Cum scapam de halena, simplu, natural si rapid?

Halena, halitoza, respirație urât mirositoare pot fi probleme cu adevărat neplăcute și de aceea căutăm tratament naturist. Respirația neplăcută poate fi o problemă jenantă. Există multe motive pentru care este posibil să avem respirație urât mirositoare.

Mirosul neplăcut al gusrii, halena, halitoza, respirația urât mirositoare, tratament naturist cu propolis.
Mirosul neplăcut al gusrii, halena, halitoza, respirația urât mirositoare, tratament naturist cu propolis.

Spre exemplu, bacteriile care se acumulează în gură și între dinți dau miros neplăcut. Este necesar periajul dinților de două-trei ori pe zi. Dar adesea, periajul dinților nu este suficient pentru a scăpa de mirosurile din gură. Alte probleme, cum ar fi o boală a gingiilor, gură uscată sau cariile netratate pot cauza halenă. Sinuzita poate fi și ea de vină.

Gura noastră este doar o parte a tractului digestiv. Stomacul poate avea și el efect asupra respirației. Dacă vă spălați dinții de mai multe ori pe zi sau folosiți apă de gură și alte produse care împrospătează respirația, dar halitoza dvs. predomină, aceasta poate fi o problemă internă. Ceea ce înseamnă că lucrurile se complică. Orice problemă cu sistemul digestiv poate afecta respirația. Arsurile la stomac, de exemplu, pot provoca acidul gastric și gazul să se deplaseze înapoi în gât și să provoace miros neplăcut. Un medic va putea oferi sfaturi și medicamente pentru orice tulburare digestivă.

Cauze. De ce avem halenă digestivă sau respirație urât mirositoare?

Bacteriile nu trăiesc doar în gură. Helicobacter Pylori spre exemplu, este o formă de bacterii catalogată ca fiind cauza principală a ulcerului gastric. Deși nu s-a dovedit că Helicobacter Pylori este responsabil pentru mirosul gurii, este cu siguranță de luat în considerare. Când nivelurile lactobacilului sunt scăzute în colon, digerarea parțială a alimentelor produce gaze toxice, toxemie și, prin urmare, respirația urâtă. Fără bacteriile benefice (probiotice) necesare care să ajute la digestie și tranzit, alimentele stau prea mult în stomac și în tractul digestiv și devin toxice.

Sfaturi generale privind halena digestivă

Pentru a preveni halitoza, se recomandă menținerea unei igiene orale corespunzătoare. Periajul dinților zilnic, folosirea aței dentare și vizitarea unui medic dentist la fiecare șase luni pentru o verificare de rutină și curățarea danturii sunt necesare pentru a preveni respirația urâtă. Cu toate acestea, prevenirea halitozelor nu se încheie cu igiena orală. Gura este doar o parte a sistemului digestiv și este important să nu neglijăm alimentația sănătoasă. Evitați să consumați alimente picante și puternic mirositoare cum ar fi usturoiul și ceapa. Stați departe de alcool și de țigări. Mestecați tablete cu salvie, beți ceai de salvie și folosiți apă de gură cu argint coloidal și salvie. Această combinație ajută la vindecare și anulează bacteriile nedorite din cavitatea bucală.

Salvia este o plantă medicinală recomandată de naturiști pentru tratamentul problemelor legate de cavitatea bucală, stomac, gastrită, căi biliare. Vă puteți prepara CEAI de salvie, puteți folosi ulei de salvie macerată pentru orice preparat culinar, puteți alege drops, tablete masticabile, pastă de dinți sau apă de gură. Toate produsele sunt disponibile cu livrare rapidă în magazin www.proDietaBio.ro

De ce guma de mestecat nu ajută, ci dimpotrivă, chiar face mai mult rău pe termen lung?

Guma de mestecat nu este o soluție pentru multe persoane pentru că poate avea efecte secundare. De exemplu, de fiecare dată când mestecăm gumă, înghițim și aer, ceea ce poate contribui la dureri abdominale și balonare. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, mecanismul de mestecare îi spune corpului că mănâncă, ceea ce declanșează eliberarea de enzime și acizi gastrici pentru a digera mâncarea care de fapt nu există. Acest lucru reduce eliberarea de enzime și de acid din momentul în care este de fapt necesar, și anume la mese! Iar dacă nu aveți enzime pentru a digera mâncarea atunci când aceasta chiar există în stomac, rezultă că digestia va dura mult, alimentele vor stagna mult în stomac și în consecință apare respirația urât mirositoare. Devine un cerc vicios din care puteți scăpa doar renunțând la guma de mestecat și reluând obiceiurile alimentare bune. În plus, îndulcitorii artificiali, E-urile și zaharurile sunt ingrediente comune în majoritatea gumelor de mestecat de pe piață. Dacă totuși vă aflați în situații în care trebuie să mestecați gumă pentru a masca temporar halena, încercați branduri care nu folosesc aspartamul și zaharurile artificiale și optați în schimb pentru xilitol sau stevia. Acești doi îndulcitori sunt naturali și nu provoacă deloc carii. Xilitolul ajută la curățarea dinților, în timp ce stevia este un îndulcitor natural pe bază de plante!

Soluția. Tratament naturist cu propolis pentru halenă.

Propolisul este un bun prieten al igienei orale. Acesta poate reprezenta un tratament natural pentru boala gingiilor, respirația urâtă, dinții cariați și bolile de mocoasă. Propolisul ajută și în parodontologie și patologii ale mucoasei orale.

Propolisul poate reprezenta un tratament naturist eficient în lupta cu mai multe afecțiuni și stări patologice patologice:
– formarea de placă dentară,
– răni și ulcerații la nivelul gurii;
– stomatita aftoasă,
– paradontoză,
– parodontită,
– gingivită,
– hipersensibilitate dentară,
– carii,
– stomatita dentară asociată cu Candida.

Țesuturile moi și parodontale care înconjoară implanturile dentare sunt deosebit de sensibile la invazia bacteriilor și la reacțiile inflamatorii datorate structurilor histologice complexe. De aceea, apa de gură cu propolis și pasta de dinți cu propolis sunt recomandate. Acestea sunt eficiente în îmbunătățirea sănătății orale și a igienei orale și în prevenirea apariției gingivitei declanșate de placa dentară.

Propolisul de albine este antibacterian și antimicrobian și ajută la combaterea mirosurilor cauzate de bacterii orale.

Microbii asociați cu crearea de respirație urât mirositoare includ:
– bacterii complexe roșii: Porphyromonas gingivalis, Tannerella forsythia, Treponema denticola;
Prevotella intermedia;
Porphyromonas endodontalis;
Eubacterium.
Măsurătorile conținutului de componente de sulf volatile din aerul expirat prin utilizarea halimetrului indică faptul că propolisul reduce halitoza.

Infecția mucoasei bucale cauzată de Herpes simplex

Propolisul are eficacitate antivirus ridicată. Propolisul întârzie creșterea și progresia modificărilor cutanate în stadiu incipient de infecție cu Herpes simplex și nu are efecte citotoxice.

Se poate spune, așadar, că propolisul este un tratament natural care poate reduce halitoza. În plus, nu numai că se luptă împotriva respirației urât mirositoare, ci poate ajuta la îndepărtarea gingivitei și a altor probleme de sănătate orală. Spre deosebire de multe dintre produsele de igienă orală care acoperă doar respirația urât mirositoare, propolisul folosește calitățile sale de combatere a bacteriilor pentru a curăța gura, astfel încât să se producă și însănătoșirea și vindecarea problemelor de sănătate.

Ce produse cu propolis putem găsi pe piața igienei orale?
Propolisul este utilizat pe scară largă în produsele noastre de igienă orală. Căutați produsele care includ propolisul printre ingredientele sale principale. Spray-ul cu propolis și pastele de dinți de la Argital Italia sau Lavera Bio Germania sunt recomandate.

Scrie un raspuns: