Colagen cu MSM

Colagenul este esențial pentru frumusețe și pentru multe procese din organismul nostru, fiind coroborat cu MSM în recomandările medicilor. Lipsa colagenului din organism este dublată de apariția prematură a ridurilor, de dureri articulare, pierderea densității osoase, a flexibilității articulațiilor.
MSM (metil sulfonil metan sau dimetil sulfonă) este un compus organic de sulf cu biodisponibilitate ridicată și esențial pentru multe funcții ale corpului uman.

Colagen cu MSM este recomandat de doctori nutriționiști.
Colagen cu MSM este recomandat de doctori nutriționiști. Disponibil sub formă de granule, pudră, capsule sau în alimente specifice.

Principalele surse naturale de MSM sunt: fructe proaspete, legume, carne, fructe de mare și produse lactate. Din păcate, o mare cantitate dintre nutrienții valoroși este distrusă prin gătirea alimentelor. Dieta dezechilibrată și stilul de viață modern și stresant scad, de asemenea, nivelurile de MSM în corpul nostru. Colagenul + MSM se găsesc disponibile în magazin sub formă de granule, pudră sau capsule.

MSM combinat cu colagen contribuie la producerea de elastină, colagen și keratină, substanțe esențiale pentru sănătatea părului și a unghiilor. Îmbunătățește mucoasa tractului digestiv și a tractului urinar, ajutând în unele cazuri la constipație și oferind activitate antiparazitară naturală.

Cum funcționează colagenul combinat cu MSM? Ce boli pot fi tratate?

MSM reduce inflamația rapidă care provoacă durere la nivelul articulațiilor și ajută la producerea naturală a colagenului. Ultimele cercetări au arătat că MSM ajută la ameliorarea durerii, în special în cazurile de osteoartrită, artrită reumatoidă, durere musculară și tendinită.

Conform cercetărilor științifice și studiilor clinice efectuate în ultimii treizeci de ani în diverse universități și centre de cercetare din întreaga lume, s-a demonstrat că MSM are proprietăți puternice antioxidante, antiinflamatorii, analgezice și detoxifiante.

Spirulina și chlorella sunt disponibile cu livrare rapidă în www.proDietaMagazin.ro atât în varianta capsule cât și pudră pentru smoothie-uri și shake-uri. Simplu sau combinat!
Spirulina și chlorella sunt disponibile cu livrare rapidă în www.proDietaMagazin.ro atât în varianta capsule cât și pudră pentru smoothie-uri și shake-uri. Simplu sau combinat!

MSM ajută la combaterea durerilor de spate și mușchi, este o sursă importantă pentru regenerarea țesuturilor și este utilizat pentru a menține articulațiile sănătoase și cartilajul. MSM este, de asemenea, ideal ca tratament natural al tendinitei și cotului de tenis.

De ce ne pierdem flexibilitatea și facem riduri pe măsură ce înaintăm în vârstă?

Fără niveluri adecvate de MSM, corpurile noastre nu sunt în măsură să producă celule bune și sănătoase, ducând la probleme cum ar fi pierderea flexibilității, riduri, vene varicoase, piele uscată, tulburări digestive, probleme articulare și multe altele. În fiecare an, descoperim mai multe proprietăți miraculoase ale MSM, iar multe universități și centre de cercetare se concentrează asupra dezvoltării și studierii proprietăților sale. Să începem acum să căutăm modalități mai naturale de a trata cele mai comune boli de viață și să nu uităm că natura este aliatul nostru.

Combinatie de chlorella, spirulină, fructe și proteine de cânepă care ajută la slăbirea sănătoasă.
Combinație de chlorella, spirulină, fructe și proteine de cânepă care ajută la slăbirea sănătoasă. Vezi ce contine Super Slim Mix, ce beneficii aduce, pret si mod de livrare în site proDietaMagazin.ro

Colagen combinat cu MSM. Densitatea minerală, masa musculară și flexibilitatea articulațiilor.

BENEFICII pentru SĂNĂTATE: Peptidele specifice de colagen combinate cu MSM au un efect pozitiv asupra celulelor, reduc durerea articulară și îmbunătățesc flexibilitatea articulațiilor. Peptidele de colagen restaurează densitatea minerală a oaselor la un nivel normal.

Organismul nostru utilizează MSM în sinergie cu vitamina C pentru a crea celule noi, sănătoase. Putem consuma, așadar, fructe și legume proaspete atunci când facem o cură de colagen cu MSM sau putem alege un produs gândit deja în combinație cu VITAMINA C.

Colegenul combinat cu MSM ajută la prevenirea sarcopeniei (pierderea mușchilor ce survine cu vârsta). Atât vârstnicii cât și sportivii preferă colagenul plus MSM pentru că peptidele de colagen mențin un echilibru mai bun al azotului decât proteina din zer, implicând faptul că acesta este mai potrivit pentru a menține masa musculară. Un aport suficient de proteine este foarte important pentru a menține o masă musculară corectă. Sarcopenia afectează 30% de 60+ ani și 50% de peste 80 de ani. Deficiența de proteine implică modificări ale masei corporale
După vârsta de 30 de ani, compoziția corporală începe să se schimbe. Există o reducere de 3 până la 8% în masa musculară slabă în fiecare deceniu. Reducerea poate fi mai mare de 50% din pierderea de țesut la cei peste 80 de ani. Proteinele reprezintă principalele elemente ale mușchilor.

Cine folosește MSM plus Colagen?

De combinația de MSM cu colagen se pot ajuta persoanele în vârstă, persoanele care fac foarte mult sport, atleții, cei cu probleme ale articulațiilor, persoanele care se recuperează după diverse probleme musculare, cei supraponderali, cei ce au nevoie de articulații foarte mobile, persoanele ce vor să atenueze formarea ridurilor și să aibă un ten elastic, tonifiat.

Tratament natural pentru osteoartrită

Osteoartrita (OA) implică degradarea articulațiilor, incluzând cartilajul articular și osul subchondral. Simptomele pot include dureri articulare, sensibilitate, rigiditate și blocare. Îmbătrânirea și impactul ori încărcătura ridicată asupra articulațiilor pot provoca uzură la nivelul cartilajului articular. Colagenul reprezintă 70-95% din cartilajul articular. Menținerea nivelurilor de colagen în interiorul cartilajului este importantă pentru prevenirea osteoartritei. Peptidele specifice de colagen utilizate în colagenul MSM Plus reduc durerea articulară și îmbunătățesc funcția articulară.

Osteopenie și osteoporoză

Mai mult de 30% din toate femeile aflate în postmenopauză dezvoltă osteoporoză.

Osteoporoza are patru consecințe majore asupra osului:

  1. Densitatea minerală osoasă (BMD) este redusă, ceea ce implică un risc crescut de fracturi.
  2. Dezechilibru între resorbția osoasă și formarea osoasă.
  3. Cantitatea și varietatea de proteine din oase sunt modificate.
  4. Micro-arhitectura osoasă se deteriorează.

Osteopenie este stadiul precoce al osteoporozei. Peptidele de colagen combinate cu MSM restaurează densitatea minerală a oaselor la un nivel normal.

Colagen + MSM preț pudră, granule și capsule în site cu livrare rapidă proDietaMagazin.ro
Colagen + MSM preț pudră, granule și capsule în site cu livrare rapidă proDietaMagazin.ro. Citește mai multe informații, detalii de administrare și beneficii pentru sănătate.

Scrie un raspuns: