Aloe Vera suc pentru sanatatea orala, dentara

Sucul de aloe vera ajută sănătatea orală și dentară. Gingiile inflamate și dureroase, placa dentară, aftele bucale și ulcerul de la nivelul gurii pot avea ca tratament naturist sucul de aloe vera.

Aloe Vera suc pentru tratament naturist.
Aloe Vera suc pentru tratament naturist. Sucul de aloe vera ajută sănătatea cavității bucale. Dinți și gingii mai sănătoase cu suc de Aloe.

La nivel mondial circa 60%-90% dintre copii care merg la școală și aproape 98% dintre adulți au cel puțin o carie dentară. Boli grave ale gingiilor, care pot duce la pierderea dinților, se întâlnesc la aproximativ 15-29 % dintre adulții cu vârste cuprinse între 35-44 de ani.

Aloe vera provine din familia “Asphodelaceae” genul “Aloe“. Cea mai comună și utilă dintre toate în această specie este Aloe Vera Barbadensis în care numele de specie “vera” înseamnă adevărat.

Aloe Vera este o plantă cu valoare medicală

Aloe vera este foarte rezistentă la insecte dăunătoare, fiind “plantă arbusculară” care are fungus Arbuscular Mycorrhiza la suprafață. Această ciupercă pătrunde în interior și ajută la absorbția de potasiu și alte minerale din sol. Datorită acestui fapt, planta are o valoare medicală ridicată. Aloe vera este o plantă viguroasă, cu tulpina scurtă, care stochează apa în frunzele sale. În frunze se formează “gelul” pe care îl asociem produselor de Aloe vera. Gelul de aloe conține foarte mulți compuși bioactiv, inclusiv vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți. Frunzele sale verzi groase, ascuțite și cărnoase pot crește până la o lungime de aproximativ 30-50 cm. Planta este utilizată la scară largă în industria cosmetică, farmaceutică și alimentară.

Notă*** Toate recomandările pentru aloe vera ca tratament naturist al afecțiunilor medicale se referă la probleme minore. Probleme grave sau care persistă mai mult timp vor fi tratate numai de către medici specialiști și vă recomandăm consultația de specialitate.

Aloe Vera conține polifenoli ce inhibă dezvoltarea bacteriilor din cavitatea bucală

Gelul de Aloe Vera conține antioxidanți puternici, care aparțin unei familii numeroase de substanțe cunoscute sub denumirea de polifenoli. Acești polifenoli, împreună cu alți compuși din Aloe vera, pot ajuta la inhibarea creșterii anumitor bacterii care pot provoca infecții la om.
Aloe vera este o plantă medicinală populară folosită de mii de ani și apreciată pentru proprietățile sale și virtuțile curative. Sucul de aloe vera aduce numeroase beneficii sănătății și frumuseții.

ALOE VERA Suc Bio 330ml preț și detalii suplimentare în site www.proDietaNaturala.ro

Știm că sucul de aloe vera poate fi băut, dar acțiunea de a-l ține pentru mai mult timp în gură și de a-l plimba printre dinți poate să ne ajute suplimentar! Un studiu publicat în “Journal of Indian Society of Periodontology” s-a axat pe administrarea de aloe vera mai multor persoane cu probleme parodontale. La reexaminări, s-a constatat că ameliorarea parodontală a fost suficientă pentru a recomanda aloe ca tratament local pentru vindecare după procedurile dentare. Un alt studiu realizat de revista “Advances in Clinical and Experimental Medicine” a arătat că aloe poate ajuta la vindecarea de lichen planus oral, o problemă medicală comună.

Studiile au demonstrat proprietățile antiseptice, antiinflamatorii, antivirale și antifungice ale aloe vera, iar utilizarea acestei plante s-a dovedit a fi benefică. Această plantă se dovedește a fi nealergică și foarte bună pentru întărirea sistemului imunitar.

Lista beneficiilor aduse de consumul de aloe vera dar și de utilizarea externă este una destul de amplă. În acest articol ne oprim însă la beneficiile aduse pentru sănătatea gurii și a danturii.

Iată câteva beneficii aduse de aloe vera suc sau extract:

Sucul de Aloe Vera ajută la tratarea ulcerului la nivelul gurii sau a aftelor

Multe persoane ajung să aibă ulcerații la nivelul cavității bucale sau afte bucale la un moment dat în viața lor. Acestea se formează de obicei sub buză, în interiorul gurii și durează aproximativ 7-10 zile.
Studiile au arătat în mod convingător că tratamentul cu Aloe vera poate accelera vindecarea ulcerului la nivelul gurii. Într-un studiu de 7 zile derulat cu 180 de persoane cu ulcere recurente la nivelul gurii, un plasture de Aloe vera aplicat în zona a fost eficace în reducerea dimensiunii ulcerelor. Cu toate acestea, nu a depășit tratamentul convențional al ulcerului, care este corticosteroizii. Într-un alt studiu, gelul Aloe vera nu numai că a accelerat vindecarea ulcerului la nivelul gurii, dar a redus și durerea asociată cu acesta.
Afecțiunile ulceroase sunt una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale cavității bucale care provoca disconfort sever. Aloe vera (A.V.) este o plantă tropicală cu efecte antiinflamatorii și imunostimulante, care ar putea fi benefică într-o diversitate probleme medicale.

Tratament naturist pentru leziuni, arsuri minore și opărire a gurii

Extractul de aloe vera este cel mai bine cunoscut pentru tratarea leziunilor cutanate, dar are și alte câteva efecte benefice asupra sănătății. Sucul de Aloe Vera ajută la vindecarea arsurilor minore. Acesta a fost mult timp cunoscut ca un tratament pentru leziuni, în special arsuri minore, inclusiv arsuri solare sau opărire a gurii.
Dacă v-ați grăbit vreodată să gustați mâncarea în timp ce o preparați sau să mușcați dintr-o pizza abia scoasă din cuptor, atunci știți că senzația de arsură în gură nu este deloc plăcută. Și arsura cu cafeaua fierbinte este des întâlnită. După o astfel de opărire gura, limba și dinții sunt mai sensibili și de aceea, o gargară cu suc de aloe vera va fi binevenită. Sucul de aloe vera va calma, va opri proliferarea bacteriilor și va ajuta la vindecarea rapidă a cavității bucale.
FDA a aprobat pentru prima dată unguentul Aloe vera ca un medicament pe piele pentru arsurile pielii din 1959. Studiile arată că este un tratament eficient pentru tratarea arsurilor de gradul primar și gradul doi. O analiză a 4 studii experimentale a constatat că Aloe vera ar putea reduce timpul de vindecare al arsurilor cu aproximativ 9 zile în comparație cu medicamentele convenționale.

Aloe Vera reduce placa dentară

Sucul de Aloe Vera poate fi folosit ca apă de gură naturală. Aloe vera câștigă popularitate în stomatologie, deoarece este complet naturală și nu există efecte secundare. Bolile gingiilor sunt probleme de sănătate foarte frecvente. Una dintre cele mai bune metode de a împiedica apariția problemelor gingivale este de a reduce acumularea de placă (biofilme bacteriene) pe dinți. Într-un studiu realizat pe 300 de persoane sănătoase, sucul de Aloe vera 100% pur a fost comparat cu ingredientul standard de clorhexidină pentru apă de gură. După 4 zile de utilizare, clătirea gurii cu Aloe vera sa dovedit a fi la fel de eficace ca și clorhexidina în reducerea plăcii dentare. Un alt studiu a constatat că beneficiile similare ale clătirii gurii cu Aloe vera sunt evidente după o perioadă de 15 până la 30 de zile.

Aloe Vera este ușor de consumat sub formă de suc. Acesta poate ajuta la reglarea sistemului hormonal ca tratament naturist. Suc PUR de Aloe Vera, produs Medicura Germania este disponibil în site proDietaBio.ro, vezi mai multe informații
Aloe Vera este ușor de consumat sub formă de suc. Acesta poate ajuta la reglarea sistemului hormonal ca tratament naturist. Suc PUR de Aloe Vera, produs Medicura Germania este disponibil în site proDietaBio.ro, vezi mai multe informații.

Având în vedere incidența crescândă a bolilor parodontale și dezvoltarea rezistenței la antibiotice, se remarcă necesitatea globală pentru modalități alternative de tratament, produse sigure, eficiente și economice. Aloe vera este o plantă medicinală cu o mare valoare medicinală și cu proprietăți valoroase pentru vindecarea și prevenirea bolilor orale.

Tratament natural cu aloe vera pentru gingii inflamate și dureroase

Aloe vera ajută la tratarea problemelor gingivale prin uciderea bacteriei Streptococcus mutans în gură, precum și drojdia Candida albicans. Gingiile inflamate, dureroase și chiar sângerânde (cauzate de acumularea de tartru sub gingii) pot indica gingivita, o formă ușoară de boală a gingiilor. Potrivit Clinicii Mayo, țesuturile gingivale sănătoase sunt roz și ferme. Dacă gingiile dvs sunt pufoase, roșii și sângerează cu ușurință, atunci ar trebui să consultați un medic stomatolog. Gingivita netratată poate progresa la parodontita, o formă mai gravă de boală a gingiilor. Prin utilizarea tehnicilor corecte de periere și a unor remedii naturiste, este posibil să preveniți sângerarea și umflarea gingiilor.
Aloe vera este așadar o plantă ce poate constitui un tratament natural pentru sângerări și gingii umflate. Se recomandă gargară cu suc de aloe vera și consum de ceai alb cu aloe vera.

Aloe VERA Bio PUR, Seva de Mesteacăn, Tratament BITTER cu Anghinare, Păpădie și Suc PUR de Sfeclă ROȘIE, iată câteva ingrediente 100% naturale, fără adaos de zahăr sau alcool, pure, pentru TRATAMENTUL NATURAL al ficatului, rinichilor, detoxifierea sângelui și circulație. Produse DISPONIBILE prin livrare rapidă în site www.proDIETAbio.ro

Scrie un raspuns: