Cum slăbim fără să ne înfometăm? Alimente fără calorii!

Care este secretul persoanelor care mănâncă și nu se îngrașă? Acela că mănâncă preparate cu minim de calorii. Știu să aleagă ingrediente care nu sunt bogate caloric și pregătesc rețete dietetice. Nu le e foame apoi și nici nu se îngrașă deloc!

Cum slăbim fără să ne înfometăm? SLĂBIM MÂNCÂND nu este doar un concept fals și chiar există alimente aproape fără calorii care permit corpului nostru să ardă depozitele de grăsime.

Paste non calorice, spaghete, tagliatele cu numai 9 calorii. Cum așa?
Paste non calorice, spaghete, penne, tagliatele cu numai 9 calorii. Slăbim ușor fără înfometare dacă alegem rețete cu ingrediente aproape fără calorii.

Pastele de tip “Eat Water (Mănâncă Apă)” din fibra naturală de rădăcină konjac sunt o soluție pentru a slăbi. Realizate în Germania, Pastele Vitanu (și orezul) ne lasă să mâncăm mult dar ne ajută să slăbim pentru că au extraordinar de puține calorii (doar 9!) și țin de foame timp îndelungat.

Elena Roșu, Tehnician NUTRIȚIONIST recomandă pastele non calorice din fibra konjac, așa numitele paste de tip “mănâncă apă”.

“M-am plictisit deja de gândul că mi se va face foame din nou. Recomandă-mi ceva!” spunea de curând prietena mea oftând.

Și soțul meu ar vrea ceva dietetic dar bun la gust. “Are gust și consistență de calamar!” a exclamat atunci când am gătit penne dietetice SLIM UK cu smântână de migdale și legume. Există, așadar soluții pentru problema meselor fără calorii. Pastele din konjac țin de foame, au un gust neutru (adică preiau gustul ingredientelor și sosurilor cu care sunt amestecate) și ajută la slăbire.

Este complicat să gătim paste dietetice?

Pastele dietetice se gătesc în aceași manieră ca și pastele din grâu (mult mai bogat calorice). Timpul de pregătire este însă mult mai scurt pentru că pastele din konjac nu trebuie fierte! Doar clătite în apă rece și sunt gata de consum!

Pastele din konjac nu au gustul lor propriu (au un gust neutru) și de aceea preiau gustul sosului sau al ingredientelor adăugate. Pe cât de gustoase sunt acestea, pe atât de mult ne vor plăcea și pastele.

Vă prezentăm mai jos rețeta de paste dietetice cu legume, fructe de mare (opțional) și sos alb din smântână de migdale ( putem cumpăra din site-ul prodieta magazin, vezi aici).

Ingrediente necesare pentru rețeta noastră de paste dietetice

 • ceapă, morcovi, țelină, ardei gras sau kapia, dovlecei (dacă vă lipsește vreun ingredient dintre legume nu este nici o problemă), în cantitatea preferată de dvs.
 • 1 cutie de paste dietetice din konjac SLIM (noi am folosit penne);
 • 1 cutie smântână dietetică din migdale bio;
 • fructe de mare asortate (opțional);
 • busuioc sau pătrunjel pentru decor și gust;
 • sare de Himalaya, piper alb, dafin.

Mod de pregătire a rețetei de paste dietetice

 1. Mărunțim foarte bine legumele spălate și decojite (noi am folosit un aparat de mărunțit legume care scurtează foarte mult timpul de lucru cu legumele).
 2. Le punem în tigaie cu puțină apă sau vin alb sec. Punem capacul la tigaie și le lăsăm 5 minute pe foc (cu grijă să nu scadă lichidul și să nu se lipească).
 3. Opțional adăugăm și fructele de mare (noi am folosit fructe de mare congelate asortate, 200 gr) și mai lăsăm 5 minute.
 4. Adăugăm sare de Himalaya, piper alb, dafin și alte condimente după gust (condimentele nu au calorii).
 5. Clătim pastele non calorice SLIM și le adăugăm în tigaie peste legume. Le lăsăm 5 minute pe foc.
 6. Adăugăm smântâna de migdale, mai lăsăm 3 minute și închidem focul.
 7. Decorăm cu verdețuri (busuioc, pătrunjel, oregano, etc.)

Smântâna de migdale are numai 93 calorii/100 ml iar cea de cocos are numai 75 calorii/100 ml (față de 400 calorii cât are smântâna de origine animală per 100 ml). Și smântâna de orez cu numai 93 calorii poate fi folosită în această rețetă.

Dacă nu adăugăm fructe de mare, aceasta este o rețetă vegetariană (de post)!

Vom obține circa două porții, una pentru ziua în care ați gătit iar cealaltă poate fi păstrată pentru a dua zi, poate fi luată la pachet la serviciu, în călătorie sau oriunde dorim.

Paste fără carbohidrați. Alimente fără calorii. paste dietetice bogate în fibre, fără grăsimi.
Paste fără carbohidrați. Alimente fără calorii. paste dietetice bogate în fibre, fără grăsimi. Disponibile pe site www.proDietaBio.ro

Putem, așadar, să slăbim fără să ne înfometăm. Vezi mai multe detalii rețetă și de unde cumpărăm ingredientele: paste Dietetice non-calorice BIO și smântână vegetală dietetică – preț și mai multe opțiuni!

Scrie un raspuns: