Febra fanului. Tratament naturist alergii.

Extractul de urzică este recomandat ca tratament naturist pentru alergii. Tinctura din părți aeriene din planta curry, fumariță, propolis, rozmarin, ienupăr, coacăze negre și fag ”învață” sistemul imunitar să acționeze corect!

Alergiile afectează tot mai multe persoane iar tratamentul naturist și prevenția sunt deosebit de importante pentru a atenua reacțiile nedorite.

Alergii tratament naturist. Febra fânului, alergia la polen.
Alergii tratament naturist. Febra fânului, alergia la polen, care sunt remediile naturiste recomandate?

Alimentele, substanţele chimice din detergenți și cosmetice, poluarea, parfumurile, polenul şi praful sunt doar câteva dintre substanţele care ne pot provoca reacţii alergice şi pe care specialiştii le numesc alergeni.
Alergiile se manifestă prin diferite simptome neplăcute: migrene, iritabilitate, strănut des, amețeli, tuse, nervozitate, nevralgie, conjunctivită, lăcrimarea ochilor, iritarea nasului, vomă, urticarie, diaree, inflamarea feței, eczeme, dificultăți în respirație, rinoree, etc.

Dacă suferiți de febra fânului, simptomele nu întârzie să apară după inhalarea chiar și celei mai mici cantități de polen. După doar câteva minute, nasul începe să curgă și începeți să strănutați (și respirația poate deveni șuierătoare).
Alergologii le numesc pe acestea „reacții de tip I” sau „reacții de hipersensibilitate imediată”.

Reacțiile alergice la polen, la urmele lăsate de animale, la spori de mucegai, acarieni și alți alergeni obișnuiți reprezintă rezultatul unei serii de răspunsuri din partea sistemului imunitar.

University of Pennsylvania Health System împarte acest tip comun de reacții alergice în patru stadii.

Stadiul unu: Sensibilizarea.

Nimeni nu se naște cu alergii. În schimb, primul pas pe drumul dezvoltării unei alergii are loc atunci când o persoană predispusă la alergii intră în contact cu o substanță în mod normal inofensivă, cum ar fi polenul plantelor.
Adesea, astfel de alergeni intră inițial în contact cu membranele mucusului din nas sau cu o altă parte a sistemului respirator. Celulele imunitare, numite celule plasmatice, răspund prezenței polenului sau a altui alergen prin generarea unui anticorp, imunoglobulina E (IgE). Molecula IgE recunoaște în mod specific antigenul.

Stadiul doi: Pregătire și așteptare.

Anticorpii IgE se fixează pe celulele sistemului imunitar prezente în țesuturile tractului respirator, gastrointestinal și de la nivelul pielii. Aceste celule imunitare legate de țesuturi poartă denumirea de mastocite. Anticorpii IgE se fixează și pe celulele imunitare din sânge numite bazofile. Mastocitele și bazofilele prezintă molecule IgE ce recunosc în mod specific un anumit antigen. Aceste molecule nu reacționează cu nimic până în momentul ce inhalați, ingerați sau intrați în contact din nou cu acel antigen.
Așadar, pe scurt, organismul primește alergenul și se pregătește pentru revenirea acestuia. Pentru persoanele alergice la substanțele alergene obișnuite, acest lucru are loc de obicei la câteva secunde de la primul contact.

Stadiul trei: Bătălia.

Imediat ce vă expuneți din nou la polen, anticorpii IgE atașați de celulele imunitare se leagă de alergen. De aici rezultă niște semnale la care mastocitele și bazofilele răspund ca și cum un intrus periculos a invadat corpul. Celulele eliberează peste 30 de substanțe chimice, inclusiv histamină.
Aceste substanțe chimice produc inflamație, umflături, mâncărimi, roșeață și alte simptome specifice alergiilor.

Stadiul patru: Faza întârziată.

Spray anti acarieni: produs BIO cu ingrediente naturale.
Spray ANTI ACARIENI: produs BIO cu ingrediente naturale. Vezi pret, mod de livrare si mai multe detalii de utilizare.

Unele persoane prezintă un răspuns întârziat sau o „fază întârziată” a reacției alergice, ce se manifestă la patru până la 24 de ore după stadiul trei. La aceste persoane, tipuri diferite de celule din sistemul imunitar ajung în țesuturile afectate în stadiul trei. Se pare că globulele albe din sânge sunt atrase de anumite substanțe chimice eliberate de mastocite și bazofile.
Din păcate, musafirii întârziați pot elibera propriul set de substanțe chimice care pot dăuna țesuturilor vecine și duce reacția mai departe.

Prevenirea reacției alergice.

Tratament naturist cu 20 ml zilnic Bitter. GRIJA TA PENTRU SĂNĂTATE! EXTRACT DE PLANTE MEDICINALE pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.
CURA de 2 săptămâni TRATAMENT NATURIST cu plante medicinale: Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului și VITAMINE.
BITTER BIO fără alcool, fără zahăr, PUR, 250 ml.
20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea uereei și creatininei. Produs HERBARIA GERMANIA. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale și mod de utilizare.

Cea mai bună cale de a preveni o reacție alergică este aceea de a identifica substanța ce o cauzează și de a evita apoi, pe cât de mult posibil, „declanșarea” ei.
Dacă acest lucru nu este cu putință, un alergolog vă poate prescrie medicamente care să vă amelioreze simptomele. De asemenea, puteți elimina sau reduce severitatea reacției alergice prin urmarea imunoterapiei coordonată de un medic.

Tratament naturist pentru alergii: plante care ajută la atenuarea alergiilor

Remedii NATURALE pentru alergii. Mix Aler este un supliment alimentar care ajută la tratamentul naturist al simptomelor proceselor alergice, cum ar fi rinita alergică sezonieră sau perenă asociată sau nu cu conjunctivita alergică (precum nasul iritat, ochii lăcrimând, strănutul), urticarie cronică și dermatită alergică.
Remedii NATURALE pentru alergii. Mix Aler este un supliment alimentar care ajută la tratamentul naturist al simptomelor proceselor alergice, cum ar fi rinita alergică sezonieră sau perenă asociată sau nu cu conjunctivita alergică (precum nasul iritat, ochii lăcrimând, strănutul), urticarie cronică și dermatită alergică. Detalii în site www.proDietaBio.ro
Tinctura din părți aeriene din planta curry, fumariță, propolis, rozmarin, ienupăr, coacăze negre și fag ”învață” sistemul imunitar să acționeze corect!

Urzica este de ajutor în toate tipurile de reacţii alergice, datorită efectului antihistaminic. Alergiile pot fi tratate așadar cu ajutorul unei cure cu urzici. Nu sunt recomandate urzicile din șanțuri sau din zone poluate. Asigurați-vă că alegeți un produs pe baza de urzică 100% BIO. Infuzia de urzică și tinctura de urzică sunt recomandate și pentru combaterea tensiunii arteriale și a tahicardiilor. Se recomandă o cură de extract lichid de urzică timp de o lună. Se poate face și o cură de o lună cu pulbere de urzică, consumându-se câte trei lingurițe de pulbere zilnic, înainte de mesele principale.

Extract de urzică pentru sănătatea rinichilor, pentru detoxifierea ficatului, o circulație sanguină mai bună și metabolism activ.
Extract de urzică pentru sănătatea rinichilor, pentru detoxifierea ficatului, o circulație sanguină mai bună și metabolism activ. Urzica este utilă și ca tratament naturist împotriva alergiilor. Citiți mai multe informații despre ceaiul și extractul de urzici în site www.proDietaBio.ro

Ceaiuri și alimente cu urzici regăsim în site ProDietaBio.ro

Scrie un raspuns: