Colagen marin, proprietati si beneficii

Colagen marin cu proprietăți valoroase și beneficii pentru sănătate, tonus, vitalitate, articulații, piele, păr, unghii.

Colagenul marin este noua revelație pentru sănătatea pielii, articulațiilor, părului și unghiilor. Aduce beneficii majore sănătății dar și frumuseții.
Trecerea timpului lasă semne pe fețele și trupurile noastre și, este clar, nu toți îmbătrânim însă la fel. Ne mirăm cât de bine arată anumite persoane la o vârstă înaintată și îi apreciem pentru că, în mod evident, au avut grijă de sănătatea lor, au prevenit problemele. Prevenția este un secret esențial pentru o sănătate impecabilă. Cu timpul, pielea începe să-și piardă elasticitatea, apar riduri, mușchii își pierd fermitatea, articulațiile devin rigide și dureroase. După 20 de ani corpul începe să piardă din colagen și, cu cât ne apropiem sau trecem de 40 de ani, cantitatea scade dramatic.

Colagenul marin crește elasticitatea și flexibilitatea pielii, reduce vizibil ridurile, hidratează și oferă strălucire părului, întărește unghiile, susține articulațiile. Colagenul marin are absorbție rapidă în organism, iar efectele sunt vizibile în scurt timp și, de aceea, multe persoane îl folosesc cu încredere. Este preferat și de sportivi ori de persoanele cu activitate fizică întensă (Află de ce în partea de jos a articolului).

Ce este colagenul marin?

Colagenul marin este o proteină fibroasă extrasă din solzi sau din piele de pește, în special de apă sărată (inclusiv cod și somon). În ultimii ani, studii preliminare pe cobai și studii clinice au constatat că acest colagen are proprietăți medicinale care pot contribui la îmbunătățirea sănătății.

Colagenul este o proteină esențială pentru menținerea sănătății și vitalității țesuturilor.

Colagenul se găsește în aproape toate organele corpului, inclusiv în oase, piele, tendoane, ligamente și cartilagii. Colagenul funcționează cu elastină, o altă proteină structurală, pentru a menține elasticitatea țesuturilor. Colagenul poate fi distrus de procesele inflamatorii, iar sinteza sa în organism este dependentă de abundența aminoacizilor. Fibrele de colagen pot beneficia de cei doi aminoacizi lizină și prolină, precum și de prezența substanțelor nutritive care promovează colagenul, cum ar fi vitamina C.

Potrivit Dr. Howard Murad, un expert dermatolog și profesor de dermatologie la Universitatea California din Los Angeles, producția de colagen în țesuturile organismului depinde de niveluri adecvate de aminoacizi. Există nouă aminoacizi esențiali, care nu pot fi fabricați de organism în sine și trebuie să fie obținuți prin dietă. În general, sursele animale, cum ar fi păsările de curte, peștele, brânza, laptele și ouăle, oferă aminoacizi esențiali.

Beneficiu esențial: Colagenul marin poate întârzia efectele îmbătrânirii!

Fibrele de colagen sunt responsabile pentru fermitatea și elasticitatea pielii. După vârsta de 25 de ani, pielea noastră începe să-și piardă elasticitatea iar formarea și regenerarea colagenului sunt mult reduse. Mai mult, cu timpul, crește activitatea enzimelor care descompun colagenul, ceea ce determină pierderea fermității, elasticității pielii și apariția primelor riduri.

Soarele îmbătrânește pielea. Colagenul marin îi redă frumusețea!
Evitați expunerea la soare pe termen lung fără a vă proteja cu produse cu factor de cel puțin 30 SPF. Expunerea la soare joacă un rol important în reducerea rezistenței colagenului și în deteriorarea stării generale a pielii. Deși cunoaștem sfaturile de a nu ne expune prea mult timp la soare, nu rezistăm tentației de a face plajă pentru că ne place senzația plăcută (se eliberează endorfine) dar și nuanța superbă a tenului bronzat. Cu toate acestea, bronzul nu durează foarte mult, dar colagenul pielii este afectat pe termen lung de expunerea la soare! Suplimentele de colagen marin sunt esențiale pentru a contracara îmbătrânirea cauzată de expunerea la soare și la razele UV!
Colagenul marin are proprietăți antioxidante utilizate în produsele de îngrijire a pielii pentru a preveni sau chiar pentru a repara daunele provocate de factorii de mediu, cum ar fi razele UV și umiditatea scăzută, precum și daunele asociate cu procesul de îmbătrânire. Cercetătorii de la Beijing University’s School of Public Health au explorat efectele peptidelor marine de colagen asupra pielii cobailor care au îmbătrânit. În concluziile publicate în numărul din aprilie 2008 al Chinese Journal of Preventive Medicine, cercetătorii au raportat că s-a evidențiat o regenerare semnificativă a epidermei cobailor. Cercetătorii au raportat, de asemenea, o creștere accentuată a numărului și a activității fibroblastelor în pielea cobailor tratați cu colagen marin. Fibroblastele sunt celule care joacă un rol cheie în crearea de noi țesuturi conjunctive, cum ar fi pielea.

”Tinerețe fără bătrânețe”

Colagenul dintr-o gamă largă de surse animale este utilizat în formulele cosmetice pentru a ajuta la hidratarea celulelor pielii umane. În “Handbook of Cosmetic Science and Technology”, autorul Marc Paye raportează că în timp ce colagenul de carne de vită și de porc continuă să fie pe lista proteinelor provenite de la animale din cosmetice, colagenul marin devine o alternativă mult mai atractivă. Creșterea îngrijorării cu privire la agenții infecțioși, cum ar fi boala febrei aftoase, encefalopatia spongiformă bovină și infecțiile virale la colagenul de vită au ajutat la accelerarea trecerii la colagenul marin, în conformitate cu “Animal Cell Technology: Basic & Applied Aspects”. Colagenul marin are absorbţie mai ridicată în organism faţă de colagenul din sursă animală (bovină sau porcină). În plus colagenul extras din peşte are o structură aproape identică cu cea a colagenului uman.

Mai mult de 80% din pielea noastră este făcută din colagen, dpă cum arată și Eric F. Bernstein, profesor asociat clinic la Universitatea din Pennsylvania. Colagenul este componenta de bază, ”cărămida” care construiește structura pielii și poate începe încet să se disipeze pe măsură ce îmbătrânim. Această scădere a colagenului determină apariția ridurilor, aspectului nedorit de piele uscată și liniile fine. Cercetări recente din industria frumuseți și sănătății pielii arată că stimularea colagenului sub piele conferă un ten sănătos cu aspect tânăr și radiant.

Colagen marin pudra granulat cu beneficii pentru articulații, piele, păr, unghii, preț pungă de 200 gr cu pregătire instant. O pungă este suficientă pentru circa 3 săptămâni (câte 10 grame pe zi). Origine Italia. Poate fi cumpărat la preț optim în magazin cu livrare rapidă www.proDietaMagazin.ro
Colagen marin pudra granulat cu beneficii pentru articulații, piele, păr, unghii, preț pungă de 200 gr cu pregătire instant. O pungă este suficientă pentru circa 3 săptămâni (câte 10 grame pe zi). Origine Italia. Poate fi cumpărat la preț optim în magazin cu livrare rapidă www.proDietaMagazin.ro

Ce beneficii aduce colagenul marin pentru piele și articulații? Mod de administrare.

Efectul colagenului marin: pielea devine mai elastică și mai flexibilă, își păstrează hidratarea, iar în același timp ridurile și liniile de expresie sunt mult reduse. Colagenul contribuie și la menținerea sănătății unghiilor și a părului, oferindu-le elasticitate și forță. Colagenul marin este recomandat pentru toate femeile cu vârsta peste 25 de ani care doresc să-și îmbunătățească elasticitatea pielii și să reducă apariția ridurilor precum și a liniilor de expresie. Prin consumul de colagen 100% din sursă naturală alimentați pielea cu o cantitate adecvată de colagen pentru a vă putea menține un aspect mereu tânăr. Cât durează o cură de colagen marin? Pentru a obține rezultate optime este recomandată o cură cu colagen marin timp de 2-3 luni, deși primele efecte se văd după doar două săptămâni de utilizare.

Colagenul marin este foarte important pentru menţinerea unor articulaţii puternice. Preferat și de sportivi!

Ştiaţi că peste 60% din structura cartilajului articular este formată din colagen? Cunoscută şi sub numele de proteină a tinereţii, colagenul este liantul care menţine legătura dintre celule, conferind sprijin structural, rezistenţă şi elasticitate. Printre cauzele scăderii nivelului de colagen din organism se pot enumera: înaintarea în vârstă, modificările hormonale, consumul de cafea și alcool, medicamente, alimentele procesate, fumatul, stress, un stil de viaţă dezordonat, zahărul alb, deficitele nutriţionale, deshidratarea sau traumatisme. Colagenul din sursă marină (din solzii de pește) are un efect puternic în ceea ce priveşte dezvoltarea oaselor. Contribuie la susţinerea mobilităţii şi flexibilităţii la nivelul articulaţiilor, tendoanelor şi ligamentelor având şi un efect antiinflamator.

Colagenul din surse marine ajută la hrănirea cartilajului articular şi asigură rezistenţa acestuia la compresie. Este recomandat pentru îmbunătăţirea funcţiilor articulaţiilor deteriorate şi întărirea tendoanelor şi ligamentelor, fiind recomandat şi sportivilor sau persoanelor foarte active din punct de vedere fizic.

Colagen marin pur beneficii, administrare, preț magazin www.proDietaMagazin.ro. Colagen marin pudră instant extras din pește (al cărui ADN este compatibil în proporție de 80% cu ADN-ul uman). Colagenul marin este cea mai bună sursă de proteine din colagen ușor digerabile. Beneficii pentru sănătatea părului, unghiilor, oaselor și articulațiilor.

Puteti posta comentarii mai jos .


Mancare fara calorii

Extracte lichide de patrunjel si plante medicinale

Ceaiuri Yogi Tea Germania prodietanaturala.ro Romania

Alimente pentru slabire, paste si orez fara calorii

Plafar magazin naturist online cu livrare rapida


Opinia / Comentariul dvs

Completati calculul matematic (anti-spam). Multumim :) *

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and

Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform EU Cookie LAW. info

1. Ce date colectam. Numele si adresa de email pentru formularul de comentarii (numele poate fi si pseudonim). Nu trimitem nici un fel de promotionale pe adresa de email si nici nu transmitem aceasta adresa catre terte parti. Istoricul de navigare, cum ai interactionat cu website-ul, adresa IP, ce tip de browser folosesti, cat a durat vizita, istoricul de cautare, numarul de pagini vizitate, date legate de traffic. Nu trimitem newslettere si nu primim plati online, deci nu colectam date de card bancar.
2. Cum sunt colectate datele. Colectam in mod indirect date prin intermediul cookie si scripturi de monitorizare. Datele colectate in scop de masurare a audientei si care in principiu sunt cele de istoric de navigare sunt pastrate timp de 50 de luni. Aceste date sunt anonimizate si folosite in scopuri statistice fara a se putea identifica persoana reala.
3. De ce colectam datele. Din motive de securitate pe website si trasabilitate.
4. Cine proceseaza datele. Google Analytics, Adwords si Google Search Console pentru servicii de analiza a traficului. Datele tale personale pot fi trimise catre forurile guvernamentale sau instantele judecatoresti in cazul in care exista un temei legal pentru aceasta.
5. Link-uri catre alte website-uri. Este posibil ca in paginile magazinului nostru online sa existe link-uri catre diferite alte site-uri sau retele sociale asupra carora compania nostra nu are niciun control sau influenta.
6. Cum sunt protejate datele mele. Datele tale sunt tinute pe servere securizate, protejate cu ajutorul softurilor antivirus si firewall. Am implementat atat din puct de vedere tehnic cat si la nivel organizational solutii si proceduri pentru ca datele tale sa fie pastrate in siguranta si sa ramana confidentiale.
7. Care sunt drepturile tale. Chiar daca initial ti-ai dat acordul pentru prelucrarea datelor tale, acest acord poate fi retras in orice moment pentru anumite date sau pentru toate (cu respectarea legii si a timpului de stocare). Pentru datele pentru care nu exista obiectiuni in a fi procesate ele se considera de drept procesabile.
8. Transferul datelor in afara UE. Datele colectate de magazinul online sunt gazduite pe servere aflate la Hetzner (https://www.hetzner.de/) si sunt localizate in Frankfurt Germania. In calitate de prestator de servicii european, Hetzner este supus si el normelor GDPR. Terții (Google, Facebook si altii care opereaza in UE) sunt obligați prin contract pentru a proteja și menține confidențialitatea datelor tale și să le utilizeze exclusiv pentru scopurile pentru care le oferim.

INCHIDE

Toate informațiile din acest site sunt sub licența Revistei Online ProDieta.ro. Articolele Prodieta.ro NU pot fi preluate decât dacă se respectă condiția de a preciza sursa, cu link, conform Legii Drepturilor de Autor! ©2017. Toate articolele din site-ul pro dieta.ro sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al oricărei alte forme de intervenție medicală profesională.
Informațiile au scop pur informativ. NU INTENȚIONEAZĂ SĂ OFERE SFATURI MEDICALE. Nici editorii prodieta.ro, autorii sau redactorii nu-și asumă responsabilitatea pentru niciuna dintre posibilele consecințe ale vreunui tratament, procedură, exercițiu, modificare în dietă, acțiune sau administrare a medicației ce rezultă din lectura sau aplicarea informației conținute în această informare. Publicarea acesteia nu echivalează cu practicarea medicinei, iar această informație nu înlocuiește recomandarea dată de medicul dumneavoastră sau de altă autoritate medicală. Înainte de urmarea oricărui tratament, cititorul trebuie să ceară sfatul unui medic sau al unui reprezentant medical.