B3 niacina pentru scaderea colesterolului

Atunci când analizele medicale indică un colesterol mărit și trigliceride serice mari trebuie să avem în vedere și tratamentul cu vitamina B3 Niacina. Niacina funcționează prin dilatarea vaselor de sânge din corp. Câtă niacină este necesară pentru scăderea colesterolului LDL?

Scăderea colesterolului este o preocupare majoră pentru toate persoanele care doresc să își mențină sănătatea cardio-vasculară. Niacina, cunoscută și ca vitamina B3 și prescrisă de medici începând cu anii 1950, se dovedește a fi de ajutor în îmbunătățirea nivelului de lipoproteine cu densitate joasă, a lipoproteinelor cu densitate ridicată și a trigliceridelor din sânge.

B3 niacina. Vitamina pentru scăderea colesterolului.
B3 niacina. Vitamina pentru scăderea colesterolului.

Analiza de colesterol și trigliceride. Tratament natural. B3.

Analiza colesterolului măsoară cantitățile celor trei tipuri de lipide din fluxul sangvin: lipoproteinele cu densitate joasă, lipoproteinele cu densitate ridicată și trigliceridele. Colesterolul LDL, cunoscut și drept colesterolul „rău”, și trigliceridele tind să se acumuleze în artere, reducând fluxul de sânge și crescând riscul de apariție a bolilor cardiovasculare. Colesterolul HDL, colesterolul „bun”, ajută la eliminarea colesterolului LDL și a trigliceridelor din organism. Dacă schimbările în alimentație se dovedesc a fi ineficiente în îmbunătățirea nivelelor de trigliceride și colesterol, pot ajuta medicamente precum statina și niacina.

Câtă niacină este necesară pentru scăderea colesterolului LDL?

Un compus activ în niacina vitamină B este un agent puternic de reducere a colesterolului. Medicul dumneavoastră vă poate prescrie acid nicotinic pentru a îmbunătăți profilul lipidic, ceea ce înseamnă că acesta poate afecta ambele forme de colesterol și nivelul de trigliceride. Trebuie menționat că forma de niacină folosită în tratarea colesterolului trebuie prescrisă de medic. Consultați întotdeauna părerea unui profesionist pentru a afla cum să utilizați niacina pentru a diminua colesterolul.

Tratament naturist cu 20 ml zilnic Bitter. GRIJA TA PENTRU SĂNĂTATE! EXTRACT DE PLANTE MEDICINALE pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.
CURA de 2 săptămâni TRATAMENT NATURIST cu plante medicinale: Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului și VITAMINE.
BITTER BIO fără alcool, fără zahăr, PUR, 250 ml.
20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea uereei și creatininei. Produs HERBARIA GERMANIA. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale și mod de utilizare.

Cum influențează B3 (niacina) colesterolul?

Niacina este în special de folos pacienților care au niveluri scăzute de colesterol benefic, numit lipoproteină cu densitate ridicată. University of Maryland Medical Center susține că aceasta crește HDL-ul mai mult decât orice alt medicament pentru colesterol. Potrivit centrului, niacina diminuează eficient trigliceridele și lipoproteinele cu densitate joasă, ambele fiind factori importanți în riscul de boli de inimă. Un alt beneficiu este că, fiind o vitamină, tratamentul cu niacină costă mai puțin decât tratamentul cu alte medicamente pentru colesterol.

Tensiune arterială scăzută

Niacina funcționează prin dilatarea vaselor de sânge din corp. Dilatarea vaselor sangvine determină o descreștere temporară a valorilor tensiunii arteriale deoarece inima nu mai trebuie să lucreze așa de mult pentru a pompa sângele în organism.
Interacțiuni cu medicamentele. Acest supliment nu ar trebui utilizat alături de medicamente alternative pentru tensiunea arterială, precum felodipina, diltiazemul sau amlodipina. De asemenea, ar trebui să evitați administrarea unui supliment cu vitamina B3 dacă luați și medicamente de subțiere a sângelui, medicamente pentru inimă sau alte suplimente care conțin niacină.

Dozare

Există diverse versiuni farmaceutice ale niacinei produse de diferite companii. Doza necesară de niacină pentru îmbunătățirea nivelului de colesterol poate varia de la o persoană la alta. De obicei, numărul de lipide din sânge arată care este cantitatea benefică. Citiți cu atenție recomandarea firmei producătoare.

Vitamina B3 NIACINA 100 MG (100 cmpr / 1/4 la 2 zile). Preț, mod de livrare rapidă și mai multe detalii în site proDietaPlant.ro
Vitamina B3 NIACINA 100 MG (100 cmpr / 1/4 la 2 zile). Preț, mod de livrare rapidă și mai multe detalii în site proDietaPlant.ro

Scrie un raspuns: