Tratament cancer de prostata

Tratamentul naturist pentru cancerul de prostată depinde de faptul dacă este în parte sau în totalitatea prostatei sau dacă s-a răspândit în alte părți ale corpului. Regimul alimentar joacă un rol important în tratament, unele alimente fiind recomandate în cantitate mai mare, iar altele având recomandarea de consum minim.

Cancer de prostată, tratament naturist, regim alimentar, extracte de plante medicinale recomandate.
Cancer de prostată, tratament naturist, regim alimentar, extracte de plante medicinale recomandate.

Tratamentul pentru cancer de prostată este diferențiat în funcție de vârsta și de sănătatea generală a fiecăruia, asocierea cu alte afecțiuni și factori genetici, mediul de viață, stilul alimentar. Solicitați sfatul medicului și urmați tratamentul recomandat de acesta.

Simptome și semne de cancer de prostată

Există anumite simptome și semne care pot indica un cancer de prostată, dar numai medicul specialist va pune un diagnostic. În majoritatea cazurilor, simptomele cancerului de prostată nu sunt evidente în stadiile incipiente ale bolii. Simptomele cancerului de prostată pot fi diferite pentru fiecare bărbat și oricare dintre aceste simptome pot fi cauzate de alte afecțiuni. Ca urmare, vizitele la medic sunt importante, mai ales după vârsta de 45 de ani pentru a face screening-uri de rutină.
Din cauza proximității glandei prostate față de vezică și uretră, cancerul de prostată poate fi însoțit de o varietate de simptome urinare. În funcție de mărimea și de locația sa, o tumoare poate apăsa și poate contracta uretra, inhibând fluxul de urină.

Anumite semne de cancer de prostată legate de urinare includ:

 • Arsuri sau dureri în timpul urinării.
 • Dificultate în urinare sau probleme de pornire și oprire în timpul urinării.
 • Urinarea noaptea la intervale foarte dese.
 • Pierderea controlului vezicii urinare.
 • Scăderea fluxului de urină.
 • Sânge în urină (hematurie).
Cura de aproape 2 saptamani cu Anghinare, Papadie, Fenicul BITTER BIO cu plante medicinale fara alcool 250 ml. 20 ml zilnic pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.
Cura de aproape 2 săptămâni cu Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului, Turmeric și alte plante medicinale, BITTER BIO fără alcool 250 ml. 20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea creatininei și acidului uric. Produs HERBARIA GERMANIA distribuit de proDietaBIO.ro în România. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale.

Alte semne și simptome de cancer de prostată
Cancerul de prostată se poate răspândi (metastază) în țesuturile sau oasele din apropiere. Dacă cancerul se extinde la nivelul coloanei vertebrale, poate apăsa nervii spinării. Alte simptome de cancer de prostată includ:

 • Sânge în materialul seminal;
 • Dificultate în obținerea unei erecții (disfuncție erectilă);
 • Ejacularea dureroasă;
 • Umflarea picioarelor sau zonei pelvine;
 • Amorțeală sau durere la nivelul șoldurilor, picioarelor sau picioarelor;
 • Durerea osoasă care nu dispare sau duce la fracturi.

Simptomele cancerului de prostată recurent variază de la o persoană la alta. În funcție de mărimea și locația sa, o tumoare de prostată poate să apese și să strângă uretra, provocând o varietate de simptome urinare.
Cel mai obișnuit semn primar al cancerului de prostată recurent este creșterea nivelului de antigen specific prostatic (PSA) din sânge, iar efectuarea testelor regulate ale PSA este cu atât mai importantă în măsurarea progresului tratamentului și verificării semnelor de recurență.

Regim alimentar pentru prostată

Chirurgia și radioterapia nu mai sunt alegerea “automată” atunci când este vorba despre cancerul de prostată. O abordare numită “așteptare vigilentă” în care un pacient diagnosticat cu cancer de prostată de grad scăzut este monitorizat constant de un medic este practicată acum cu o frecvență tot mai mare.
Această abordare face parte dintr-un spectru global de îngrijire numit supraveghere holistică activă. Pur și simplu, se ia în considerare testul PSA – care, deși este imperfect, este singurul instrument de screening disponibil în prezent pentru cancerul de prostată – implicând și adoptarea unui stil de viață mult mai sănătos: reducerea nivelului stresului în timpul zilei, modificarea dietelor pentru a include mai multe alegeri sănătoase; administrarea de imunoterapii, cum ar fi compus activ corelat de hexoză (AHCC), pentru a ajuta la stimularea apărării naturale a organismului.

Există regim alimentar special pentru cei ce au probleme de cancer de prostată și nu numai:

Tratament naturist cu 20 ml zilnic Bitter. GRIJA TA PENTRU SĂNĂTATE! EXTRACT DE PLANTE MEDICINALE pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.
CURA de 2 săptămâni TRATAMENT NATURIST cu plante medicinale: Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului și VITAMINE.
BITTER BIO fără alcool, fără zahăr, PUR, 250 ml.
20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea uereei și creatininei. Produs HERBARIA GERMANIA. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale și mod de utilizare.
 • Consumați extracte de rodii și semințe de broccoli, ceai verde, verdețuri pentru a reduce inflamația.
 • Curcuma (numită și turmeric) este un condiment foarte folosit în India și în Marea Britanie (pentru celebrul curry) care reduce inflamația. Gătiți cu turmeric sau luați suplimente capsule care pot fi administrate ușor.
 • Adoptați o dietă cu conținut scăzut de grăsimi și zaharuri.
 • Bărbații ar trebui să mănânce mai multe legume crucifere cum ar fi conopidă și broccoli.
 • Aronia. Sucul din fructe de aronia, obținut prin presare la rece ajută la controlul glicemiei, vitaminizare și mai ales la reducerea inflamației asociate cu prostata.
 • Semințe crude de dovleac. Consumați semințe crude de dovleac, adăugați pudră proteică din astfel de semințe în toate gustările și folosiți ulei de semințe de dovleac obținut prin presare la rece, fără solvenți, preferabil eco.
Semințe de dovleac crude, ulei bio din semințe bogate în Omega 3, suc de aronia și rodii, broccoli pentru germeni și extracte de plante medicinale sunt disponibile în magazin online cu livrare rapidă www.proDietaBio.ro
Semințe de dovleac crude, ulei bio din semințe bogate în Omega 3, suc de aronia și rodii, curcuma, ceai verde, broccoli pentru germeni și extracte de plante medicinale sunt disponibile în magazin online cu livrare rapidă www.proDietaBio.ro
 • Uleiuri presate la rece din semințe de in, floarea-soarelui, rapiță, dovleac și nucă. Acestea sunt bogate în Omega 3, 6 și 9 și susțin activitatea sănătoasă a sistemului hormonal. Alegeți uleiuri din agricultura eco, tocmai pentru a evita solvenții chimici și alte interferențe.
 • Alimentele pe care nu ar trebui să le consumați dacă aveți hiperplazie prostatică benignă (BPH) sunt:
  – Carne roșie. Comunitatea medicală recomandă ca oricine cu simptome de BPH să evite grăsimile saturate și trans-grăsimile.
  – Lactate.
  – Cafeină.
  – Mâncăruri picante.
  – Alcool.
Este ușor să consumăm aronia sub formă de gem, dulceață, fructe deshidratate, cereale musli, batoane, suc, punch și vin de aronia.
Aronia suc de fructe cu proprietăți nutritive cel mai bun preț în magazin ProDieta. Este ușor să consumăm aronia sub formă de gem, dulceață, fructe deshidratate, cereale musli, batoane, suc, punch și vin de aronia. Toate aceste produse se găsesc în magazinul www.proDietaBio.ro România cu livrare rapidă.

Tratament cu suplimente naturiste pentru prostată. Extracte de plante medicinale.

Extract de rădăcină de urzică, extract de palmier pitic (saw palmetto) și de planta medicinală pufuliță cu flori mici (Epilobium parviflorum). Extractul de rădăcină de urzică, în plus față de nenumăratele proprietăți benefice, contribuie la funcționarea sănătoasă a prostatei, fiind foarte utilă şi pentru combaterea problemelor de urinare. Extractul fructului plantei Saw Palmetto, sau a palmierului pitic, este un extract vegetal apreciat şi utilizat de foarte mult timp, la scară largă (mai ales la bărbați). Palmierul pitic are capacitatea de a reduce simptomele creșterii volumului prostatei, cum ar fi urinările frecvente, durerile în timpul urinarii, senzație bruscă de a urina și incapacitatea de urinare. Fructele acestui palmier sunt folosite ca remediu pentru prostată încă din anii 1800. Pufulița cu flori mici este o plantă foarte răspândită în Europa, Africa de Sud și în Asia de Sud-Vest. Este folosită de mult timp în medicina populară pentru menținerea sănătății prostatei.

Capsule din plante medicinale pentru sănătatea prostatei. Tratament naturist cu extract de urzica (Urtica doica), extract de palmier pitic (Serenoa repens), extract de pufulita-cu-flori-mici (Epilobium parviflorum).
Capsule din plante medicinale pentru sănătatea prostatei. Tratament naturist cu extract de urzica (Urtica doica), extract de palmier pitic (Serenoa repens), extract de pufulita-cu-flori-mici (Epilobium parviflorum). Capsulele naturale pot fi comandate în site cu livrare rapidă proDietaPlant.ro

Scrie un raspuns: