Aronia suc, cele mai speciale beneficii pentru sănătate

Suc de aronia, fructe deshidratate de aronia, gem, ceai, dulceață, bomboane, batoane și chiar vin de Aronia! Iată câte opțiuni pentru a consuma un fruct despre care până acum câțiva ani nu știam chiar nimic. Oare să ne fi influențat faptul că NASA apreciază acest fruct de aronia ca fiind extraordinar de nutritiv, atât de bogat în vitamine și minerale încât deja face parte din dieta astronauților în spațiu? Cert este că studiile despre sucul de aronia arată că aduce beneficii majore pentru sănătate, atât în zona de prevenire a bolilor cât și în cea de tratament. Fructele de aronia sunt deosebit de bogate în proprietăți nutritive valoroase, fiind cultivate și în România în anii recenți. Fructele de aronia conțin o gamă largă de vitamine și minerale, inclusiv zinc, magneziu, fier și vitaminele C, B și K.

Sucul de aronia aduce beneficii majore pentru sănătate datorită unui ingredient special: polifenolii. Suc de aronia la preț optim cutie de 3 L bag in box regăsim în site www.proDietaBio.ro
Sucul de aronia aduce beneficii majore pentru sănătate datorită unui ingredient special: polifenolii. Suc de aronia la preț optim cutie de 3 L bag in box regăsim în site www.proDietaBio.ro

Aronia, suc și fructe deshidratate. Unde găsim cel mai bun preț în România? Beneficiile pentru sănătate ale fructelor de aronia pot fi asimilate din suc.

Sucul de aronia este bogat în vitamine, minerale și polifenoli și este ușor de consumat în cutiile tip bag-in-box la 3 L cu robinet care pot sta la frigider timp de o lună pentru consum în condiții de siguranță alimentară. Aceste cutii de 3 litri de aronia au cel mai bun preț în România la categoria lor, de produse BIO, ORGANICE. Fructele de aronia provin din culturi certificate ecologic, ceea ce înseamnă că sunt crescute neintensiv, ci în ritmul lor natural.

Sucul de aronia original este disponibil și în cutie bag-in-box de 3 litri, la cel mai bun preț!
Sucul de aronia original este disponibil și în CUTIE bag-in-box de 3 litri, la CEL MAI BUN PREȚ! Detalii în magazin proDietaBio.ro

Fructe de aronia pot fi consumate ca atare sau folosite ca ingrediente în alimente, cum ar fi checuri, plăcinte, limonade, sucuri și ceai. Fructele de aronia au multe beneficii pentru sănătate, inclusiv proprietăți anti-cancer. Multe dintre beneficiile pentru sănătate aduse de aronia sunt legate de conținutul său ridicat de substanțe nutritive numite polifenoli. O revizuire din 2015 în Tehnologia Alimentară și Biotehnologie (Food Technology & Biotechnology) a rezumat toate cercetările anterioare și s-a constatat că aronia are cel mai ridicat conținut de polifenoli din 143 de plante.

BENEFICII pentru SĂNĂTATE aduse de sucul de aronia

Fructele de Aronia conțin foarte multe substanțe naturale benefice sănătății. Dintre acestea, enumerăm:
Polifenoli. Ceea ce face fructele de Aronia atât de speciale și unice în lume, este faptul că au un conținut excepțional de polifenoli. Niciun alt fruct de pădure nu conține atât de mulți polifenoli, antocianine și OPC precum fructele de Aronia. Fructele de Aronia conțin, așadar, numeroși pigmenți naturali din grupul polifenolilor, aceștia fiind cei ce conferă sucului culoarea roșu închis și intens. Polifenolii au efect antioxidant binevenit și ajută la menținerea echilibrului între radicalii liberi și antioxidanți.

 • Antocianinele au proprietăți antiinflamatoare și protejează vasele de sânge, fiind benefice ca tratament naturist împotriva valorilor mari de trigliceride și colesterol. Previn activitatea amidolitică a trombinei și plasminului; protejează fibrinogenul, reduc potențialul general de formare a cheagurilor de sânge.
 • OPC (proantocianidine oligomerice) au proprietăți antioxidante, antiinflamatoare. Inflamația din corp poate afecta sănătatea dacă durează foarte mult timp. Cura cu suc de aronia pentru 1 lună ajută în tratamentul naturist al bolilor inflamatorii.
 • Proantocianidinele au efect asupra sistemului cardiovascular și a vaselor de sânge. Buna funcționare a creierului este strict dependentă de capilarele fine, de buna funcționare a vaselor de sânge. Anumite studii recente arată că sucul de Aronia și bitterul nealcoolic de plante medicinale sunt deosebit de eficiente pentru persoanele care trec de vârsta de 45 de ani. Diabet tip 2. Consumul de suc de areonia îmbunătățește metabolismul glucozei și reglează nivelul de zahăr din sânge, reducând rezistența la insulină.
Vinul bogat în resveratrol este din struguri dar și din aronia, coacăze, afine sau prune. Încercați vinurile speciale din fructe BAVARIA WALDFRUCHT www.proDietaBio.ro

Vitamine în sucul de aronia

 • Vitamina C este esențială zilnic pentru că protejează sistemul imunitar și celulele. Vitamina C: 137–270 milligrams per kilogram (mg/kg)
 • Vitamina K este urilă pentru protecția celulelor, circulație sanguină.
  vitamina K: 242 μg/kg
 • Vitamina E este utilă pentru multe funcții în organism, inclusiv pentru ochi, sistem imunitar.
 • Provitamina A este esențială pentru ochi, imunitate.
 • Acid folic, alte vitamine din complexul B pentru metabolism. Folat: 200 micrograms per kilogram (μg/kg)
 • Vitamina B-1: 180 μg/kg
 • Vitamina B-2: 200 μg/kg
 • Vitamina B-6: 280 μg/kg
 • Niacină: 3,000 μg/kg
 • Acid pantothenic: 2,790 μg/kg
 • Tocopherols: 17.1 mg/kg

Minerale in sucul de aronia

 • Potasiu, necesar pentru metabolismul celular, echilibrul apei.
  Potasiu: 2,180 mg/kg
 • Zinc esențial pentru sistemul imunitar. Zinc: 1.47 mg/kg
 • Fier esențial pentru sânge. Fier: 9.3 mg/kg
 • Calciu: 322 mg/kg
 • Magneziu: 162 mg/kg

Aronia ORIGINAL Naturprodukte GmbH are suprafețe cultivate cu aronia în Germania de peste 300 de hectare. Cutia de 3 litri de Aronia și zeci de alte sortimente de Aronia Original Germania BIO sunt comercializate și în România în magazin cu livrare rapidă proDietaBio.ro Citiți mai multe informații despre beneficiile sucului de Aronia și opțiuni în site.

Sucul ARONIA Original Germania în cutie bag-in-box este disponibil la cel mai bun preț în magazin cu livrare rapidă proDietaMagazin.ro Timiș.
Sucul ARONIA Original Germania în cutieSucul ARONIA Original Germania în cutie bag-in-box este disponibil la cel mai bun preț în magazin cu livrare rapidă proDietaBio.ro bag-in-box este disponibil la cel mai bun preț în magazin cu livrare rapidă proDietaBio.ro Timiș.

Scrie un raspuns: