Batoane proteice

Batoanele proteice sunt deosebit de nutritive și conțin o proporție mare de proteine față de carbohidrați și grăsimi. Alege batoane proteice cu conținut de colagen, miere, fără zahăr, vegane, fără gluten.

Vreau să slăbesc și am auzit că batoanele proteice sunt perfecte pentru acest lucru. Înțeleg că trebuie să aleg batoane proteic fără zahăr, cu fibre vegetale, cu un rol benefic pentru organism. Plus că am văzut la sala de sport foarte multe persoane (cu un corp perfect!) care consumă înainte și după astfel de batoane. Batoanele proteice asigură necesarul de energie și de proteine, înainte sau după antrenament. În plus, acestea promovează creșterea masei musculare. Dar de unde știu ce batoane proteice să aleg, care sunt mai potrivite pentru mine și câte pot consuma zilnic? Pot înlocui o masă cu un baton proteic?

Batoane proteice bogate în colagen, fibre dietetice, vitamine și minerale.

Un baton proteic bun ar trebui să aibă circa 25% proteine, multe fibre dietetice care dau senzația de plin în stomac (deci nu ne mai este foame timp îndelungat). Batoanele sunt partenere ideale pentru sportivi și pentru toți cei care țin dietă, chiar și pentru oamenii activi obișnuiți care nu au timp să mănânce și care trebuie să lupte împotriva poftei de dulciuri.

Batoane proteice cu colagen

În plus față de conținutul de proteine, batoanele pot conține și muesli sau colagen. Colagenul este un ajutor ideal pentru pielea frumoasă și suplă, dinții și articulațiile sănătoase și contribuie la buna funcționare a corpului. Puteți uita de pastilele sau de comprimatele dezgustătoare. Colagenul sub formă de batoane proteice reprezintă modalitatea ideală de a suplimenta dieta zilnică.

Batoane proteice vegane, fără zahăr

Există și batoane fără zahăr. Acestea pot conține 30% proteine, doar 1,6 g zahăr și sunt, de asemenea, bogate în fibre. Un ajutor ideal în dietă, am putea spune. Veganii își pot găsi și ei batoanele lor – batoanele de proteine ​​brute care conțin proteine ​​de origine vegetală, care vor servi drept supliment adecvat pentru orice dietă. Sunt procesate până la o temperatură de 42 ° C, astfel încât toate enzimele, vitaminele, mineralele și alte substanțe să rămână intacte.

Batoane cu miere

Da, batoanele pot înlocui o masă. Simplitatea este frumoasă, iar acest lucru este confirmat de batoanele de miere Beez. Compuse doar din fulgi de ovăz, miere, ulei de nucă de cocos și fructe, conferă corpului exact ceea ce are nevoie și, de asemenea, au un gust minunat. Au efecte benefice asupra digestiei și sunt de calitate organică.

Raw Paleo pentru iubitorii de produse vegane fără gluten.

Batoane proteice dietetice. Ne menținem silueta, tonifiem musculatura.

Scrie un raspuns: