Top 3 întrebări despre fier și anemie

Anemia este, în definiția sa, o afecţiune maladivă cauzată de scăderea, sub valorile standard normale, a numărului de globule roşii (hematii) şi a cantităţii de hemoglobină la unitate de volum a sângelui. Cantitatea de oxigen şi substanţe nutritive transportate de sânge către diferite ţesuturi din organism este redusă, ceea ce determină probleme de funcționare.

Anemia este o afecțiune ce poate fi tratată naturist cu suplimente cu fier cu plante medicinale și fructe.
Anemia este o afecțiune ce poate fi tratată naturist cu suplimente cu fier cu plante medicinale și fructe.

Boala numită anemia este mai frecventă la copii, convalescenţi, bătrâni şi femei gravide, care alăptează sau care au o menstruație deosebit de abundentă. Informații despre simptomele anemiei, factorii care cauzează apariția anemiei, dar și despre diagnosticare, tratamente și prevenția deficitului de fier.

Cum știm că avem deficit de fier (fier în sânge scăzut) și anemie, cât de mult fier trebuie să luăm în fiecare zi și care dintre suplimente sunt naturale, bune, recomandate ca tratament naturist pentru anemie, fără a provoca deloc constipație sau stomac deranjat?

Iată cele câteva întrebări scurte și la obiect la care vom afla răspunsul imediat în articolul prodieta.

1. Cum știu dacă am anemie și deficit de fier?

Semnele prin care organismul vă semnalizează cumva că nu aveți destul fier includ frisoane constante, pierderi de memorie și oboseală. Nivelurile de fier din organism s-au dovedit a afecta somnul, sistemul imunitar și sănătatea celulară, care afectează aspectul părului, pielii și unghiilor. Deficitul de fier prelungit duce la probleme de sănătate mai severe, incluzând anemia și funcționarea deficitară a organelor interne.

Un prim semnal că cineva are anemie este paliditatea sau culoarea galben-străvezie. Este ușor de observat, spre exemplu, la copiii subnutriţi şi cu un regim de viaţă necorespunzător şi la tinerele fete aflate în perioada pubertăţii sau la instalarea ciclului menstrual, mai ales când, în mod greşit, au adoptat un regim exagerat de slăbire. În aceste situații se produce o reducere drastică a fierului din hematii, ducând la modificări profunde şi grave în componenţa sângelui. Se întâlnesc însă şi familii la care predomină o paloare a pielii, moştenită ereditar.

În afară de paloare, bolnavii pot acuza ameţeli, vertij, dureri de cap, insomnie, irascibilitate, astenie, oboseală, lipsa poftei de mâncare, tahicardie, suflu sistolic, insuficienţă cardiacă, indigestie, slăbiciune generală cu scăderea tonusului muscular, lipsă de vitalitate, incapacitate de efort fizic şi intelectual.
Pentru a fi sigur cu privire la nivelul de fier, este recomandat să vă adresați medicului dumneavoastră sau să faceți analize medicale. Donatorii de sânge, femeile gravide și femeile cu menstruație abundentă prezintă un risc mai mare de deficit de fier sau anemie.

2. Cât de mult fier ar trebui să iau zilnic?

Fiecare supliment de fier are propriul său prospect și face anumite recomandări. Există anumite recomandări generale, dar fiecare organism are propriile sale particularități, iar cerințele personale pot diferi. Dieta, vârsta și sănătatea afectează cantitatea de fier de care corpul are nevoie și pe care o poate absorbi. Amintiți-vă că prea mult fier poate duce la toxicitatea fierului și nici acest lucru nu este de dorit. Alegeți o formă naturală de supliment de fier cu plante medicinale, așa încât dozajul să fie corect interpretat de corpul nostru.

Dacă sunt gravidă sau alăptez, ce supliment de fier este recomandat? Dar pentru copii, ce supliment cu fier este recomandat? Răspunsul poate fi dat de doctorul specialist, desigur. Un supliment natural precum cel din plante de la Herbaria Blutquick este, cel mai probabil recomandat, pentru aportul său de fier și vitamine din complexul B, alături de beneficiile plantelor medicinale și capacitatea mare de absorbție.

3. Există suplimente de fier care pot provoca stomac deranjat sau constipație. Cum știm ce să alegem? Tratament naturist pentru anemie.

Constipația și disconfortul la nivelul stomacului reprezintă un efect secundar comun al produselor din fier. Corpul nostru absoarbe diferit fierul din suplimente. Pentru mulți, suplimentele de fier derivate din plante sunt însă ușor și blând tolerate de stomac, ducând la mai puține plângeri de constipație și stomac deranjat.

Anumite alimente și medicamente pot inhiba utilizarea fierului în mod corespunzător și absorbția în corpul dumneavoastră. Medicamentele pentru funcționarea tiroidei, antibioticele și antidepresivele pot interfera cu eficiența absorbției fierului. Luați suplimentul dvs de fier cu 2 ore înainte sau după ce ați luat orice medicament pentru a ajuta la atenuarea acestor efecte. Alimentele care modifică absorbția fierului includ cafea, ceai, vin roșu și ciocolată. Discutați cu medicul dumneavoastră despre tratamentul cu suplimente de fier.

Fierul obținut în mod natural din suplimente naturiste precum Herbaria Blutquick sunt ușor de absorbit de organism. Cu vitamina C, B12 și multe alte vitamine.
Fierul obținut în mod natural din suplimente naturiste precum Herbaria Blutquick este ușor de absorbit de organism. Cu vitaminele C și B12. Produs în Germania, recomandat și pentru copii și femei însărcinate. BIO. Este disponibil în site proDietaBIO.ro cu livrare rapidă.

Supliment alimentar cu Fier și Vitamine HERBARIA BLUTQUICK 250 ML este un tratament naturist pentru anemie, fier scăzut în sânge. Este un supliment fără gluten, fără alcool, vegan, natural. Produs în Germania.
Fierul cu vitamina B12 din plante și fructe este recomandat pentru persoane cu lipsă de fier precum și pentru copii, pentru femeile în perioada sarcinii sau alăptării. Blutquick este un supliment alimentar din mix de sucuri de fructe cu extracte de plante, cu Fier și Vitamine. Fierul contribuie la formarea normală a celulelor roșii din sânge și a hemoglobinei și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Acest supliment cu fier este NATURAL, în deplină armonie cu buna funcționare a organismului nostru, este gustos și sănătos!

Ingrediente HERBARIA BLUTQUICK: extract apos (70%) dintr-un amestec de flori de hibiscus Bio, flori de mușețel Bio, fenicul amar Bio și frunze de spanac Bio; amestec de concentrat de fructe (27%) (suc concentrat din struguri Bio și pere Bio, apă, suc de coacăze negre Bio, suc concentrat de cireșe Bio și mure Bio), suc concentrat de morcovi Bio, gluconat de fier, extract apos din suc concentrat de măceșe Bio, vitamina C, vitamina B2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B12. Bio = ORGANIC = din culturi ecologice controlate. Acest supliment este bogat și în vitamina B12. Anemia macrocitară este provocată de carenţa vitaminică (mai ales B12), care dă anemia pernicioasă sau hipercromă, când bolnavul prezintă astenie fizică şi psihică precum şi încărunţire prematură.

Medicii nu testează în mod obișnuit nivelul de vitamina B12, iar deficitul de vitamina B12 poate trece neobservat. În timp, deficitul de vitamina B12 poate provoca anemie, leziuni ale nervilor și poate chiar afecta memoria și raționamentul.
Medicii nu testează în mod obișnuit nivelul de vitamina B12, iar deficitul de vitamina B12 poate trece neobservat. În timp, deficitul de vitamina B12 poate provoca anemie, leziuni ale nervilor și poate chiar afecta memoria și raționamentul.

Peste 30% din populația lumii este deficitară de fier, adică aproximativ 2 miliarde de oameni! Din fericire, schimbarea dietei și adăugarea unui tip adecvat de supliment de fier pot ajuta la echilibrarea nivelului de fier și prevenirea anemiei pe bază de deficit de fier. Folosind extracte organice naturale de fier din plante medicinale, HERBARIA include cofactorii de plante naturali și conutrienții care ajută la absorbția fierului și susțin mai bine starea generală a sănătății.

Herbaria supliment cu fier Blutquick este ușor de tolerat de stomac pentru că este natural și ajută organismul să mențină nivelurile optime de fier. Cu un amestec propriu de hibiscus organic și fructe, beneficiați de mai multe produse într-unul singur, vegetarian. Acest supliment nu are îndulcitori artificiali, ingrediente sintetice sau umpluturi toxice.

Încercați Herbaria Blutquick și aflați cum fierul pe bază de plante poate susține nivel normal de energie, stimulează funcționarea cerebrală și impulsionează sistemul imunitar. Disponibil în site proDietaBio.ro
Încercați Herbaria Blutquick și aflați cum fierul pe bază de plante poate susține nivel normal de energie, stimulează funcționarea cerebrală și impulsionează sistemul imunitar. Disponibil în site proDietaBio.ro

Scrie un raspuns: