Dieta Limonada cu sirop de artar si cayenne

Cea mai populară cură de slăbire și detoxifiere este cea urmată și de Beyonce cu limonada cu sirop de arțar și cayenne. Dieta cu limonadă a devenit faimoasă în toată lumea după ce Beyonce a declarat de mai multe ori că a slăbit și și-a menținut silueta cu această metodă.

Dieta Limonada cu piper cayenne și sirop de arțar. Vezi ingrediente, detalii, mod de slăbire și detoxifiere.
Dieta Limonada cu piper cayenne și sirop de arțar. Vezi ingrediente, detalii, mod de slăbire și detoxifiere.

Dacă este și alegerea dvs pentru week-end, este bine să știți că nu aveți voie să consumați nici un aliment solid.
Combinația între suc de lămâie, sirop de arțar și piper cayenne este foarte populară pe Internet, fiind întâlnită sub mai multe denumiri, master cleanse, dieta cu limonadă, dieta cayenne, etc.

Ce e drept, oricât ar părea de neverosimil să stimulăm metabolismul cu câteva ingrediente minune, ei bine ardeiul iute mărunțit cunoscut sub numele de piper cayenne grăbește arderile în corp! Potrivit lui Helen Kollias biolog molecular, o substanță chimică naturală din ardeiul cayenne numită capsaicina stimulează hormonii ce determină arderi intense ale caloriilor. Acest lucru accelerează ritmul cardiac și respirația, iar noi ardem implicit mai multe calorii. Sucul de lămâie este absorbit cu ușurință de către fluxul sanguin. Siropul de arțar face băutura mai gustoasă și furnizează puține calorii. Unele versiuni ale acestei diete ne recomandă și ceai cu efect diuretic și detoxifiant.

Dieta de detoxifiere Master Cleanse „Limonada”

Dieta Master Cleanse există din anii 1940 și crește în popularitate de fiecare dată când o celebritate o folosește pentru a scăpa de câteva kilograme pentru un rol într-un film. Beyonce a promovat această dietă care a fost apoi urmată de mii se adepte. Dieta nu este neapărat un plan de slăbit dar funcționează și în acest sens. Scopul acesteia este de a stimula metabolsimul și de a detoxifia organismul timp de câteva zile în care se consumă doar o băutură preparată din apă minerală/plată, suc de lămâie, sirop de arțar și ardei iute cayenne. Oare puteți rezista un week-end?

Rețeta de limonadă DETOX:

Ingrediente:

  • 10 linguri de suc de lămâie natural;
  • 10 linguri de sirop de arțar;
  • 2 litri de apă minerală sau plată;
  • 6 lingurițe rase de piper cayenne pudră.

Mod de preparare: Ingredientele se amestecă, iar limonada se consumă pe parcursul întregului week-end.

Noi vă recomandăm să adăugați și 4-5 lingurițe de fibre psyllium în cei 2 litri de limonadă pentru că mai taie din pofta de mâncare și suțin detoxifierea colonului. Dacă totuși vă chinuie senzația de foame vă puteți tăia felii de castravete sau de mere pe care să le ronțăiți de zor. Presărați feliile de măr cu scorțișoară căci și aceasta ajută la slăbire prin faptul că aceasta scade glicemia.

Atenție, atunci când slăbiți brusc și rapid există pericolul de a ne îngrășa la loc. De aceea, chiar dacă programul din timpul săptămânii este aglomerat și avem nevoie de energie, este recomandabil să nu revenim brusc la o alimentație bogată caloric. Exercițiile fizice și alimentația echilibrată sunt singurele care ne pot menține silueta frumoasă pe termen lung.

Spre exemplu, dacă tot achiziționați piperul cayenne pentru dieta cu limonadă, îl puteți folosi și ulterior la fripturi. Pieptul de pui sau curcan, pulpele fără piele pot fi incluse în cura de slăbire alături de salate sau paste și orez dietetic din konjac. Piperul cayenne poate fi folosit ca un condiment ideal căci susține metabolismul și vă determină să vă săturați mai repede.

Fibrele de psyllium deja achiziționate pentru dieta cu limonadă sunt și ele recomandate în dieta din timpul săptămânii. 2 lingurițe de psyllium pe zi pot fi adăugate în orice băutură consumați (apă, suc de portocale, ceai verde).

Psyllium sunt tărâțe care nu au alt rol decât de a tranzita organismul. Atrag cu sine grăsimile și toxinele, ceea ce reprezintă un beneficiu major pentru sănătate dar ajută și la slăbire.
Psyllium sunt tărâțe care nu au alt rol decât de a tranzita organismul. Atrag cu sine grăsimile și toxinele, ceea ce reprezintă un beneficiu major pentru sănătate dar ajută și la slăbire. Ce preț au tărâțele tip fibre de psyllium și în ce magazin le regăsim: www.proDietaNaturala.ro

Iar dacă simțiți nevoia să îndulciți cafeaua, zahărul va fi evitat folosind siropul de arțar sau capsule (frunze sau pudră) din planta stevia.

Studiile au demnostrat că 1gr de spirulină corespunde valorii nutritive a 1 kg de legume. Dacă urmați o cură de slăbire și nu consumați suficiente fructe și legume, atunci capsulele de spirulină administrate conform indicațiilor producătorului pot fi așadar binevenite, mai ales că nu aduc prea multe calorii!

Care sunt așadar ingredientele necesare unei cure de slăbire și detoxifiere care să funcționeze pe termen lung?

Scortisoara, Gymnema sylvestre si frunze de dud alb pentru reglarea poftei de dulce.
De fapt problema oricărei diete este pofta de dulce continuă și sâcâitoare? ALEGE slăbire cu plante medicinale care taie senzația de foame: Scorțișoara, Gymnema sylvestre și frunze de dud alb pentru REGLAREA / ANULAREA POFTEI DE DULCE! Vezi detalii, pret, beneficii în site www.proDietaPlant.ro.

Scrie un raspuns: