Magazin de ceaiuri Yogi Tea

Celebrele ceaiuri Yogi Tea Germania sunt nr 1 pe segmentul de piata al ceaiurilor naturale aromate! Cu o cota de 78% din piata de spice teas, ceaiurile YOGI sunt premiate in fiecare an la Targul International de Produse Bio BIOFACH Germania.

Magazin de ceaiuri Yogi Tea cu zeci de sortimente de ceaiuri aromate din fructe, plante medicinale, condimente. Brand Yogi Tea magazin cu ceaiuri bio organice autentice.

Magazin de ceaiuri Yogi Tea cu zeci de sortimente
Magazin de ceaiuri Yogi Tea cu zeci de sortimente de ceaiuri aromate din fructe, plante medicinale, condimente.
Brand Yogi Tea magazin cu ceaiuri bio organice autentice.

Yogi Tea este un brand Zen

Marca Yogi Tea sau Yogi. Ceaiul Yogi există ca marcă în Europa din 1987. Cu toate acestea, istoria sa a început cu mult înainte și pe un alt continent. Yogi Bhajan, maestru al yoga Kundalini, obișnuia să servească ceai elevilor săi la sfârșitul lecțiilor. Acest ceai de condimente, cunoscut acum sub numele de ceaiul Yogi „clasic”, urmează principiile ayurvedice.

Ajuns în Europa în anii 60, profesorul de yoga a comunicat multor studenți occidentali cunoștințele sale. În anii ’70, unii dintre studenții săi au avut ideea de a comercializa acest celebru ceai în Europa.

Ceaiul Yogi a fost întotdeauna foarte atent la calitatea ingredientelor rețetelor sale. Din anii 80, marca alege doar culturi bio, ecologice. Chiar înainte ca toate etichetele ecologice și alte certificări să apară.

Site Yogi Tea

Site-ul Yogi Tea. Primele mijloace de comunicare analizate: site-ul Yogi Tea. Este foarte ușor de utilizat și informativ. Evident, există informații despre produse și brand, dar și o serie de alte lucruri:

  • o explicație a ceea ce este ayurveda:
  • o explicație despre yoga cu exemple de ipostaze (descărcabilă în PDF):
  • angajamentele lor „Fii bun” în ceea ce privește cultivarea ingredientelor și „Fă bine” în legătură cu activitatea lor caritabilă; aceste două angajamente sunt, de asemenea, conforme cu anumite principii ale yoga:
  • un blog cu articole pe aceleași teme, dar și rețete.

    Pe scurt, există posibilitatea de lectură, dar construcția site-ului și designul său fac textele plăcute. Este colorat, exact ca ceaiurile mărcii și este plin de viață.

Cutia de ceai Yogi este și ea specială

Ambalajul ceaiului Yogi. Elementele care au făcut din ceaiul Yogi un brand prietenos și super-adorat de băutorii de ceai se regaăsesc pe cutie și pe pliculeț:

  • un exercițiu de yoga prezentat cu un desen care completează beneficiile ayurvedice promise de infuzie;
  • celebrul citat de pe spatele etichetei fiecărei plicuri de ceai. La fiecare pliculeț de ceai, citatul este o invitație pentru meditație. Aceste citate sunt profund filosofice și meditative și te pun plăcut pe gânduri de câte ori bei un ceai.
  • Și în partea de sus a cutiei, ce este? Pe partea din față a cutiei se află o ceașcă frumoasă de aceeași culoare cu cea aleasă pentru a defini tipul de ceai și designul ingredientelor care alcătuiesc rețeta. Simplu dar eficient.

Yogi

De mai bine de 40 de ani, YOGI TEA® este un brand dedicat spre a crea ceaiuri delicioase de plante și condimente care se bazează pe rețete unice de ceai ayurvedic cu rădăcini în filozofia indiană veche de 3.000 de ani.

Cei care trăiesc în minte descoperă ceva grozav în lucruri mărunte. Credem că viața în echilibru poate face mult bine pentru toată lumea – și că există o cantitate incredibilă de inspirație pentru aceasta într-o ceașcă de ceai!

Povestea noastră a început cu un ceai de mirodenii minunat aromat. Acest ceai – astăzi cunoscut sub numele de YOGI TEA® Classic – a pus bazele varietății unice de delicioase amestecuri de ceai de ierburi și condimente ayurvedice care atrag în mod egal mintea și spiritul nostru.

Ceaiul Classic Yogi Tea este disponibil, alături de zeci de alte sortimente, în magazin https://prodietanaturala.ro/ceaiuri-herbaria-yogi-tea

Cu ceaiurile noastre, înțelepciunea yoghină pe fiecare etichetă de ceai și un exercițiu de yoga pe fiecare pachet, vrem să vă oferim inspirație în fiecare zi și să contribuim astfel la o lume mai pașnică și sănătoasă, plină de atenție și fericire.

Serviți Spiritul! 100% organic – 100% gust.

Scrie un raspuns: