Dieta este cura de slăbire ca stil de viață

Cuvântul “dietă”a fost înţeles in prima instanta precum regim de slăbire (cura de slabire).

Ce este dieta? Un plan alimentar ce trebuie urmat pentru mult timp. Un stil de viață!
Ce este dieta? Un plan alimentar ce trebuie urmat pentru mult timp. Dieta este mai degrabă un stil de viață!

Curele de slabire restrictive au marele dezavantaj ca persoana nu reuseste sa-si inlocuiasca modul de nutritie nesanatos cu obiceiuri alimentare mai bune. Majoritatea persoanelor care adopta cure de slabire drastice, “fataliste” si care promit rezultate imediate, aproape “fantastice” isi regasesc vechea greutate la numai cateva saptamani de la terminarea regimului. Aceste persoane ajung astfel sa fie mai dezechilibrate din acest punct de vedere decat inainte.

Suplimente alimentare pentru slăbire cu vitamine într-o bază de anghinare (100% natural transformat în pulbere prin deshidratare) și ananas deshidratat pulbere bogat în enzime.
Slăbire cu formula germană aproape „magică” pentru că ne place cum funcționează: pe bază de ananas (bromelaina naturală), papaya, anghinare și ceai verde. Acestea nu sunt pastile de slăbit, ci extracte de fructe și ceai verde concentrate în capsule! Sunt suplimente alimentare pentru slăbire cu vitamine într-o bază de anghinare (100% natural transformat în pulbere prin deshidratare) și ananas deshidratat pulbere bogat în enzime pus în capsule de gelatină tare. Disponibil în site www.proDietaBio.ro

Intre timp dieta a căpătat o acceptiune mai largă, avand si semnificatia unui “stil alimentar” sau a unui „stil de viata” care, dacă este adoptat şi respectat, ne ajuta sa avem un organism frumos si sanatos. Trebuie sa intelegem ca „dieta” nu poate fi de 3 zile, de 7 zile, de doua saptamani, de un anume timp limitat dupa care mancam dezorganizat ca inainte si totusi vom arata minunat!

Dieta cu LĂMÂI pentru slăbire rapidă și eficientă. Mai multe IDEI despre cum SLĂBIM UȘOR regăsim la www.proDietaBio.ro
Dieta cu LĂMÂI pentru slăbire rapidă și eficientă. Mai multe IDEI despre cum SLĂBIM UȘOR regăsim la www.proDietaBio.ro

Dieta poate fi numai de o viata. Sa nu exageram, sa nu intelegem ca nu vom mai avea niciodata voie sa mancam un cheesburger si sa incercam sa nu devenim radicali! Va puteti permite mici escapade, dar mici si rare. Exagerarea si excesele conduc spre kilograme in plus si probleme de sanatate.
Ei? Cine iti mai da voie sa mananci un cheesburger la dieta? Noi … dar foarte rar! Si asta pentru ca prin dieta intelegem un stil de viata.

Cura de slabire vs. cura de sanatate! Inlocuiti cura de slabire cu o cura de sanatate si veti slabi! Cum asa? Pai, daca o cura de slabire va determina o pierdere a masei musculare si un detriment al sanatatii, o cura de sanatate bazata pe multe fructe, legume, cereale integrale si carne slaba din cand in cand va face sa aveti un trup sanatos si, desigur fara grasime! [cititi mai multe despre acest subiect]

SUPER SLIM MIX este un produs 100% natural si organic ce conține: proteine de canepa, chlorella, spirulina. Alege și cura DETOX de la DIET FOOD.
SUPER SLIM MIX este un produs 100% natural si organic ce conține: proteine de canepa, chlorella, spirulina. Alege și cura DETOX de la DIET FOOD. www.ProDietaMagazin.ro cu livrare rapidă și transport gratuit în funcție de comandă.

Scrie un raspuns: