Argint coloidal pentru acnee și infecții

Argintul coloidal este un amestec de particule de argint într-o bază de particule dispersate. Argintul coloidal este apreciat pentru tratamentul în caz de acnee, infecții, gingivită, etc. Se numeşte coloid, orice particulă cu dimensiunea cuprinsă între 1 şi 500 nm (nanometri). Argintul coloidal are un spectru larg de acţiune de eliminare a virusurilor, bacteriilor, paraziţilor şi ciupercilor microscopice care intră în contact cu el. 

Argintul coloidal este eficient pentru tratamentul naturist al multor afecțiuni. Recomandare de utilizare a argintului coloidal. Preț argint coloidal în magazin www.proDietaBio.ro
Argintul coloidal este eficient pentru tratamentul naturist al multor afecțiuni, inclusiv acnee, infecții, gingivită. Recomandare de utilizare a argintului coloidal. Preț argint coloidal în magazin www.proDietaBio.ro

Mecanismul de eliminare a microorganismelor este cu totul diferit de cel pe care-l au antibioticele, și de aceea nu apare fenomenul rezistenţei ( așa numita rezistenţă la antibiotice) care determină cazuri de infecţii greu tratabile. În plus, spre deosebire de antibiotice, argintul coloidal nu distruge flora microbienă a colonului, pentru că se absoarbe din gură până în intestinul subţire, fără a ajunge în colon.

Argintul coloidal și-a dovedit eficiența în tratamentul în caz de acnee. Fiind recomandat și de vedete autohtone care au scăpat de supărătoarea problemă a acneei, argintul coloidal este folosit fie intern fie extern, pulverizat pe zona cu probleme.

Argintul coloidal este comercializat ca tratament natural pentru infecția sinusurilor, acnee, răceli, răni, ulcer, intoxicație alimentară, carii dentare, infecții ale tractului urinar sau întărirea sistemului imunitar. Argintul Coloidal poate fi achiziționat ca o soluţie complet omogenă de particule microscopice foarte fine de argint. Această soluție este obţinută natural dintr-o bucată mai mare de argint pur, aşa numitul argint quadrat şi din apă ultra curată, bidistilată, prin procesul de electroliză, în condiţii de laborator şi cu aparate electrice specifice.

PROPOLISUL este recunoscut ca fiind CEL MAI EFICIENT ANTIBIOTIC NATURAL. Puteți urma o cură cu propolis, tratament naturist eficient contra sinuzitei, aftelor, halenei, răcelilor, gripei. Disponibil cu livrare rapidă din site www.proDietaBio.ro
PROPOLISUL este recunoscut ca fiind CEL MAI EFICIENT ANTIBIOTIC NATURAL. Puteți urma o cură cu propolis, tratament naturist eficient contra sinuzitei, aftelor, halenei, răcelilor, gripei. Disponibil cu livrare rapidă din site www.proDietaBio.ro

Înainte de inventarea antibioticelor, argintul a fost folosit pe scară largă în spitale sub formă de argint metalic, azotat de argint și sulfadiazina de argint. Acesta a fost folosit pentru tratarea arsurilor, răni, infecții bacteriene și virale. Un pansament cu soluție cu argint coloidal pus pe o rană împiedică dezvoltarea bacteriilor. Antibioticele de astăzi au înlocuit tratamentul cu argint în practica medicală. Cu toate acestea, societatea modernă tinde să se întoarcă la natural, de la alimentație până la medicamente. Având în vedere preocupările recente privind rezistența la antibiotice, există un interes reînnoit în uzul medical pentru argint coloidal.

INTERESANT: Încă din cele mai vechi timpuri, bogaţii mâncau cu tacâmuri de argint și nu sufereau de dizenterie, iar preoţii împart sfânta împărtăşanie cu linguriţă de argint. Apa sfinţită rezistă timp îndelungat dacă e ţinută în recipiente de argint. Se știe că Alexandru cel Mare și Napoleon foloseau argint pentru a purifica apele râurilor care deveneau astfel potabile pentru armatele lor în continuă mișcare. Această practică a fost folosită până şi în primul şi în cel de-al doilea război mondial. Argintul este un dezinfectant universal, adevărat medicament, detronat de apariţia antibioticelor şi uitat pe nedrept. Până la descoperirea penicilinei, argintul era extrem de valoros, fiindcă era singurul dezinfectant cunoscut.

Tratament naturist cu 20 ml zilnic Bitter. GRIJA TA PENTRU SĂNĂTATE! EXTRACT DE PLANTE MEDICINALE pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, întărirea sistemului imunitar.
Tratament naturist cu 20 ml zilnic Bitter. GRIJA PENTRU SĂNĂTATEA TA! EXTRACT DE PLANTE MEDICINALE pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea creatininei și acidului uric, întărirea sistemului imunitarCura de aproape 2 săptămâni cu Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului, Turmeric și alte plante medicinale, BITTER BIO fără alcool 250 ml. Produs de Medicura Germania și disponibil în România cu livrare rapidă în site proDietaBio.ro.

Argint coloidal – Efect antibacterian

Ajungând în contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, viruşi), argintul coloidal întrerupe funcţiile vitale ale acestora, astfel încât în scurt timp acestea sunt distruse. Argintul coloidal împiedică și înmulțirea virușilor căci distruge învelişului acestora. În ceea ce privește ciupercile şi bacteriile, particulele de argint blochează funcţionarea unei enzime vitale din componenţa acestora, în scurt timp realizându-se distrugerea lor.

Nanoparticulele de argint au efecte antibacteriene, antivirale și anti-inflamatorii. Nanoparticulele de argint sunt utilizate și în domeniul electronicii, bio-sensing, industria alimentară, textilă, vopsele, produsele de protecție solară, produse cosmetice, pesticide, sisteme de purificare a apei, produse de curățenie, înlocuiri osoase, dispozitive cardiace, catetere și alte dispozitive medicale.
Argintul poate fi toxic dacă este luat în doze mari sau pentru perioade lungi de timp și de aceea trebuie să citiți cu atenție etichetele produselor și să respectați îndrumările. Argintul coloidal este însă mult mai sigur. Dat fiind faptul că el este în forma coloidală, orice surplus se va elimina foarte uşor din organism şi nu se va acumula în ţesuturi. Informațiile standard privind produsele naturale nu constituie sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.

Argint coloidal-solutie omogena de ioni pozitivi de Argint si particule de Argint de dimensiuni nanometrice cu puritate foarte mare.
Argintul coloidal este un tratament natural pentru infecția sinusurilor, acnee, răceli, răni, ulcer, intoxicație alimentară, carii dentare, infecții ale tractului urinar sau întărirea sistemului imunitar. Detalii in magazin cu livrare rapida www.proDietaBio.ro

Argintul coloidal este singura formă a argintului, care  poate fi utilizată  în siguranţă deplină.

1 comentariu

  1. Buna,
    Eu am folosit argint coloidal * pentru mine si pentru nepotii mei. M-a ajutat foarte mult cand eram cu imunitatea la pamant si de asemenea nepoteii mei nu s-au mai imbolnavit in perioada gripelor desi erau la gradinita. Va pup.

Scrie un raspuns: