Idei de Mărțișor și de cadou de 8 Martie

Idei de cadouri de 1 martie și de ziua femeii 8 martie și mărțișoare moderne și originale cu ceaiurile Yogi Tea dedicate femeilor.

Cadouri de 8 Martie și de Mărțișor: cele mai apreciate idei de cadouri pentru femei sunt originale! Ceaiurile Yogi Tea dedicate femeilor au design modern și original și sunt mărțișorul și cadoul ideal!

Martie este luna în care sărbătorim femeile din viața noastră, fie că e vorba de mamă, o prietenă bună, o colegă de serviciu, iubită, soră sau fiică. Toate femeile din viața noastră merită un cadou special prin care să le arătăm dragostea și aprecierea. Dacă aveți nevoie de puțină inspirație, de câteva idei de mărțișoare și cadouri, iată sugestii pentru cea mai bună alegere pentru cadourile de 1 sau 8 martie.

Anul acesta putem alege ca mărțișoare cutiile de ceai Yogi Tea. Gama de peste 70 de sortimente de ceaiuri organice, dar unele dintre acestea sunt special dedicate femeilor!

🌹Women’s Tea
🌸Women’s Balance
🌺 Women’s Energy

Cadouri de 8 Martie si Martisor ceaiurile Yogi Tea
Cadouri de 8 Martie si Martisor: ceaiurile Yogi Tea sunt cele mai apreciate idei de cadouri pentru femei.
Comandă în site
👉 https://prodietanaturala.ro/ceaiuri-herbaria-yogi-tea

Mărțișoare utile, gustoase, sănătoase, savuroase… Ceaiurile Yogi TEA sunt ideale: le pui un fir de mărțișor și ai astfel cel mai original CADOU. 🎀 Cadouri corporate 1-8 martie, pentru Mărțișor și Ziua Femeii 8 Martie.

Unde găsim ele mai potrivite cadouri de ziua femeii?

Magazinul proDietaNaturala.ro vă aduce gama Yogi Tea România cu multe variante inedite de cadouri 1-8 Martie. A găsi cele mai potrivite cadouri pentru 1 martie sau 8 martie corporate nu este foarte simplu.

Cadourile trebuie să fie sylish, trendy, cu note florale, moderne. Ceaiurile Yogi întrunesc toate aceste condiții! Le punem fir de mărțișor și cutiile de cai devin cel mai frumos mărțișor.

Cadouri originale ce fac impresie minunată

Trebuie să avem în vedere un echilibru între delicatețea conținutului și simbolistica alegerilor noastre. Echipa Cutiile de ceai Yogi sunt menite să impresioneze și să arate respectul pe care îl purtați persoanelor pe care doriți să le impresionați.

Cadouri de Mărțișor și de 8 Martie pentru orice buget

Atunci când trebuie să ne ocupăm pentru zeci de cadouri de 8 martie corporate pentru clientele sau partenerele de afaceri, ori este vorba de cateva sute de cadouri de 1 martie angajate, costurile mici și bugetul mic sunt un criteriu important de alegere. De aceea, iti punem la dispozitie variante pe orice palier de buget, de la cativa lei la cadouri premium.

👉 https://prodietanaturala.ro/ceaiuri-herbaria-yogi-tea

Contactează-ne pentru a începe primavara frumos, elegant și cu mult succes!

Care este semnificația Mărtișorului și a zilei de 8 martie?

Referitor la originea sărbătorii de 1 Martie, aceasta marca începerea noului an la geto-daci, martie fiind prima lună din an. Cu această ocazie se oferea un mărțișor, tradiționalul șnur cu două fire răsucite, de culoare albă și roșie. Mărțișorul era considerat un talisman norocos. Simbolistica celor două culori, roșu și alb, era asociată cu uniunea dintre vară-iarnă, lumină-întuneric, căldură-frig.

Șnurul trebuia să fie purtat la piept sau la mână până când apăreau semnele clare ale anotimpului primăvara, adică până când înfloreau cireșii, se auzea cucul cântând, iar berzele se reîntorceau din țările calde. Odată ce primăvara își intra cu adevărat în rol, șnurul era legat de un pom înflorit ori de un trandafir, ca să aducă noroc. Acest obicei se păstrează în continuare în anumite județe ale României și în Bulgaria.

Legenda mai spune și că mărțișorul era oferit de obicei copiilor și tinerilor înainte de răsăritul soarelui. De-a lungul timpului, a fost adăugată și o monedă alături de șnur, ca simbol al soarelui. Oamenii puteau ulterior să cumpere pâine, caș și vin roșu cu acestă monedă.

Păstrăm tradițiile și astăzi, iar mărțișorul este asociat cu venirea primăverii. Mărțișorul este asociat cu revenirea la viață a naturii, dar și cu ideea de tandrețe, dragoste și optimism. Mărțișorul este oferit în special femeilor. Există și excepții, în zona Bucovinei femeile obișnuiesc să ofere mărțișoare bărbaților, spre exemplu.

Care este semnificația datei de 8 Martie?

Ziua de 8 martie este cunoscută în toată lumea ca fiind Ziua Internațională a Femeii și a fost sărbătorită pentru prima dată în New York, la 28 februarie 1909. După Primul Război Mondial a fost fixată și data de 8 Martie ca sărbătoare oficială, iar în 1977 ONU a recunoscut în mod oficial Ziua Internațională a Femeii, tradiție care este strâns legată de emanciparea femeilor.

Ziua de 8 martie este cunoscută în același timp și ca Ziua Mamei, ocazie cu care fiecare dintre noi își arată dragostea și aprecierea față de acea persoană dragă care ne sprijină întotdeauna și ne iubește necondiționat.

Alege un ceai Yogi Tea cu 17 pliculețe de ceai savuroase drept cadou de 8 Martie. vei arăta respectul, tandrețea și originalitatea ta. Intră pe site https://prodietanaturala.ro/ceaiuri-herbaria-yogi-tea

Scrie un raspuns: