă de extract lichid, capsule sau extract are proprietăți antiinflamatoare, anti oxidante, tonice și de normalizare a tensiunii arteriale. 

Păducelul este un arbust din familia Rosaceae apreciat în primul rând pentru că din el se obțin extracte benefice sănătății, care ajută la ameliorarea tulburărilor legate de problemele cardiace și pe fond nervos.
Păducelul este un arbust din familia Rosaceae apreciat în primul rând pentru că din el se obțin extracte benefice sănătății, care ajută la ameliorarea tulburărilor legate de problemele cardiace și pe fond nervos.

În ultimii ani, păducelul a ajuns una dintre cele mai studiate plante, datorită bogăției de substanțe active și eficienței în tratamentul naturist al afecțiunilor cardiovasculare. Compuşii activi prezenţi în frunze, flori şi fructe îi conferă proprietăţi benefice dar și un miros neplăcut şi un gust amar și de aceea sunt preferate capsulele sau extractul de păducel în locul ceaiului prea puțin băubil. Păducelul mai este cunoscut la noi în țară si sub denumirile de gherghinar și planta inimii.

Insuficiență cardiacă congestivă

Fructele de păducel sunt benefice pentru întregul sistem cardiovascular. Păducelul are o acțiune blândă care contribuie la tratamentul bolilor de inimă și al hipertensiunii arteriale, aterosclerozei și anginei. Reduce adezivitatea trombocitelor și contribuie la prevenirea trombozei (formarea de cheaguri de sânge anormale). Păducelul a fost în primul rând studiat la persoanele cu insuficiență cardiacă congestivă (o stare de sănătate în care inima nu poate pompa cantități adecvate de sânge către organele din corp). Studiile au concluzionat că păducelul îmbunătățește semnificativ funcția cardiacă. Pacienții participanți la studii au raportat că păducelul reduce simptomele de boală (cum ar fi scurtarea respirației și oboseala). Extractul de păducel trebuie să fie administrat timp de 2 luni pentru ameliorarea simptomelor de insuficiență cardiacă congestivă.

Păducelul poate fi achiziționat sub formă de extract lichid ori capsule » detalii suplimentare și preț.

Durere în piept

Studii ale Centrului Medical al Universității din Maryland au arătat că extractul de fructe de păducel ajută la ameliorarea sau prevenirea anginei și a durerilor în piept cauzate de un flux sanguin scăzut către inimă. Un studiu preliminar a arătat faptul că pacienţii care au luat 180 de mg de extract de păducel pe zi timp de trei săptămâni au avut o îmbunătăţire a circulaţiei sanguine către inimă şi au avut mai puţine dureri în piept în timpul exerciţiilor fizice. Păducelul administrat sub formă de capsule sau extract poate ajuta, așadar, la normalizarea cantității de sânge pompat de inimă în timpul contracțiilor. Acesta extinde vasele de sânge și crește transmisia semnalelor nervoase. Mai mult decât atât, după cum arată studii recente desfășurate pentru a observa proprietățile curative ale acestei plante, păducelul scade tensiunea arterială. Se pare că păducelul produce relaxarea vaselor de sânge datorită unui component numit proanthocianidin.

Aprobat

Păducelul este aprobat de către Comisia E din Germania, ramură a guvernului german privind studii pe plante și care aprobă tratamente pe bază de plante. Păducelul este considerat pe scară largă în Europa ca fiind un tratament sigur și eficient pentru stadiile incipiente ale bolilor de inimă și pentru o serie de întreagă de boli, inclusiv miocardita, ateroscleroza, afecțiuni nervoase, insomnie, diaree. Păducelul este de asemenea indicat ca tratament în caz de insuficiență vasculară și formare a cheagurilor de sânge, pentru refacerea peretelui muscular cardiac, scăderea colesterolului și pentru a ajuta digestia. În plus, tratamentul naturist cu extract sau capsule de păducel poate preveni dezvoltarea unor cancere, mai ales a celor la plămâni, piele și esofag.

Extractul de păducel este realizat din plante proaspete macerate, ceea ce înseamnă că se extrag cei mai valoroși nutrienți. Detalii și beneficii pentru sănătatea sistemului cardio vascular în site proDietaBio.ro
Extractul de păducel este realizat din plante proaspete macerate, ceea ce înseamnă că se extrag cei mai valoroși nutrienți. Detalii și beneficii pentru sănătatea sistemului cardio vascular în site proDietaBio.ro

Cercetările sugerează că păducelul poate reduce nivelul colesterolului rău (lipoproteine cu densitate joasă LDL sau “colesterol rau”) și trigliceridelor (grăsimi în sânge) pentru că reduce acumularea de grăsimi în ficat și aorta (cea mai mare artera din organism, situată în apropiere de inima). 

Antioxidanți și compuși eficienți în reducerea colesterolului cu extract de păducel

Extractul de fructe de păducel poate reduce nivelul colesterolului prin creșterea excreției de bilă și activitatea antioxidantă. Antioxidanții sunt substanțe care anulează acțiunea radicalilor liberi (compuși dăunători din organism care alterează membranele celulare, alterează ADN-ul și chiar provocă moartea celulelor). Radicalii liberi apar în mod natural în organism, dar toxinele din mediu (inclusiv alimentația dezordonată și greșită, lumina ultravioleta, radiațiile, fumatul și poluarea aerului) pot crește, de asemenea, numărul lor.

Radicalii liberi contribuie la procesul de îmbătrânire, precum și la dezvoltarea unui număr mare de probleme de sănătate, inclusiv boli de inima. Antioxidanții ce se găsesc în păducel pot neutraliza radicalii liberi și pot reduce sau chiar ajuta la prevenirea unora dintre daunele pe care le provoacă.
Se recomandă un supliment alimentar capsule cu vitamina C, în bază de extract din frunze de păducel și pulbere din fructe de păducel pentru protecția antioxidativă a celulelor. Recomandări de administrare a capsulelor de păducel: 1-4 capsule pe zi.

Inima sănătoasă cu extract de păducel plus magneziu și potasiu în suc de fructe, aronia, merișoare. Cura de sănătate pentru inima dvs cu 1 sticlă este de 5 zile, câte 150 ml pe zi. Persoanele care evită capsulele, pot avea încredere în puterea naturii, alegând suplimente naturale sub formă de extracte lichide din plante medicinale, cu suc de fructe și minerale.
Inima sănătoasă cu extract de păducel plus magneziu și potasiu în suc de fructe, aronia, merișoare. Cura de sănătate pentru inima dvs cu 1 sticlă este de 5 zile, câte 150 ml pe zi. Persoanele care evită capsulele, pot avea încredere în puterea naturii, alegând suplimente naturale sub formă de extracte lichide din plante medicinale, cu suc de fructe și minerale. Producător: Haus Rabenhorst, Germania. Vezi preț, detalii de livrare, informații suplimentare pentru sănătatea dvs.

Păducelul poate fi achiziționat sub formă de extract lichid ori capsule » detalii suplimentare și preț.

3 Comentarii

Scrie un raspuns: