Durere de rinichi tratament. Ce să iei când de dor rinichii.

Durerea de rinichi poate avea foarte multe cauze iar tratamentul este recomandat doar de medicul specialist. Dacă te întrebi ce să iei când te dor rinichii, propunem mai întâi un set de analize de sânge și de urină care să fie apoi interpretate de doctor, care la rândul lui va recomanda medicația corectă. Durerea de rinichi poate fi ascuțită și intensă, poate fi localizată în zona mijlocului, dar poate iradia și către abdomen, în funcție de cauze. Unele dintre cauze pot fi congenitale (există încă de la naștere și se manifestă la un moment dat al vieții), iar altele pt fi dobândite de-a lungul vieții.

Durere de rinichi tratament naturist. Ce să iei din plante medicinale când de dor rinichii. Ceaiuri pentru rinichi, tinctură, extract pur. Soluții de tratament: https://prodietabio.ro/capsule-rinichi-sistem-urinar-tratament-naturist

Durerea de rinichi este un simptom în sine ce se manifestă din cauza unor afecțiuni medicale la acest nivel sau al structurilor asociate, inclusiv uretra sau vezica urinară. Există, totuși, unele afecțiuni care pot mima durerea de rinichi, precum contracturile musculare, afecțiunile coloanei vertebrale, pleurezia, unele afectiuni ginecologice, criza de fiere (colecist).

Durerea de rinichi apare de cele mai multe ori din cauza diabetului, obezității sau a hipertensiunii arteriale. Aceste boli pot cauza lezarea permanentă a rinichilor. În acest caz se poate vorbi despre boala renală cronică.

 Alte cauze ale durerii de rinichi:

 • infecții urinare sau infecții ale rinichilor;
 • cancerul de rinichi;
 • diabetul;
 • hipertensiunea arterială;
 • tumorile care exercită presiune asupra rinichiului;
 • glomerulonefrita;
 • prezența cheagurilor de sânge la nivelul rinichilor (tromboza venoasă renală)
 • malformatiile congenitale, ce au ca rezultat blocarea completa sau partiala a fluxului urinar;
 • rinichii polichistici;
 • medicamentele (antiinflamatoarele nesteroidiene) sau unele substanțe toxice care atacă țesuturile rinichilor;
 • durerea de rinichi din timpul sarcinii;
 • hemoragia de la nivelul rinichilor, cauzată în special de traumatisme;
 • boala renală cronică, stadiul final.

Boala renală trece de multe ori nediagnosticată iar majoritatea oamenilor nu cunosc gradul de afectare a acestor organe până când ajunge să fie prea târziu. De fapt, 90% din funcția renală poate fi pierdută fără simptome.

De aceea, este recomandabil să ne facem analizele medicale cât mai des, la fiecare 6 luni sau 1 an.

Nu așteptați să vă simțiți rău; mergeți la medicul dvs de familie și solicitați setul de analize anual.

Suc de fructe tratament naturist special pentru tensiune arteriala bună.
La o persoană sănătoasă, tensiunea arterială are o valoare de aproximativ 120 până la 80 mmHG. Pentru a contracara fluctuațiile puternice, suferinzii pot lua suplimente naturiste precum sucul Rabenhorst Germania.Suc de fructe tratament naturist special pentru tensiune arteriala bună. Ingrediente 100% Naturale de la Rabenhorst Germania disponibil și în România www.proDietaBio.ro

Poveștile de viață ale persoanelor cu probleme de rinichi vă pot motiva să alegeți un stil de viață sănătos, să mergeți din timp la doctor și să fiți puternici din punct de vedere mental atunci când trebuie să luptați cu afecțiunea dvs.

”Sunt Alice, am 31 de ani și am o boală renală cronică. Când medicul meu mi-a spus că rinichii mei nu funcționează optim din cauza diabetului de tip 2, am fost îngrozită pentru că nu am înțeles ce înseamnă acest lucru sau ce fac rinichii mei, ori ce nu fac mai exact. Rinichii sunt unul din organele principale din organism și daca nu sunt bine, poți să fii foarte grav bolnav, chiar să ajungi în spital pe dializă. Simt că libertatea mi-a fost răpită. Mă întreb tot timpul “de ce mi se întâmplă asta tocmai mie?” Începutul de dializă a fost terifiant. Nu știam nimic despre asta până când nu mi s-a întâmplat chiar mie. Sfatul meu este să vă verificați activitatea rinichilor la fiecare 6 luni. Să ai o boală de rinichi este la fel de grav precum e să ai cancer, dar nu înțelegi asta decât când ți se întâmplă…”

Cum avem grijă de sănătatea rinichilor

Gândiți-vă la rinichi ca filtru de cafea. Când faci cafeaua, filtrul păstrează zațul de cafea din interior, dar permite apei să treacă. Rinichii fac ceva similar. Ei păstrează lucrurile de care avem nevoie în interiorul organismului, dar filtrează lucrurile de care nu avem nevoie. Fiecare dintre rinichii noștri are aproximativ 1,5 milioane de filtre numite nefroni. Nefronii îndepărtează toxinele și lichidul suplimentar din sânge sub formă de urină. Urina curge prin două tuburi, umite uretere, la vezica urinara. Urina este stocată până acolo până când mergem la baie. Deșeurile provin de la defalcarea a ceea ce mâncăm sau de la băutură, medicamente pe care le luăm plus activitatea musculară normală.

Boala renală nu apare peste noapte, ci încet și în etape. Cei mai mulți oameni nu au deloc simptome în fazele incipiente.

Rinichi sănătoși, tratament 16 zile cu extract de plante medicinale. Splinuta, frunze de mur si de ortosiphon, coada-calului, concentrat de plante medicinale pentru rinichi sănătoși, produs de Medicura Germania. Tratamentul este eficient pentru scăderea creatininei, acidului uric și antiinflamator.
Rinichi sănătoși, tratament naturist de 16 zile cu extract de plante medicinale. Concentrat de plante medicinale pentru rinichi sănătoși din plantele special alese: splinuță, frunze de mur și de ortosiphon, coada-calului, produs de Medicura Germania. Pentru scăderea creatininei, acidului uric și antiinflamator. Produs distribuit în România și prin magazin (cu livrare rapidă și transport numai 10 lei cu plata la curier), pe site www.proDietaBio.ro

Să avem grijă de rinichii noștri înseamnă și să urmăm o alimentație sănătoasă și tratamente naturiste preventive.

Scrie un raspuns: