Cadouri Sarbatori 2013

Revista Eco Ferma va ajuta sa va bucurati de Sarbatori frumoase si sanatoase, cu ajutorul Cosurilor Cadou de Craciun si Sarbatori 2013 realizate pentru sustinerea producatorilor romani. Decorate de sarbatoare, cele patru cosuri de cadou contin numai produse bio sau traditionale, oferind o alternativa sanatoasa la produsele comerciale de sezon.

facebook_cover EF

Cosurile au fost special concepute, pentru a veni in intampinarea tuturor consumatorilor de produse eco si traditionale.

Cosul pentru ea >> vezi mai multe detalii

Cosul pentru ea Doamnele trebuie rasfatate de Craciun. Stim ca, pentru o femeie, cadoul trebuie adaptat stilului de viata, iar noi am ales cele mai sanatoase produse pentru ea, pe care nu le veti gasi cu usurinta pe raftul magazinelor. Cosul pentru ea arata grija pentru detaliu în alegerea produselor si efortul depus in alegerea unui cadou mai putin comercial, dar de calitate.

 

Cosul traditii romanesti

Cosul „Traditii romanesti” >> vezi mai multe detalii

Traditiile romanesti sunt inca actuale, chiar si pentru cei mai moderni dintre noi. Cateodata par a fi uitate, dar revin odata cu mirosul de cozonac, gem proaspat si ciocolata de casa. Toate aceste arome, 100% romanesti si 100% naturale, pot fi un cadou plin de emotie pentru cei care inca mai au nostalgia copilariei. Cosul este facut pentru cei care nu au uitat traditia, dar si pentru cei care vor sa o promoveze in randul partenerilor de afaceri, aratand ca gustul romanesc nu este o notiune abstracta.
Cosul BIO Corporate
Cosul BIO Corporate >> vezi mai multe detalii

Cosul BIO Corporate este creat pentru oameni activi, atenti la calitatea produselor care doresc sa ofere mai multa atentie angajatilor sau partenerilor de afaceri. Cosul este o alternativa la cadourile „last minute”, menit sa ofere oportunitatea de a alege sanatos si a sustine companiile romanesti, chiar si atunci cand este vorba despre un gest simbolic.
Cosul BIO Family Pronat

Cosul BIO Family Pronat >> vezi mai multe detalii

Cosul pentru familie de la Pronat este format exclusiv din produse certificate ecologice. Cosul ofera o diversitate de produse comerciale, dar care au garantia unor ingrediente 100% sanatoase. Oferirea unui cos cu produse ecologice este un gest simbolic, care arata grija pentru cei din jur, dar si incurajarea unor obiceiuri alimentare sanatoase de sarbatori.

 

 

 

Pretul unui cos este 95 de lei, TVA inclus.

Pentru a comanda, trimiteti un mesaj cu numele cosului pe care il vreti, pe adresa de e-mail corina.cimbala@eco-ferma.ro. Puteti comanda si telefonic, la numarul de telefon 031.428.24.44.

Transportul nu este inclus in pret. Cosul va fi expediat prin Courier. Costul transportului variaza, in functie de localitatea de destinatie.

Mai multe detalii pe www.eco-ferma.ro

 

 

1 comentariu

Scrie un raspuns:

Completati calculul matematic (anti-spam). Multumim :) *