Ficatul gras se vindecă. Ficat gras tratament naturist.

Ficatul gras sau steatoza hepatică este o afecțiune a sănătății pentru care există tratament. Fie că este vorba despre regim alimentar, tratament naturist, dietă, sport sau medicamente recomandate de medic, ficatul se vindecă și poate fi regenerat.

Boala ficatului gras non alcoolic poate fi tratata. Ficatul gras se vindecă.
Ficatul gras este o problemă de sănătate des întâlnită. Boala ficatului gras non alcoolic poate fi tratata. Ficatul gras se vindecă.

Boala ficatului gras este relaționată cu obezitatea și cu consumul de alimente procesate industrial. Problemele de sănătate ale ficatului pot fi prevenite și tratate prin dietă bazată pe alimente naturale, neprocesate industrial, prin extracte de plante și prin activitate fizică moderată zilnică. Solicitați sfatul medicului pentru că, spre deosebire de prevenție, tratamentul problemelor complicate de sănătate trebui să fie urmat numai sub îndrumare specializată.

Boala ficatului gras nonalcoolic (NAFLD) cauze

Boala ficatului gras nonalcoolic (NAFLD) devine rapid una dintre cele mai proeminente cauze ale bolii hepatice la nivel mondial. Incidența crescândă a bolii ficatului gras este legată de epidemia de obezitate și de modificările metabolice ulterioare survenite împreună cu aceasta. Eforturile actuale de a elucida mecanismul și cauzele bolii au răspuns la câteva întrebări, dar multe lucruri rămân încă a fi studiate despre boala ficatului gras. Totul în contextul alimentației bazate pe produse rafinate, mult procesate industrial și cu adaosuri chimice, cu potențiatori de gust, îndulcitori rafinați, etc.

Problema obezității. Ficatul achită nota de plată.

Scopul acestui articol este de a discuta cunoștințele actuale privind patogeneza bolii, precum și opțiunile actuale și viitoare de diagnosticare, prevenire și acțiune terapeutică disponibile pentru tratamentul bolii ficatului gras.

Problema obezității a crescut enorm în secolul al XX-lea și în secolul XXI, transformându-se lent într-o epidemie. Împreună cu aceasta, boala nealcoolică a ficatului gras (NAFLD) a devenit una dintre principalele boli care afectează lumea (și, în mod ironic, mai mult populația din țările civilizate). În Statele Unite, boala nealcoolică a ficatului gras este cea mai frecventă cauză de boală hepatică, reprezentând peste 75% din boala hepatică cronică.

”Boala ficatului gras este tot mai des întâlnită, fapt care se datorează și alimentației deficitare. Să recunoaștem că alimentele delicioase sunt tot mai des întâlnite în magazine și restaurante. Fast-food-ul este aproape pretutindeni prezent și în România, iar organismul nostru ajunge să sufere în timp. Pe mulți dintre noi ne îngrijorează silueta și nu ne place grăsimea din jurul burții din punct de vedere estetic, dar, dacă am putea privi și în interiorul organismului, ne-am speria de grăsimea din jurul organelor interne. Cercetările din SUA arată că boala ficatului gras este o epidemie în creștere și afectează până la 80 de milioane de americani, ceea ce înseamnă aproximativ 1 din 3 persoane în întreaga țară. Detectarea precoce și prevenirea sunt cheia pentru stoparea acestei epidemii, iar boala poate fi reversibilă dacă este depistată și tratata de timpuriu.” spune Tehnician Nutriționist Elena Roșu.

Studii științifice. Ce să evităm. Capcane în industria alimentară.

US National Library of Medicine, National Institutes of Health publică în 2014 următorul articol: Consumul de carbohidrați și boala ficatului gras nonalcoolic: fructoza ca arma de distrugere în masă.
Acumularea excesivă a trigliceridelor (TG) în ficat, în absența consumului semnificativ de alcool este boala nealcoolică a ficatului gras (NAFLD). NAFLD este un factor de risc semnificativ pentru dezvoltarea cirozei și un predictor independent al bolilor cardiovasculare. Băuturile cu conținut ridicat de fructoză, de sirop de porumb (HFCS) au fost asociate cu anomalii metabolice și au contribuit la dezvoltarea NAFLD în studiile la om. Carbohidrații ingerați sunt un stimulent major pentru novo lipogeneza hepatică (DNL) și sunt mai susceptibili de a contribui direct la boala nealcoolică a ficatului gras decât la grăsimea alimentară. Substraturile utilizate pentru sinteza acizilor grași realizați prin DNL sunt în principal glucoză, fructoză și aminoacizi. Studiile epidemiologice au legat consumul de sirop de porumb (HFCS) de severitatea fibrozei la pacienții cu boala nealcoolică a ficatului gras.

Sănătatea Ficatului înseamnă și: DETOXIFIERE, scăderea colesterolului, diminuarea trigliceridelor și regenerare. Anghinarea suc și Sfecla Roșie suc prezintă cea mai mare încredere în rândul consumatorilor. În loc de a consuma capsule, aceștia aleg suc, practic extract lichid prin presarea la rece a plantelor din culturi curate, certificate ecologic. Produsele Alnavit și Voelkel Germania sunt disponibile și în România cu livrare rapidă și plata la curier (numai 10 lei transportul): www.proDietaBio.ro

Siropul de glucoză-fructoză. Citiți etichetele.

Studiile noi pe cobai au furnizat dovezi suplimentare privind rolul DNL indus de carbohidrați și al microbiomei intestinale în NAFLD.

Link studiu: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4405421

Consumul excesiv de sirop de glucoză-fructoză din porumb HFCS-55 a crescut stresul reticulului endoplasmatic, a activat kinaza asociată stresului, a provocat disfuncție mitocondrială și a crescut activitatea apoptotică în ficat. O legătură între consumul de fructoză alimentară, creșterea expresiei genei transporterului de glucoză hepatică de tip 5 (Glut5) (transportorul de fructoză) și peroxidarea hepatică a lipidelor, MyD88, TNF-α, endotoxemia derivată din intestin, receptorul-4 asemănător cu taxonul și NAFLD a fost raportat. Efectele lipogene și proinflamatorii ale fructozei par să se datoreze epuizării ATP tranzitorii prin fosforilarea rapidă în interiorul celulei și datorită capacității sale de a crește nivelurile de acid uric intracelular și seric.
Cuvinte cheie: trigliceride (TG), boala de ficat gras nealcoolic (NAFLD), sirop de fructoză de porumb (HFCS), carbohidrați, novo lipogeneza (DNL).

SFAT PRACTIC! Citiți de acum începând etichetele tuturor produselor dulci! Dacă pe etichetă apare denumirea de sirop de glucoză fructoză, atunci aveți grijă: poate fi un factor declanșator sau agravant pentru boala ficatului gras. Dar ficatul gras se vindecă. Citiți mai multe informații despre cum se vindecă steatoza hepatică, boala ficatului gras nonalcoolic.

Ce să mâncăm pentru a trata boala ficatului gras. Lista de plante bogate în fitonutrienți.

Cura de aproape 2 saptamani cu Anghinare, Papadie, Fenicul BITTER BIO cu plante medicinale fara alcool 250 ml. 20 ml zilnic pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.
Cura de aproape 2 săptămâni cu Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului, Turmeric și alte plante medicinale, BITTER BIO fără alcool 250 ml. 20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea creatininei și acidului uric. Produs HERBARIA GERMANIA distribuit de proDietaBIO.ro în România. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale.

Cel mai important lucru pentru a opri și a inversa daunele cauzate de boala ficatului gras este înlăturarea siropului de porumb bogat în frunctoză. Acesta este prezent în tot mai multe alimente pentru că este ieftin: biscuiți, cereale pentru mic dejun, ciocolate, creme, produse de fast-food, cofetărie, patiserie, mezeluri, iaurturi, etc.

Este recomandat să introducem în alimentația zilnică alimente bogate în fitonutrienți precum varză, broccoli, varză de Bruxelles, anghinare, sfeclă roșie, păpădie și ridichii. Aceste legume măresc cantitatea de glucozinolat din corpul dvs., care, la rândul său, detoxifiază și ajută la vindecarea ficatului. Mâncați zilnic măcar unul dintre aceste legume sănătoase sau folosiți extracte lichide conform modului de administrare recomandat.

Tratament naturist de tip PlaFar. Extracte lichide de legume și plante medicinale pentru ficat sănătos.

Înainte de toate, este bine să știm că ficatul este singurul organ al omului care se reface, dar are nevoie de tratament adecvat. Iată un exemplu de  compoziție extract lichid naturist pe bază de plante pentru sănătatea ficatului: Anghinare (Cynara scolymus), Armurariu (Silybum marianum), Coada-soricelului (Achillea millefolium), Galbenele (Calendula officinalis), Gentiana (Gentiana lutea), Levănțica (Lavandula angustifolia), Roinița (Melissa officinalis), Rostopasca (Chelidonium majus), Sunătoare (Hypericum prforatum), Șofrănel (Carthamus tinctorius), Vâsc (Viscum album), alcool etilic alimentar, apă deionizată.

Anghinarea este principalul constituent al extractului lichid tratament naturist pentru sănătatea ficatului. Frunzele de anghinare au proprietăți hepatoprotectoare și stimulente ale funcției hepatice. De asemenea au și funcția de a crește debitul de bilă secretată. Armurariul este un alt ingredient esențial. Acesta conține flavonoide lignanice (silymarină). Acțiunea silimarinei asupra ficatului este de a modifica structura periferică a membranei celulare a hepatocitelor, pentru a preveni pătrunderea toxinelor în interiorul celulelor. În plus, stimulează regenerarea ficatului și formarea de noi hepatocite.
Acțiuni: Extractul de plante poate stimula funcția ficatului, poate fi drenor hepatobiliar, decongestiv hepatic, regenerator hepatic, aperitiv, detoxifiant, hepatoprotector, poate scădea nivelul colesterolului din sânge. Indicații: Este recomandat ca adjuvant în: insuficiență hepatică, hepatite toxice (nonalcoolice), hepatite cronicizate, convalescență după hepatită acută, hipercolesterolemii.

Extract pur, suc de Anghinare obținut prin presare la rece. Fără conservanți! Doar cu suc de lămâie. Produs de Alnavit Germania, distribuit proDietaBio.ro. Citiți mai multe informații și beneficii pentru sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor.
Extract pur, suc de Anghinare obținut prin presare la rece din plante crescute în ritmul lor NATURAL, ORGANIC, pe câmpuri netratate. Suc fără conservanți! Doar cu suc de lămâie. Produs de Alnavit Germania, distribuit de proDietaBio.ro (cu plata la curier și transport numai 10 lei). Citiți mai multe informații și beneficii pentru sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și detoxifierea organismului, tratament naturist de 11 zile per sticlă.
Puteti posta comentarii mai jos .


Mancare fara calorii

Extracte lichide de patrunjel si plante medicinale

Ceaiuri Yogi Tea Germania prodietanaturala.ro Romania

Alimente pentru slabire, paste si orez fara calorii

Plafar magazin naturist online cu livrare rapida


Opinia / Comentariul dvs

Completati calculul matematic (anti-spam). Multumim :) *

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and

Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform EU Cookie LAW. info

1. Ce date colectam. Numele si adresa de email pentru formularul de comentarii (numele poate fi si pseudonim). Nu trimitem nici un fel de promotionale pe adresa de email si nici nu transmitem aceasta adresa catre terte parti. Istoricul de navigare, cum ai interactionat cu website-ul, adresa IP, ce tip de browser folosesti, cat a durat vizita, istoricul de cautare, numarul de pagini vizitate, date legate de traffic. Nu trimitem newslettere si nu primim plati online, deci nu colectam date de card bancar.
2. Cum sunt colectate datele. Colectam in mod indirect date prin intermediul cookie si scripturi de monitorizare. Datele colectate in scop de masurare a audientei si care in principiu sunt cele de istoric de navigare sunt pastrate timp de 50 de luni. Aceste date sunt anonimizate si folosite in scopuri statistice fara a se putea identifica persoana reala.
3. De ce colectam datele. Din motive de securitate pe website si trasabilitate.
4. Cine proceseaza datele. Google Analytics, Adwords si Google Search Console pentru servicii de analiza a traficului. Datele tale personale pot fi trimise catre forurile guvernamentale sau instantele judecatoresti in cazul in care exista un temei legal pentru aceasta.
5. Link-uri catre alte website-uri. Este posibil ca in paginile magazinului nostru online sa existe link-uri catre diferite alte site-uri sau retele sociale asupra carora compania nostra nu are niciun control sau influenta.
6. Cum sunt protejate datele mele. Datele tale sunt tinute pe servere securizate, protejate cu ajutorul softurilor antivirus si firewall. Am implementat atat din puct de vedere tehnic cat si la nivel organizational solutii si proceduri pentru ca datele tale sa fie pastrate in siguranta si sa ramana confidentiale.
7. Care sunt drepturile tale. Chiar daca initial ti-ai dat acordul pentru prelucrarea datelor tale, acest acord poate fi retras in orice moment pentru anumite date sau pentru toate (cu respectarea legii si a timpului de stocare). Pentru datele pentru care nu exista obiectiuni in a fi procesate ele se considera de drept procesabile.
8. Transferul datelor in afara UE. Datele colectate de magazinul online sunt gazduite pe servere aflate la Hetzner (https://www.hetzner.de/) si sunt localizate in Frankfurt Germania. In calitate de prestator de servicii european, Hetzner este supus si el normelor GDPR. Terții (Google, Facebook si altii care opereaza in UE) sunt obligați prin contract pentru a proteja și menține confidențialitatea datelor tale și să le utilizeze exclusiv pentru scopurile pentru care le oferim.

INCHIDE

Toate informațiile din acest site sunt sub licența Revistei Online ProDieta.ro. Articolele Prodieta.ro NU pot fi preluate decât dacă se respectă condiția de a preciza sursa, cu link, conform Legii Drepturilor de Autor! ©2017. Toate articolele din site-ul pro dieta.ro sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al oricărei alte forme de intervenție medicală profesională.
Informațiile au scop pur informativ. NU INTENȚIONEAZĂ SĂ OFERE SFATURI MEDICALE. Nici editorii prodieta.ro, autorii sau redactorii nu-și asumă responsabilitatea pentru niciuna dintre posibilele consecințe ale vreunui tratament, procedură, exercițiu, modificare în dietă, acțiune sau administrare a medicației ce rezultă din lectura sau aplicarea informației conținute în această informare. Publicarea acesteia nu echivalează cu practicarea medicinei, iar această informație nu înlocuiește recomandarea dată de medicul dumneavoastră sau de altă autoritate medicală. Înainte de urmarea oricărui tratament, cititorul trebuie să ceară sfatul unui medic sau al unui reprezentant medical.