Anghinare beneficii

Anghinarea (Cynara cardunculus L. var. Scolymus) este o specie de ... ciulin cultivată ca hrană. Ați citit bine da, și tocmai această ”rudenie” cu ciulinul o face să fie și prietena ficatului. Anghinarea are componenți ce protejează ficatul, ajută la regenerarea celulelor hepatice și previne probleme mai grave.

Anghinarea: proprietăți și beneficii pentru un stil de viață echilibrat.

Folosită atât în gastronomie cât și în medicina naturistă, planta de anghinare este deosebit de apreciată și de recunoscută pentru beneficiile pe care le aduce în special asupra sănătății ficatului, inimii și reducerii nivelului de colesterol.

Beneficii pentru sănătate aduse de cura cu anghinare

Anghinare beneficii pentru sănătate și cură de slăbire. Tratament naturist cu extract de anghinare pentru ficat sănătos, detoxifiere. Capsule de anghinare și tinctură pentru o cură de 20 de zile.

Anghinarea poate fi un remediu eficient pentru o gamă de arfecțiuni ale sănătății:

  • COLESTEROL MĂRIT: extractul de anghinare tip tinctură, fiole sau capsule acționeaza benefic asupra ficatului, regleaza nivelul de colesterol, stimulează digestia și metabolismul grăsimilor. O cură tip tratament naturist cu anghinare crește proporția de colesterol bun (HDL) și diminuează procentul colsterolului rău (LDL) din organism.
  • AFECȚIUNI HEPATO-BILIARE: cinarina și acidul clorogenic, principiile active din #anghinare, stimulează evacuarea vezicii biliare, previne aparitia cirozei și a calculilor biliari. Mai mult decât atât, stimularea secreției de lichid biliar face să avem o digestie mult îmbunătățită.
  • DETOXIFIERE. Datorită faptului că anghinarea conține până la 6% cynaropicrin și cinarin, substanțe cu rol antioxidant care stimulează secreția bilei, anghinarea ajută la detoxifierea ficatului și a vezicii biliare.
  • METABOLISM ȘI ARDEREA GRĂSIMILOR: Anghinarea este foarte eficientă în curele de slăbire datorită fitonutrienților cu rol de inhibare a apetitului alimentar și de reducere a poftei de dulce. Anghinarea are un intens efect detoxifiant, ajutând la eliminarea toxinelor din colon. Extractul de Anghinare www.ProDietaNaturala.ro ajută la stimularea activității rinichilor, la eliminarea surplusului de apa, ureei și rezidurilor din organism.
  • PROBLEME DIGESTIVE: cura cu anghinare ca efect benefic și înlăturarea indigestiei, a stărilor de balonare și senzației de greață. În plus, extractul și capsulele de anghinare ajută și la reglarea tranzitului intestinal. Datorită conținutului mare de fibre, consumul de anghinare poate contribui la reducerea constipației și oferă suport și eficineță în curele de slăbire. Totodată, elimină senzațiile de disconfort abdominal dupa o masă bogată, punând bila leneșă la lucru.

Proprietăți nutritive valoroase ale plantei de anghinare

O anghinare medie de aproximativ 120 g conține:

Valoare nutritivă – 60 kcal;
Proteine – 4 g;
Carbohidrați – 19 g;
Fibre – 9,1 g;
Calciu – 76 mg;
Fier – 2,2 mg;
Potasiu – 595 mg;
Sodiu – 160 mg;
Fosfor – 12% din DZR (doza zilnica recomandata);
​Vitamina A – 267 UI;
Vitamina C – 25% din DZR;
Vitamina K – 24% din DZR;
Vitamina B1 – 6% din DZR;
Vitamina B2 – 5% din DZR;
Vitamina B3 – 7% din DZR;
Vitamina B6 – 11% din DZR;
Vitamina B9 – 22% din DZR.
Sursa: Conform USDA National Nutrient Database 1

Beneficii aduse de anghinare. Anghinarea poate stimula secreția de bilă și ajută la reducerea simptomelor de arsuri la stomac. Cura tratament naturist.
Comandă anghinare gătită, suc cu anghinare și lămâie, extract, fiole cu anghinare și ridiche neagră, tinctură, capsule sau bitter pe site 👉 https://prodietanaturala.ro

Reducerea glicemiei, vești bune pentru diabetici

Rezultatele unui studiu publicate de Science Direct arată cp anghinarea consumată fiartă (100 g) ajută la reducerea nivelului glucozei post-prandiale și implicit a nivelului insulinei la numai 30 de minute după masă. Mai mult decât atât, consumul de anghinare poate ajuta la încetinirea activității alfa-glucozidazei, o enzimă lizozomala care descompune amidonul în glucoză și care influențeaza echilibrul glicemiei.

Capsule și fiole cu extract de anghinare, ridiche neagră și alte plante medicinale. Citește mai multe detalii pe site https://prodietanaturala.ro

Scrie un raspuns: