Ginkgo biloba

Extractul de ginkgo biloba din plante proaspete BIO este un vasodilatator arteriolar. Creste cantitatea de ATP la nivel cortical prin captarea glucozei si a oxigenului la nivel neuronal.

Ginkgo biloba, derivat din frunzele arborelui de Ginkgo biloba, este adesea considerat ca un ajutor de memorie și foarte util pentru prevenirea bolii Alzheimer. Extractul capsule de ginkgo acționează pe capilarele fine, vasele afectate de boli precum diabetul, de colesterol sau de alte afecțiuni.

Acțiuni și beneficii pentru sănătate aduse de capsulele de ginkgo biloba: este stimulent cerebral, antitrombotic, antiischemic, vasodilatator, fluidifiant sanguin, hipolipemiant, protector vascular, antialergic, anxiolitic, antioxidant
Acțiuni și beneficii pentru sănătate aduse de capsulele de ginkgo biloba: este stimulent cerebral, antitrombotic, antiischemic, vasodilatator, fluidifiant sanguin, hipolipemiant, protector vascular, antialergic, anxiolitic, antioxidant.

Într-adevar, ginkgo biloba a fost folosit ca medicament timp de mii de ani iar astăzi este subiectul de cercetare a nenumărate studii știintifice. Ginkgo biloba este una dintre cele mai vândute plante in farmaciile și plafarurile din întreaga țară.

Ginkgo este utilizat pentru tratamentul mai multor afecțiuni, multe dintre ele fiind înca în curs de investigare știintifica. Datele disponibile demonstrează eficacitatea ginkgo biloba în Alzheimer, “insuficiență cerebrală” (un sindrom asociat bolii aterosclerotice, caracterizata prin tulburari de concentrare, confuzie, scăderea performanței fizice, oboseală, dureri de cap, amețeli, depresie, anxietate).

Cercetarile au in vedere faptul ca ginkgo biloba poate ajuta la imbunatatirea starilor de rau datorate altitudinii, simptomelor sindromului premenstrual (PMS), afectiunilor de memorie si concentrare legate de varsta, afectiuni oculare, precum si in recuperarea dupa chimioterapie. Este cert ca ginkgo biloba are proprietati antioxidante, este bogat in flavonoide si imbunatateste functionarea sistemului nervos si a trombocitelor, faciliteaza fluxul de sange la nivelul sistemului nervos si al creierului. Elementele active ale plantei sunt terpenele ginkgolidice si polifenolii, antioxidanti care tonifica vasele de sange.

Cateva sute de studii se desfasoara in Germania, Franta si America. Gingko Biloba este una din cele mai longevive specii de arbori de pe planeta noastra, existand in prezent in lume exemplare care au atins venerabila varsta de 3500 de ani. Culegerea frunzelor se realizeaza in plin soare pentru ca frunzele sa aiba un continut ridicat de principii active cu efecte anticoagulante si vasodilatatoare.

Frunzele de ginkgo biloba sunt utilizate la fabricarea de tincturi, extracte si o gama larga de produse farmaceutice. Solicitati in magazinele naturiste extract sau tinctura de ginkgo biloba pentru imbunatatirea performantelor intelectuale si a circulatiei sanguine, in tratamentul oscilatiilor dispozitiei si al pierderii memoriei.

Extractul din plante proaspete de ginkgo biloba, crude, are cele mai multe principii active! Este un adevărat tonic cerebral.
Extractul din plante proaspete de ginkgo biloba, crude, are cele mai multe principii active! Este un adevărat tonic cerebral. Produsul îmbunătățește memoria și capacitatea de concentrare, mărește randamentul intelectual, este recomandat pentru normalizarea circulației cerebrale, crește fluxul sangvin și nivelul de oxigenare al creierului. Este recomandat de medici și pentru tratamentul varicelor și afecțiunilor renale. Mai multe informații, preț și detalii în site proDietaBio.ro

Extractul de plante proaspete de ginkgo biloba contribuie la:

– normalizarea circulatiei cerebrale si periferice;
– cresterea capacitatii de concentrare si memorare;
– reducerea oboselii psihice si mentale.

Daca simptomele persista, apelati la medic. Planta este in general bine tolerata. Exista si contraindicatii pentru ginkgo biloba, respectiv trebuie sa fie utilizata cu precautie la pacientii care au probleme cu coagularea sangelui sau inaintea unor proceduri chirurgicale sau dentare. Ginkgo biloba reduce vascozitatea sangelui. Nu se recomanda in sarcina si alaptare. Supradoza poare cauza deranjamente gastrice, ameteli si varsaturi. Nu se recomanda copiilor. Surse: Natural Standard Research Collaboration, Mediafax, Doctor Oz, Mayo Clinic, Medical News Today.

Scrie un raspuns: