Suc de Aloe Vera beneficii

Sucul de aloe vera (Aloe Barbadensis) are preț mic în magazin prodietabio.ro și este deosebit de apreciat pentru proprietățile sale curative și pentru beneficiile aduse sănătății și frumuseții.

Sucul de aloe vera este deosebit de hidratant, are un preț mic în magazinele naturiste și aduce numeroase beneficii sănătății dar și frumuseții. Aloe Vera (Aloe Barbadensis) este o plantă medicinală care aduce numeroase beneficii organismului. Aloe Vera ameliorează arsurile la stomac dar şi pe cele ale pielii. Este vedeta industriei cosmetice şi a tratamentelor naturiste. Oamenii au folosit aloe vera în scop terapeutic de peste 5000 de ani iar proprietăţile sale încă o recomandă ca fiind una dintre cele mai uimitoare plante pentru frumuseţe şi sănătate.

Sucul de aloe vera (Aloe Barbadensis) este deosebit de apreciat pentru proprietățile sale curative și pentru beneficiile aduse sănătății și frumuseții. Aloe Vera este cea mai hidratantă plantă cunoscută.
Sucul de aloe vera este deosebit de apreciat pentru proprietățile sale curative și pentru beneficiile aduse sănătății și frumuseții. Aloe Vera este cea mai hidratantă plantă cunoscută.

Oare există vreo companie mare de cosmetice, farmaceutice sau suplimente naturiste care să nu aibă printre ingrediente şi Aloe Vera? Puţin probabil… Aloe Vera este unul dintre cele mai folosite elemente între cremele hidratante, anti-rid şi de calmare a pielii, şampoane, geluri de duş, măşti de ten şi altele asemenea. Gelul de aloe are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului.

Aloe Vera este o plantă cu frunze pline de suc și face parte din familia liliaceelor (de aceeaşi familie aparţin usturoiul şi ceapa). Majoritatea părţilor acestei plante sunt folosite în diverse scopuri medicinale dar şi cosmetice, cu întrebuinţări atât interne, cât şi externe. Aloe Vera conține peste 200 de componente active, cum ar fi: vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, polizaharide şi acizi graşi, fiind utilizată pentru o gamă largă de remedii. Sucul de Aloe Vera este recomandat în special pentru problemele gastro-intestinale.

Aloe Vera, suc cu vitamine şi minerale

Sucul de aloe vera conţine multe vitamine, respectiv A, C, E, acid folic, colină, vitamina B1, B2, B3 (niacină), B6. De asemenea, Aloe Vera este una dintre puţinele plante care conţin vitamina B12. Printre cele 20 de minerale găsite în Aloe Vera enumerăm: calciu, magneziu, zinc, crom, seleniu, sodiu, fier, potasiu, cupru, mangan.

Aloe Vera are un conţinut bogat în aminoacizi şi acizi graşi. Aminoacizii sunt elementele de bază ale proteinelor. Estimările privind aminoacizii găsiţi în planta aloe sunt de 18-20 aminoacizi, incluzând cei 8 aminoacizi esenţiali. De asemenea, Aloe Vera deţine o gamă impresionantă de acizi graşi, respectiv steroli vegetali ce ajută la reducerea simptomelor de alergii şi indigestie acidă. Alţi acizi graşi conţinuţi de Aloe Vera sunt: acidul linoleic, acidul miristic, acidul caprilic, acidul oleic, acidul palmitic şi acidul stearic.

Acidul hialuronic ajută la refacerea și regenerarea celulară și previne îmbătrânirea prematură a țesuturilor. Acesta joacă un rol important în sinteza colagenului, cele două componente fiind în strânsă dependență. Capsule de acid hyaluronic regăsim în magazin www.proDietaBio.ro, produs Medicura Germania.
 Acidul hialuronic ajută la refacerea și regenerarea celulară și previne îmbătrânirea prematură a țesuturilor. Acesta joacă un rol important în sinteza colagenului, cele două componente fiind în strânsă dependență. Capsule de acid hyaluronic regăsim în magazin www.proDietaBio.ro, produs Medicura Germania.

Compuşi adaptogeni

Aloe vera conţine compuşi adaptogeni, utili organismului. Un compus adaptogen stimulează capacitatea naturală a organismului de a se adapta la schimbările externe şi de a rezista la eventuale boli. Planta aloe echilibrează organismul, stimulând mecanismele de apărare şi de adaptare ale acestuia. Acest lucru permite o capacitate sporită de a face faţă stresului zilnic (stres fizic, emoţional şi stres legat de mediu înconjurător, cum ar fi poluarea).

Sucul de aloe ajută digestia

Sucul de aloe vera poate contribui la echilibrarea digestiei. Digestia lentă este asociată cu multe probleme de sănătate. Un tract digestiv care funcţionează la parametrii normali este unul dintre elementele esenţiale pentru o bună sănătate. Planta aloe vera este cunoscută pentru faptul că ajută la calmarea şi curăţarea tractului digestiv şi la îmbunătăţirea digestiei. Un lucru interesant privind administrarea internă a plantei Aloe Vera este acela că ajută atât în caz de constipaţie, dar şi de diaree, datorită calităţii sale de adaptogen ce presupune reglarea ciclurilor de digestie, indiferent de problema apărută într-un moment. Studiile arată că aloe vera este un remediu naturist benefic pentru persoanele cu probleme de intestin iritabil, precum şi pentru cei cu boală de reflux gastroesofagian. Aloe ajută la scăderea acidului în exces din stomac. În plus, ajută la scăderea numărului de bacterii nocive şi la păstrarea sănătăţii florei intestinale. Aloe este şi un vermifug, ceea ce înseamnă că ajută corpul să elimine viermii intestinali.

Ceai BIO de la Yogi Tea cu plante special alese pentru sănătatea stomacului. Pentru orice durere de stomac preparați acest ceai calmant.
Ceai BIO de la Yogi Tea cu plante special alese pentru sănătatea stomacului. Pentru orice durere de stomac preparați acest ceai calmant. Citiți mai multe informații despre beneficii și mod de preparare.

Detoxifierea organismului cu Aloe Vera

Aloe Vera este o plantă comestibilă gelatinoasă, asemenea algelor şi seminţelor Chia. Principalul beneficiu pentru consumul frecvent de alimente vegetale gelatinoase este acela că aceste geluri se deplasează “cu folos” prin tractul intestinal absorbind toxinele întâlnite pentru a le elimina din colon. Acest lucru contribuie la eliminarea corespunzătoare a rezidurilor din organism şi implicit la detoxifierea corpului. Sucul de Aloe Vera este bogat în aminoacizi, vitamine şi minerale, fiind un foarte bun detoxifiant natural pentru organism.

Aloe VERA Bio PUR, Seva de Mesteacăn, Tratament BITTER cu Anghinare, Păpădie și Suc PUR de Sfeclă ROȘIE, iată câteva ingrediente 100% naturale, fără adaos de zahăr sau alcool, pure, pentru TRATAMENTUL NATURAL al ficatului, rinichilor, detoxifierea sângelui și circulație. Produse DISPONIBILE prin livrare rapidă în site www.proDIETAbio.ro

Principalele calităţi ale sucului de aloe vera sunt acelea de a fi un bun calmant dar şi un „pansament hrănitor” natural pentru inflamaţii şi iritaţii interne, menopauză, inflamaţii ale pielii, precum acnee, rozacee şi probleme digestive.

Aloe Vera alcalinizează organismul

Avem nevoie de un mediu alcalin în corp. Efectele dezechilibrului pH-ului pot fi numeroase: de la aciditate gastrică şi reflux gastroesofagian, la dureri stomacale, gastrite, ulcere, predispoziţie la alergii, imunitate scăzută, migrene, piele uscată, osteoporoză, artrită.

Cei mai mulţi oameni trăiesc şi subzistă consumând în mare parte produse alimentare acide. Pentru o sănătate optimă ar trebui aplicată regula 80/20 – 80% produse alimentare alcaline şi 20% produse acide. Aloe Vera este un aliment alcalin, care – odată consumat intern – alcalinizează organismul, reechilibrându-l.

Beneficii cardiovasculare / imunitate

Prin reglarea tensiunii arteriale, îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, scăderea colesterolului şi a glicemiei, sucul de Aloe Vera este capabil să ajute la scăderea riscului bolilor de inimă.

Sistemul imunitar are nevoie adeseori de câte un impuls. Polizaharidele din sucul de Aloe Vera stimulează macrofagele, acestea fiind celulele albe din sânge care luptă împotriva viruşilor. De asemenea, aloe este un amplificator al imunităţii datorită nivelului ridicat de antioxidanţi, care ajută la eliminarea compuşilor instabili cunoscuţi sub numele de radicali liberi, compuşi ce grăbesc procesul de îmbătrânire. (Radicalii liberi sunt produşi de organismul nostru printr-un proces natural, dar poate exista un exces de radicali liberi din cauza unei alimentaţii nesănătoase şi a unui stil de viaţă afectat de poluare şi stres). Aloe Vera poate fi utilizată pentru a reduce sau preveni febra deoarece este un antipiretic natural. Dacă în corp există numeroase inflamaţii, acestea vor afecta sistemul imunitar şi spori apariţia unor boli, cum sunt astmul, eczemele și boala Crohn. Aloe Vera este o plantă calmantă ce poate diminua criza inflamatorie şi poate ajuta la revigorarea sistemului imunitar.

Inima sănătoasă cu extract de păducel plus magneziu și potasiu în suc de fructe, aronia, merișoare. Cura de sănătate pentru inima dvs cu 1 sticlă este de 5 zile, câte 150 ml pe zi. Persoanele care evită capsulele, pot avea încredere în puterea naturii, alegând suplimente naturale sub formă de extracte lichide din plante medicinale, cu suc de fructe și minerale.
Inima sănătoasă cu extract de păducel plus magneziu și potasiu în suc de fructe, aronia, merișoare. Cura de sănătate pentru inima dvs cu 1 sticlă este de 5 zile, câte 150 ml pe zi. Persoanele care evită capsulele, pot avea încredere în puterea naturii, alegând suplimente naturale sub formă de extracte lichide din plante medicinale, cu suc de fructe și minerale. Producător: Haus Rabenhorst, Germania. Vezi preț, detalii de livrare, informații suplimentare pentru sănătatea dvs.

Aloe Vera – ideală pentru îngrijirea pielii

Datorită bine cunoscutelor calităţi de vindecare a pielii, aloe este unul dintre compuşii principali utilizaţi în industria cosmetică. Aloe ajută la vindecarea rănilor şi este foarte bună pentru aplicarea locală în cazul arsurilor, escoriaţiilor, psoriazisului şi chiar al mușcăturilor de insecte. Aloe acţionează ca un analgezic, ameliorând durerea provocată de răni. Sucul de Aloe sau produsele cu Aloe Vera sunt recomandate şi pentru pielea arsă de soare. Aloe vera este folosită ca astringent (substanţă ce determină contracţia ţesuturilor, de obicei folosită pentru a reduce sângerarea abraziunilor minore). Datorită conţinutului mare de apă, aloe reprezintă o modalitate foarte bună de a hidrata şi împrospăta pielea. Aloe creşte elasticitatea pielii făcând-o mai flexibilă prin repararea colagenului şi elastinei pielii. Aloe este un emolient, ajutând la catifelarea şi hidratarea pielii. Totodată, furnizează oxigen celulelor pielii, creşte rezistenţa şi sinteza ţesutului cutanat şi induce îmbunătăţirea fluxului sanguin la nivelul pielii prin dilatarea capilarelor.
Aloe Vera este: dezinfectant, antibiotic, antimicrobian, germicid, antibacterian, antiseptic, antifungic si antivirale. Ingredientele active din Aloe Vera sunt: sulf, lupeol, acid salicilic, acid cinamic, fenol. Aceste substanţe împiedică dezvoltarea bolilor cauzate de microorganisme căci luptă împotriva bacteriilor şi acţionează ca o echipă antimicrobiană, eliminând astfel infecţiile interne şi externe. De asemenea, ajută la tratarea infecţiilor fungice şi virale.

Reducerea inflamaţiilor cu Aloe Vera

Aloe Vera conţine mai multe substanţe (inclusiv Beta sitosterol) care ajută la încetinirea sau inhibarea inflamaţiilor. Acest lucru poate diminua durerile articulaţiilor rigide şi îmbunătăţi flexibilitatea lor.

Slăbire prin detoxifiere şi îmbunătăţirea digestiei

Îmbunătăţirea digestiei şi detoxifierea corpului vor avea ca efect secundar slăbirea. E simplu: o digestie mai eficientă duce la o detoxifiere naturală mai rapidă printr-un tranzit intestinal activ. Astfel, corpul va fi eliberat de toxine şi va arde mai multe calorii.
Aloe Vera conţine proteine, calciu, magneziu, zinc, vitaminele A, C şi E. Vitamina C ajută la menţinerea tonusului vaselor de sânge şi promovează buna circulaţie a sângelui, dar, mai ales, are un rol esenţial în susţinerea sănătăţii glandei suprarenale ce echilibrează întreg corpul atunci când este ameninţat de stres. Aminoacizii sunt lanţuri de atomi utili pentru construirea de proteine în corpul uman. Enzimele reprezintă atomii organici şi moleculele din alimentele proaspete naturale, ce întineresc ţesuturile obosite şi contribuie la o piele sănătoasă.

Aloe Vera este ușor de consumat sub formă de suc. Acesta poate ajuta la reglarea sistemului hormonal ca tratament naturist. Suc PUR de Aloe Vera, produs Medicura Germania este disponibil în site proDietaBio.ro, vezi mai multe informații
Aloe Vera este ușor de consumat sub formă de suc. Acesta poate ajuta la reglarea sistemului hormonal ca tratament naturist. Suc PUR de Aloe Vera, produs Medicura Germania este disponibil în site proDietaBio.ro, vezi mai multe informații.

Putem adăuga suc de aloe vera în smoothie-urile sănătoase de la micul dejun, în sucurile de fructe sau putem bea ca atare căci nu are gust amar.

Scrie un raspuns: