Deodorant fara aluminiu. Cum alegem un deodorant bun pentru sanatate?

Cum alegem un deodorant natural fără aluminiu, bun, fără parabeni, care să țină mult timp și să lase pielea să respire în modul său firesc?

Deodorant fara aluminiu, natural. Beneficii pentru sanatate.
Deodorant fără aluminiu, natural. Beneficii pentru sănătate.

În primul rând trebuie să înțelegem ce caută aluminiul în deodorantul nostru și de ce este atât de important să alegem variante naturale.

De obicei, aluminiul este un ingredient esențial în producerea deodorantelor. Deodorantul care conține aluminiu omoară bacteriile (care cauzează mirosul urât) și ține sub control transpirația. Totuși, în timpul acestui proces, aluminiul constituie un strat temporar care acoperă porii. În acest fel, el afectează mecanismul natural de transpirație al organismului. Utilizarea deodorantului cu aluminiu poate duce la apariția problemelor medicale cu glandele limfatice. Aluminiul este absorbit foarte ușor în celulele corpului și astfel organismul tinde să absoarbă prin deodorant compuși dăunători.

Există perioade în viață în care avem nevoie de protecție împotriva mirosului corpului. Fie la sala de sport, fie la o întâlnire importantă, este foarte probabil ca, în absența unui tip de deodorant, să transpirăm și să eliberăm miros nedorit. Nu este un subiect plăcut, dar nu poate fi ignorat. Alegerea deodorantului potrivit este la fel de importantă ca purtarea lui constantă. Trebuie să găsiți unul care să vă ofere protecție îndelungată, dar să fie și fără toxine.

Beneficiile deodorantelor naturale, fără aluminiu:

 • Risc redus de tulburări metabolice de la nivelul creierului. Deodorantele care conțin aluminiu afectează neuronii (creând probleme neurologice) deoarece aluminiul este absorbit cu ușurință de organism. Având în vedere că deodorantul fără aluminiu sau natural nu se absoarbe în corp, se reduce riscul de tulburări metabolice la nivelul creierului.
 • Pori curați la axilă: Utilizarea deodorantului cu aluminiu la subraț va bloca porii prin care se elimină transpirația. Această afecțiune se dezvoltă cauzând alergii ale pielii. Pe de altă parte, deodorantul fără aluminiu nu blochează acești pori și, drept consecință, contribuie la curățarea porilor din zona axilei. Acest lucru previne alergiile pielii.
 • Puternice și de încredere: Deodorantele fără aluminiu și naturale pot rezista toată ziua și anulează în mod eficient bacteriile ce produc mirosul neplăcut al corpului.

Diferența dintre antiperspirante și deodorante

Deși majoritatea persoanelor folosesc alternativ antiperspirante și deodorante, cele două nu sunt la fel.

 • Antiperspirantele funcționează prevenind apariția perspirației.
 • Deodorantele permit perspirația, dar blochează mirosul.

Deodorantele fac acest lucru omorând bacteriile care cauzează miros. Din considerente pur naturale, pare mai normal să folosim deodorante, deoarece asigură un proces mai natural.

Desigur că nimeni nu vrea să emită un miros neplăcut și jignitor, iar unora dintre noi nu ne place să transpirăm. Adevărul este că multe produse de îngrijire personală care se ocupă de aceste probleme conțin aluminiu ca ingredient activ. Aluminiul este cunoscut și ca neurotoxină. Deodorantele fără aluminiu sunt probabil cea mai bună alternativă, iar aceste produse cresc considerabil în disponibilitate și număr. Deodorante naturale certificate BIO și fără aluminiu pot fi achiziționate din site-ul prodietaNaturala.ro » vezi preț deodorante și beneficii pentru sănătate.

Pericolele utilizării produselor ce conțin aluminiu

Deodorantele standard conțin de cele mai multe ori aluminiu și parfumuri artificiale, componente indezirabile la care multe persoane sunt sensibile. Dacă observați că axilele sunt iritate, aceasta poate fi o reacție alergică la aluminiu, care este toxic pentru organism.
Aluminiul a fost asociat cu mai multe probleme de sănătate: cancer la sân, boala Alzheimer, probleme la oase și la rinichi.
Ținând cont de noile dovezi și rapoarte despre reacțiile adverse, este dificil să ignorăm pericolul amenințător din multe produse de sănătate și frumusețe de pe rafturile magazinelor. Este din ce în ce mai evident faptul că fiecare dintre noi trebuie să aibă inițiativa de a căuta produsele care sunt mai sănătoase.
Triclosan, paraben și propilen glicol sunt utilizate în majoritatea deodorantelor și toate au fost legate de o multitudine de probleme de sănătate.
Iată veștile bune. Acum că știți care sunt riscurile deodorantelor tradiționale, aveți șansa de a explora soluțiile. Pentru că vă pasă de membrii familiei voastre, vreți să le oferiți toate șansele pentru a duce o viață fericită și sănătoasă. Puteți trece la un deodorant mai curat și mai sigur.

 • Deodorantul natural nu este un antiperspirant. Corpul trebuie să transpire. Transpirația îi permite să-și regleze temperatura.
 • Ganglioni limfatici sănătoși. Ei bine, ganglionii limfatici echilibrați sunt importanți din mai multe motive diverse ce țin de buna funcționalitate a corpului, nu doar pentru prevenirea cancerului la sân.
 • Diminuați riscul de Alzheimer. Au fost realizate studii care au observat că poate exista o legătură între boala Alzheimer și afecțiunile provocate de aluminiul în cantități mari. Pe măsură ce boala Alzheimer devine din ce în ce mai răspândită, iar persoanele încep să fie afectate la vârste tot mai tinere, ar trebui să facem tot ce ne stă în putință pentru a scădea șansele expunerii la această boală.
 • Mamele care alăptează reduc numărul de chimicale pe care le transmit copiilor atunci când folosesc deodorante naturale fără aluminiu. În timpul alăptării, ceea ce intră în corpul mamei se transmite în corpul copilului. Orice toxine asimilate se transmit bebelușului aflat în creștere.
 • Viitoarele mămici pot reduce expunerea la chimicale toxice în timpul sarcinii. Nu ați consuma alcool în timpul sarcinii. Nu ați fuma în timpul sarcinii. Dacă eliminați aceste toxine, de ce nu ați elimina și toxinele care se află în produsele pe care le folosiți zi de zi?
 • Desfundați porii. Deschiderea porilor poate fi importantă pentru sănătatea pielii. Astăzi există nenumărate tratamente disponibile pentru deschiderea porilor de pe ten. De ce restul corpului beneficiază de mai puțină atenție?
 • Diminuați riscul de cancer la sân. Chimicalele cauzatoare de cancer pot fi absorbite prin micile abraziuni de la nivelul pielii și sunt păstrate mai apoi în organism de către antiperspirant, din moment ce corpul nu le poate elimina prin transpirație. Deoarece axilele sunt atât de aproape de ganglionii limfatici și sâni, aveți toxine care se strâng în zonă ducând la mutația celulelor în celule canceroase.
 • Echilibrul hormonal nu trebuie afectat de aluminiu, parabeni, parfum artificial și chimicale! Deodorantele cu chimicale conțin parabeni, care au activitate estrogenică. Acest lucru poate fi în detrimentul echilibrului hormonal, deoarece corpul absoarbe estrogenul prin piele. Deodorantele naturale nu conțin parabeni.
 • Îmbunătățiți sănătatea pielii. Utilizarea excesivă a produselor deodorante comerciale dure poate duce la deteriorarea și lezarea pielii. Pentru a vă proteja de pielea uscată și deteriorată, treceți pe ceva mai natural, cu mai puține chimicale.
 • Sănătatea rinichilor poate depinde și de deodorantul folosit! Adesea pacienții cu probleme la rinichi nu realizează că nu ar trebui să folosească antiperspirant. US FDA le recomandă să discute cu medicul înainte de a utiliza orice antiperspirant, deoarece acesta poate limita abilitatea organismului de a elimina toxine.
 • Miros natural. Deodorantele naturale, fără aluminiu, sunt parfumate cu uleiuri esențiale naturale din flori și plante medicinale, nu cu parfumuri artificiale. Poate nu știți, dar atunci când producătorii afișează „parfumuri” în lista de ingrediente, nu trebuie să precizeze exact ce anume pun în produs, ceea ce înseamnă că poate exista o listă de o sută de lucruri pe care aceștia nu trebuie neapărat să le menționeze.
 • Sensibilitatea pielii. O mulțime de persoane pot constata că orice substanță chimică aplicată pe piele poate da mâncărimi, urticarie și bășici. Deodorantele chimice, și mai ales antiperspirantele, pot da reacții adverse grave. Produsele naturale vă pot ajuta să evitați acest lucru.
 • Preveniți acumularea toxinelor în corp. Chiar dacă nu observați astăzi, mâine sau peste un an, introducerea în mod regulat a chimicalelor în organism nu este niciodată un lucru bun. Nu ați lua aspirină în fiecare zi dacă nu ați avea nevoie de ea. De ce ar face excepție deodorantul?
Deodorant natural tip spray, FARA ALUMINIU, produs de Lavera Germania.
Deodorant natural tip spray, FARA ALUMINIU, produs de Lavera Germania. Livrare rapida prin curier. Vezi pret, beneficii si mai multe optiuni.
 • Detoxifierea naturală a organismului!
  Știați că traspirația este una dintre cele mai bune metode de a scăpa de toxinele pe care le asimilați? Dacă vă blocați porii, nu lăsați pielea să respire li acumulați toxine, aluminiu, chimicale.

Scrie un raspuns: