Michel Montignac

Michel Montignac

“Mananc, deci slabesc”, baza regimului disociat, a facut din aceasta dieta una din cele mai raspandite in lume si din cartea lui Michel Montignac una din cele mai vandute carti despre dieta, cu peste 14 milioane de exemplare. Michel Montignac se defineste el insusi ca un “fost gras”. A conceput un program de slabire pentru pierde in greutate si pentru a ramane suplu ducand in acelasi timp o viata sociala activa. Cercetatorul francez Michel Montignac a explicat ca nu este nevoie sa ne infometam pentru a reusi sa avem o greutate normala.

Secretul dietei Montignac consta in combinarea sau in separarea celor trei categorii de alimente (glucide care, la randul lor, se impart in “bune” si “rele”, lipide si proteine). Un rol esential il au si fibrele.

Cercetatorul arata ca “procesul de constituire sau de neconstituire a grasimii de rezerva este legat direct de secretia de insulina. Functia sa este aceea de a actiona asupra glucozei (zaharului) din sange pentru ca aceasta sa intre in tesuturile organismului”. In acest mod, glucoza este folosita pentru a acoperi cerintele energetice ale organismului, dar daca este in cantitate mare, duce la constituirea rezervelor de grasime.
Dieta Montignac se bazeaza pe modificarea obiceiurile alimentare in functie de obiectivele urmate:
– slabire (daca persoana este cu adevarat supraponderala)
– prevenirea riscului de ingrasare
– prevenirea diabetului de tip II
– reducerea factorilor de risc cardiovascular

Paste calorii alimente dieta konjac shirataki
Paste DIETETICE cu 7 calorii. Detalii si pret produse ce fac parte din planul de dieta rapida în >> site proDIETAmagazin.ro. Cum pregătim o masă DIETETICĂ în numai 5 minute? Specialiștii DIET FOOD UE s-au gândit la tot și aduc soluția produselor lor care au mai puțin de 10 calorii per 100 gr. Mâncăm și slăbim!

Scrie un raspuns: