Alcalinizarea organismului si cura de detoxifiere naturala

Alcalinizarea organismului reprezintă o prioritate pentru toate persoanele care înțeleg că sănătatea depinde și de echilibrul acido-bazic. Scopul curei de alcalinizare și detoxifiere este să ajute organismul să scape de substanțele dăunătoare.

Cura de alcalinizare, detoxifiere, echilibru acido-bazic.
Cura de alcalinizare, detoxifiere, echilibru acido-bazic.

Unii îi spun post, alții îi spun cură de alcalinizare și de detoxifiere, însă esența lucrurilor este una singură: organismul are nevoie de echilibru interior pentru o foarte bună funcționare.

Bazele pentru cura de alcalinizare și detoxifiere

Majoritatea dietelor detoxifiante limitează aportul alimentar la un anumit tip de băutură, cum ar fi cea care îmbină dulcele cu picantul, ceaiul de plante sau fresh-ul din fructe și legume proaspete. Cura cu apă, folosită și ca dietă detoxifiantă, este o dietă în care vă limitați consumul la un tip de băutură la alegere pentru o perioadă determinată, cuprinsă de obicei între trei zile și câteva săptămâni. Ideea este ca în aceste zile să oferiți o pauză sistemului digestiv, permițând o schimbare a celulelor care vor forma un sistem mai puternic și mai sănătos.

Despre metabolism. Alimentele și băuturile oferă organismului unități de energie numite calorii. Termenul „metabolism” se referă la un sistem ce utilizează aceste calorii, inclusiv caloriile necesare întreținerii funcțiilor de bază ale organismului, precum respirația și menținerea masei musculare, caloriile necesare digestiei și caloriile arse în timpul diferitelor activități, cum ar fi prepararea cafelei de dimineață sau antrenamentul de 30 de minute pe banda de alergare. Numărul de calorii pe care corpul le poate arde în fiecare zi depinde de gen, înălțime, masa musculară, activitățile zilnice și moștenirea genetică.

Seva de mesteacăn are un gust ușor dulceag. Este deosebit de bogată în minerale extrase de copac din pământul bogat al pădurilor nordice. Sănătate curată!
Seva de mesteacăn are un gust ușor dulceag. Este deosebit de bogată în minerale extrase de copac din pământul bogat al pădurilor nordice. Sănătate curată! Mai multe oferte de sevă de mesteacăn din Germania și Austria sunt disponibile în magazin www.proDietaBio.ro cu livrare rapidă și taxe de curierat numai 9.99 lei!

O dietă detoxifiantă sănătoasă. Dacă doriți să vă îmbunătățiți sănătatea și capacitatea organismului de a scăpa de substanțele toxice, trebuie să consumați alimente care mențin sănătatea și buna funcționare a întregului corp, în special a sistemelor care elimină acele toxine. Aici nu este inclus doar sistemul digestiv, ci și ficatul și rinichii. Este recomandată o dietă care limitează consumul de zahăr și grăsimi nesănătoase, precum cele nesaturate și de tip trans, și crește consumul de alimente bogate în nutrienți și cu un conținut ridicat de fibre, cum ar fi fructele, legumele și cerealele integrale.

Cum să ne îmbunătățim metabolismul

Dacă vă îngrijorează faptul că metabolismul vostru este încetinit, accelerați-l prin mai multe activități fizice și de creștere a masei musculare. Un total de cel puțin 30 de minute de exerciții aerobice pe zi reprezintă o metodă bună de a arde caloriile în plus, mai ales dacă încercați să slăbiți. De asemenea, mai multe activități realizate în timpul zilei ajută la arderea mai multor calorii, precum urcatul scărilor, luatul pauzelor în care să mergeți pe jos, parcarea vehiculelor mai departe de destinație. Și, deoarece ard mai mult calorii decât grăsime, includeți exerciții de forță pentru mușchi, precum yoga sau ridicarea de greutăți, de două ori pe săptămână, acestea oferind metabolismului un impuls esențial.

Majoritatea dietelor detoxifiante durează șapte până la 10 zile. Dietele detoxifiante sunt proiectate pentru a ajuta la îndepărtarea toxinelor din organism și, totodată, pot susține o pierdere rapidă în greutate. De asemenea, cei care propun dietele detoxifiante consideră că acestea îmbunătățesc starea de sănătate, energia, sistemul imunitar, memoria și digestia. Profesioniștii din medicină sfătuiesc persoanele care încearcă să slăbească să nu elimine mai mult de 0,5 – 1 kg pe săptămână deoarece o pierdere rapidă în greutate duce de cele mai multe ori la o îngrășare la fel de rapidă și la mai multe riscuri pentru sănătate.

Pasul 1. Alcalinizați organismul prin consumul a două pahare de suc de legume pe zi și a multor superalimente. Consumul de minerale alcaline va prinde acizii toxici pe care coprul îi eliberează, prevenind reabsorbția acestora. Printre alimentele alcalinizante enumerăm iarba de grâu, iarba de orz, fructele goji, maca, polenul, spirulina, chlorella, algele verzi-albastre și semințele de cânepă. Includeți aceste alimente în cura dvs.

Pasul 2. Amestecați 950 ml apă purificată, sucul de la 2 lămâi și ½ linguriță lichid de stevia pentru a obține o limonadă fără calorii, alcalinizantă. Sucul de lămâie are rolul de a curăța mucusul din intestine, ce reține toxine și paraziți. Atenție și la calitatea produsului stevia folosit. Alegeți stevia, îndulcitor natural de cea mai bună calitate.

Pasul 3. Combinați o legătură de spanac, 2 mere și ½ lămâie într-un robot de bucătărie pentru a obține un suc verde alcalinizant. Beți acest suc o dată pe zi, la prânz.

Pasul 4. Beți cel puțin 2 litri de apă în fiecare zi pentru a fi hidratați corespunzător și pentru a ajuta la eliminarea toxinelor din sistem.

Pasul 5. Realizați zilnic cel puțin 30 de minute de exerciții cardio. Exercițiile cardio cresc ritmul cardiac și generează perspirație, care ajută la îndepărtarea toxinelor din organism. Chiar și o plimbare în ritm alert în aerul răcoros al dimineții poate ajuta organismul în demersul nostru de alcalinizare și detoxifiere naturală.

Ingrediente necesare: Suc din legume verzi, apă purificată, suc de lămâie, stevia, spanac, mere.

Nu aveți timp să vă pregătiți acasă rețetele necesare pentru cura alcalinizantă și de detoxifiere? Atunci alegeți cura de 10 zile gata pregătită!

Cum funcționează celebra cură de alcalinizare germană?

Nemții sunt pragmatici. Cura de alcalinizare germană se bazează pe anumite plante care ajută la reglarea echilibrului bazic. Această cură de 10 zile compensează oboseala, o alimentație nesănătoasă și expunerea la stres. În plus, ajută în normalizarea proceselor inflamatorii apărute ca urmare a dezechilibrului acido-bazic și contribuie la detoxifierea organismului și revigorarea acestuia. Bonus: redă elasticitatea pielii.

Pachetul de alcalinizare de 10 zile se regăsește în România în site-ul ProDietaNaturala.ro (cu comandă rapidă prin curierat) a fost creat pentru a realiza echilibrul acido-bazic atât de important corpului și conține următoarele ingrediente:

– 200 ml extract de păpădie. Extractul de păpădie reglează funcția digestivă și procesele metabolice datorită subsțantelor amare.
– 200 ml extract de coada calului. Extractul de coada calului reglează activitatea rinichilor și protejează funcția de reducere a acidității din organism. Mai mult, acesta acționeaza si diuretic. Coada calului este planta minune pentru păr, piele și unghii! Extractul obținut prin presarea la rece a plantelor de coada calului are în compoziția sa sărurile minerale necesare sănătății pielii, părului și unghiilor.

Sănătatea Ficatului înseamnă și: DETOXIFIERE, scăderea colesterolului, diminuarea trigliceridelor și regenerare. Anghinarea suc și Sfecla Roșie suc prezintă cea mai mare încredere în rândul consumatorilor. În loc de a consuma capsule, aceștia aleg suc, practic extract lichid prin presarea la rece a plantelor din culturi curate, certificate ecologic. Produsele Alnavit și Voelkel Germania sunt disponibile și în România cu livrare rapidă și plata la curier (numai 10 lei transportul): www.proDietaBio.ro

– 750 ml suc bazic din legume. Sucul bazic din sfeclă roșie, morcovi, țelină și ridichii reglează activitatea aparatului digestiv.
Mod de administrare:
– amestecul (75 ml suc bazic din legume, 40 ml cartof, 20 ml coada calului, 20 ml păpădie) se va administra de două ori pe zi, dimineața și seara, înaintea mesei;
– se vor consuma 1,5-2 litri de lichide pe zi (apă, ceai verde, sevă de mesteacăn, limonadă îndulcită cu stevia, apă de cocos, etc.);
– sucurile au ingrediente BIO (fără urme de pesticide sau îngrășăminte chimice), nu conțin zahăr, alcool, conservanți sau compuși sintetici!

Tratament naturist cu 20 ml zilnic Bitter. GRIJA TA PENTRU SĂNĂTATE! EXTRACT DE PLANTE MEDICINALE pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.
CURA de 2 săptămâni TRATAMENT NATURIST cu plante medicinale: Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului și VITAMINE.
BITTER BIO fără alcool, fără zahăr, PUR, 250 ml.
20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea uereei și creatininei. Produs HERBARIA GERMANIA. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale și mod de utilizare.

Scrie un raspuns: