Extract de Anghinare, beneficii pentru sanatate

Anghinarea sub formă de extract lichid sau capsule poate reprezenta un remediu natural din plante pentru sănătatea ficatului și detoxifiere. În urma testărilor și experimentelor medicale, extractul de anghinare (Cynara scolymus) a dat rezultate favorabile în tratarea mai multor afecțiuni.

Sănătatea se întreține zi de zi cu alimente sănătoase. Dacă nu avem timp să consumăm anghinare, putem alege și suc, extract lichid prin presare la rece.
Sănătatea se întreține zi de zi cu alimente sănătoase. Dacă nu avem timp să consumăm anghinare, putem alege și suc, extract lichid prin presare la rece.

S-a demonstrat că extractul de anghinare ajută ca tratament naturist în multe problemele medicale, de la diabet, obezitate, ficat gras până la o simplă mahmureală.

Unul dintre cele mai populare beneficii ale extractului de anghinare este capacitatea sa de fi un aliat de nădejde în lupta cu kilogramele în plus. Anghinarea a fost întotdeauna considerată ca fiind alimentul nr. 1 pentru slăbit datorită efectului diurectic și proprietății de ardere a grăsimilor și detoxifiere.

Extract de anghinare, potențiale beneficii:

  • Poate ajuta la buna funcționare a sistemului digestiv;
  • Poate regla secreția biliară. Anghinarea extract lichid sau capsule poate favoriza eliminarea sucurilor biliare în duoden;
  • Calmează durerile abdominale și senzația de vomă (efect antiemetic);
  • Reduce flatulența, balonarea;
  • Stimulează peristaltismul intestinal și ajută la reglarea tranzitului intestinal întârziat;
  • Reglează apetitul și poate ajuta implicit la slăbire;
  • Menține concentrația normala a acidului uric în sânge;
  • Anghinarea este “prietena ficatului” ajutând la regenerarea acestuia, la eliminarea colesterolului rău și la scăderea trigliceridelor. Extractul de anghinare susține funcția de detoxifiere a ficatului. Poate regla sinteza colesterolului căci reduce acțiunea enzimei HMG-CoA reductaza (hidroximetilglutaril-CoA reductaza), reduce oxidarea LDL colesterolului rău, crește nivelul HDL, respectiv colesterol bun. Extractul de anghinare poate crește descompunerea colesterolului în săruri biliare.
  • Are efect diuretic. Cu ajutorul extractului de anghinare obținut exclusiv prin presare la rece (cum este cazul produselor Schoenenberger Germania) corpul este drenat și detoxifiat iar sângele este curățat.
Extract pur, suc de Anghinare obținut prin presare la rece. Fără conservanți! Doar cu suc de lămâie. Produs de Alnavit Germania, distribuit proDietaBio.ro. Citiți mai multe informații și beneficii pentru sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor.
Extract pur, suc de Anghinare obținut prin presare la rece din plante crescute în ritmul lor NATURAL, ORGANIC, pe câmpuri netratate. Suc fără conservanți! Doar cu suc de lămâie. Produs de Alnavit Germania, distribuit de proDietaBio.ro (cu plata la curier și transport numai 10 lei). Citiți mai multe informații și beneficii pentru sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și detoxifierea organismului, tratament naturist de 11 zile per sticlă.

Ce este anghinarea?

Anghinarea este una dintre cele mai vechi legume cultivate cunoscute. Își are originea în Etopia, însă Italia este principalul producător mondial de anghinare. În antichitate, grecii și romanii foloseau anghinarea pentru a facilita digestia. Deoarece era o plantă rară, doar cei bogați aveau acces la ea. Francezii și spaniolii au adus anghinarea în Statele Unite. Astăzi, în California se cultivă cantități mari de anghinare.

Beneficii alimentare

Consumul de anghinare este un mod de a crește cantitatea de folat din alimentație. Această vitamină B nu este doar esențială pentru reproducerea celulară, alături de vitaminele B 6 și B 12, ci oferă și protecție împotriva bolilor de inimă, reglând nivelurile de homocisteină ale organismului. O floare anghinare de dimensiuni medii furnizează aproape 30% din cantitatea zilnică necesară de folat; o ceașcă de miez de anghinare oferă aproape 40% din doza zilnică recomandată.
Anghinarea este o sursă excelentă de vitamina C. Pe lângă rolul de antioxidant puternic, vitamina C susține sănătatea pielii, o vedere bună, vindecarea rănilor și absobția de fier. O floare medie de anghinare culeasă proaspăt furnizează în jur de 25% din cantitatea zilnică recomandată de vitamina C. Informațiile sunt valabile pentru anghinarea proaspătă datorită faptului că nutrientul hidrosolubil este sensibil la căldură.
Anghinarea este bogată în vitamina K, cunoscută adesea sub denumirea de „vitamina coagulantă”. Totodată, ea joacă un rol important în formarea și menținerea sănătății oaselor. O floare medie de anghinare, crudă sau gătită, oferă peste 20% din doza zilnică necesară de vitamina K; o ceașcă de miez de anghinare furnizează peste 30% din cantitatea zilnică recomandată.

Tratament naturist cu 20 ml zilnic Bitter. GRIJA TA PENTRU SĂNĂTATE! EXTRACT DE PLANTE MEDICINALE pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.
CURA de 2 săptămâni TRATAMENT NATURIST cu plante medicinale: Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului și VITAMINE.
BITTER BIO fără alcool, fără zahăr, PUR, 250 ml.
20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea uereei și creatininei. Produs HERBARIA GERMANIA. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale și mod de utilizare.

Magneziul este un mineral important, căci organismul are nevoie de el în cantități relativ mari pentru a funcționa normal. Acest nutrient este vital pentru sănătatea oaselor, mușchilor, nervilor și inimii. De asemenea, acesta ajută la convertirea carbohidraților, proteinelor și lipidelor în energie. Veți obține aproape 20% din doza zilnică recomandată de magneziu consumând o porție de o ceașcă de miez de anghinare sau o floare crudă de anghinare, medie ca mărime. Anghinarea gătită conține cu aproximativ 30% mai puțin magneziu decât varianta sa crudă.
De asemenea, prin includerea anghinarei în alimentație, veți crește aportul de potasiu și fier. O floare de anghinare de dimensiuni medii sau o ceașcă de miez fraged furnizează cam 14% din cantitatea zilnică recomandată de potasiu. Leguma crudă oferă aproape 10% din doza zilnică necesară de fier, în vreme ce varianta gătită conține cam jumătate din această cantitate. Totuși, valoarea unei anghinare trece dincolo de conținutul de vitamine și minerale, fiind și o sursă excelentă de compuși antioxidanți și fibre alimentare. Potrivit U.S. Department of Agriculture, o anghinare de dimensiuni medii, gătită, conține mai mulți antioxidanți decât o ceașcă de afine, în timp ce o ceașcă de miez de anghinare furnizează aproape 60% din necesarul zilnic de fibre.

Anghinarea, diuretic natural

Potrivit The Essential Guide to Vitamins, Minerals, and Herbal Supplements, extractul de anghinare poate servi ca diuretic natural. Extractul poate contribui la prevenirea retenției de apă, precum și la buna funcționare a rinichilor. Diureticele naturale vă pot ajuta să slăbiți până la 5 kg în numai o săptămână, dacă luarea în greutate a fost cauzată de retenția de apă.

Formula germană Haus Rabenhorst TRANZIT INTESTINAL BUN în numai 6 ZILE cu suc de PRUNE, CURMALE, SMOCHINE, Calciu si Vitamine.
Formula germană Haus Rabenhorst TRANZIT INTESTINAL BUN în numai 6 ZILE cu suc de PRUNE, CURMALE, SMOCHINE, Calciu si Vitamine.
Nu vă plac pastilele deloc? Nu vreți vitamine de farmacie? Alegeți NATURAL, vitamine și tratamente naturiste din SUCURILE Haus Rabenhorst, Germania. Pentru adulți, adolescenți și copii. Disponibil cu livrare rapidă www.proDietaBio.ro

Suplimente sub formă de extract de anghinare

Extractul de anghinare se găsește în mai multe suplimente pentru slăbit de pe piață. Conform „The Essential Guide to Vitamins, Minerals, and Herbal Supplements”, extractul de anghinare ajută la susținerea secreției biliare, care se produce în ficat și este stocată în vezica biliară până când se amestecă cu alimentele ingerate. Prin mărirea vitezei de producere a bilei, cresc șansele să eliminați excesul de apă vinovat pentru kilogramele în plus. De asemenea, anghinarea este un laxativ natural, eliminând toxinele și substanțele nedorite din organism. Acest lucru poate ajuta la accelerarea procesului de slăbire.

Sănătatea Ficatului înseamnă și: DETOXIFIERE, scăderea colesterolului, diminuarea trigliceridelor și regenerare. Anghinarea suc și Sfecla Roșie suc prezintă cea mai mare încredere în rândul consumatorilor. În loc de a consuma capsule, aceștia aleg suc, practic extract lichid prin presarea la rece a plantelor din culturi curate, certificate ecologic. Produsele Alnavit și Voelkel Germania sunt disponibile și în România cu livrare rapidă și plata la curier (numai 10 lei transportul): www.proDietaBio.ro

Suc BIO obtinut prin presare din mugurii florilor de anghinare, cu adaos de lamaie pentru un gust bun. Se consuma in cadrul unei cure de detoxifiere si anti colesterol cate 30 ml pe zi, fiind așadar suficient pentru un tratament naturist de 11 zile.

Scrie un raspuns: