Acid Uric Seric. Tratament si interpretare analize

Acidul uric este un acid organic care constituie produsul final de metabolizare a nucleoproteinelor, iar tratamentul este strâns legat de alimentația corectă. În cazul în care ați făcut analize medicale pentru a investiga sănătatea rinichilor și aveți valori crescute pentru acidul uric seric, atunci probabil că vă interesează și regimul alimentar ideal, tratament naturist pe bază de plante medicinale și modul general în care să vă mențineți sănătatea optimă.

Acid Uric Seric tratament. Interpretare analize medicale acid uric mărit.

Acid Uric Seric tratament. Interpretare analize medicale acid uric mărit. Ce indică acidul uric crescut și cum să avem rinichi sănătoși. Alimente interzise și regim alimentar recomandat.Ce este acidul uric seric și cum afectează sănătatea rinichilor?

Atunci când suntem sănătoși, rinichii mențin uricemia (procentajul sangvin de acid uric) în limite acceptabile. Majoritatea acidului uric se dizolvă în sânge, se filtrează prin rinichi și se elimină în urină. Uneori organismul produce prea mult acid uric sau nu îndepărtează destul de mult din acesta.

Hiperuricemia este numele tulburării care apare când aveți prea mult acid uric în corpul vostru.
SĂNĂTATEA RINICHILOR. 
BOLI CE POT FI PREVENITE.
Nivelurile ridicate de acid uric din sânge pot indica, de asemenea, o varietate de condiții, inclusiv: diabet, gută (atacuri recurente de artrită acută), tulburări ale măduvei osoase, o alimentație dezechilibrată, prea bogată în purine, hipoparathyroidismul , care este o scădere a funcției paratiroide, tulburări de rinichi, cum ar fi insuficiența renală acută, pietre la rinichi, mielom multiplu.
Nivelurile scăzute de acid uric în sânge pot sugera: boala Wilson, care este o tulburare moștenită care determină cuprul să se acumuleze în țesuturile corpului, Sindromul Fanconi, care este o afecțiune renală cel mai frecvent cauzată de cistinoză, alcoolism, probleme la ficat sau rinichi, o alimentație prea scăzută în purine.

Analize medicale interpretare valori acid uric serit mărit. Ce indică valorile acidului uric mare?

Acidul uric este component al urinii. Acesta conţine azot şi rezultă în urma degradării metabolice a proteinelor, mai exact spus a purinelor, componente ale acizilor nucleici. După toate etapele de metabolizare a proteinelor acidul uric ajunge în sânge, este filtrat de rinichi, apoi este eliminat prin urină. Sunt situații când eliminarea renală este insuficientă și apare hiperuricemia.

Rinichi sănătoși, tratament 16 zile cu extract de plante medicinale. Splinuta, frunze de mur si de ortosiphon, coada-calului, concentrat de plante medicinale pentru rinichi sănătoși, produs de Medicura Germania. Tratamentul este eficient pentru scăderea creatininei, acidului uric și antiinflamator.

Rinichi sănătoși, tratament naturist de 16 zile cu extract de plante medicinale. Concentrat de plante medicinale pentru rinichi sănătoși din plantele special alese: splinuță, frunze de mur și de ortosiphon, coada-calului, produs de Medicura Germania. Pentru scăderea creatininei, acidului uric și antiinflamator. Produs distribuit în România și prin magazin cu livrare rapidă proDietaBio.ro


Cauzele pentru acid uric crescut pot fi multiple, printre care enumerăm boli de sânge, boli renale, boli enzimatice ereditare, tratament cu hidrocortizon, toxicoza gravidică, insuficienţa renală cronică, intoxicaţie cu plumb, consum excesiv de proteine. Acidul uric crescut în exces în sânge începe să se acumuleze sub formă de micro-cristale de urat care se depun la nivelul articulaţiilor, declanşând guta sau încarcă aparatul renal, determinând litiaza urinară.
De asemenea, acidul uric este relaționat și cu hipertensiunea și cu unele boli cardiovasculare. Producția crescută de acid uric are la bază alimente bogate în purine (citește aici ce alimente trebuie să evităm, care sunt alimentele bogate în purine) și fructoză, consumul de alcool.

Ce este guta și cum ne afectează sănătatea?

Guta este o formă de artrită care determină umflarea articulațiilor, în special în picioare și degetele de la picioare. O altă cauză a hiperuricemiei este creșterea mortalității celulare, datorată cancerului sau tratamentelor pentru cancer. Aceasta poate duce la acumularea de acid uric în organism. De asemenea, este posibil să aveți prea puțin acid uric în sângele dumneavoastră, care este un simptom al afecțiunilor hepatice sau renale. Este, de asemenea, un simptom al sindromului Fanconi, o tulburare a tubulilor renale care împiedică absorbția de substanțe cum ar fi glucoza și acidul uric. Aceste substanțe sunt apoi transmise în urină.


Valorile normale ale acidului uric în sânge la analizele de sânge

Surse precum renumita clinică Mayo menționează că din punct de vedere statistic, aproximativ 1 din 5 persoane înregistrează la analizele medicale un nivel ridicat al acidului uric. Acidul uric mărit este motiv de îngrijorare pentru că declanșează atacurile de gută sau conduce la dezvoltarea de pietre la rinichi (calculi renali). Sunt și persoane care au hiperuricemie (nivelul seric crescut al acidului uric) și mult timp nu au niciun fel de simptome sau probleme conexe.

 • La femei, valorile normale ale acidului uric sunt: 2,4-6,0 mg/dl
 • La bărbați, valorile normale ale acidului uric sunt: 3,4-7,0 mg/dl
 • La copii, valorile normale ale acidului uric sunt: 2,0-5,5 mg/dl

Valorile acidului uric pot varia în funcție de sex. Valorile normale pot varia și în funcție de țara în care faceți analizele sau de clinică. Valori întâlnite mai sunt astfel: pentru femei sunt de la 2,5 până la 7,5 miligrame / deciliter (mg / dl), iar pentru bărbați de la 4,0 până la 8,5 mg / dl. Valorile pot varia în funcție de laboratorul care efectuează testarea și numai medicul specialist știe să facă o interpretare corectă.

Scopul testului de sânge al acidului uric

Cel mai frecvent, testul este folosit pentru:

 • diagnosticarea și monitorizarea persoanelor cu guta;
 • să monitorizeze persoanele care sunt supuse chimioterapiei sau radioterapiei;
 • a verifica funcția renală după o leziune;
 • a găsi cauza pietrelor la rinichi;
 • diagnosticarea tulburărilor renale;

Este posibil să aveți nevoie de un test de acid uric dacă:

 • aveți dureri sau umflături articulare care pot fi legate de guta;
 • în prezent, suferiți chimioterapie;
 • sunteți pe cale să începeți chimioterapia;
 • aveți pietre frecvente la rinichi;
 • ați fost diagnosticat cu gută în trecut.

Acid uric crescut, alimente interzise și regim alimentar recomandat.

Alimente interzise sunt acelea care au un conținut ridicat de purine. Alimentele și băuturile cu conținut ridicat de purină includ: ficat, anșoa, macrou, fasole boabe, bere, vin. Eliminați sau limitați următoarele alimente: fructe de mare, carne roșie, băuturi dulci, alcool, carne de organe animale (creier, rinichi, ficat, inimă), drojdie, ton, miel, oaie, slănină de porc, gâscă, curcan.
Purinele sunt, de asemenea, create prin procesul natural de defalcare a celulelor în organism.
Ce să limitezi: proteinele de origine animală pentru că sunt bogate în purine. Întrucât acumularea de purine poate duce la creșterea nivelului de acid uric, care la rândul său poate duce la gută, este mai bine să evitați sau să limitați strict aceste alimente în dieta dumneavoastră.
Alcoolul întrerupe eliminarea acidului uric din organism. Se crede că nivelurile ridicate de purină din băuturile alcoolice conduc la această întrerupere. În timp ce defalcarea purinelor în acid uric ar fi în mod normal eliminată din organism prin urină, acest proces este întrerupt când nivelul acidului uric devine prea mare. Cristalele se formează în jurul articulațiilor și se dezvoltă guta.
Există o dezbatere despre efectele pe care fructele și zahărurile le au asupra nivelurilor de acid uric din organism. Creșterea consumului zilnic de apă și eliminarea băuturilor răcoritoare și a consumului de lichide acidulate vă vor ajuta să eliminați acid uric și să împiedicați formarea de pietre la rinichi.

Tratament naturist pentru rinichi sănătoși cu capsule de 17 plante medicinale. Scădere uree și creatinină cu extract de gălbenele, soc, merișor, brusture, fenicul și alte plante. Detalii, proprietăți plante și alte informații în magazin naturist proDietaPLAFAR.ro

Tratament naturist pentru rinichi sănătoși cu capsule de 17 plante medicinale. Scădere uree și creatinină cu extract de gălbenele, soc, merișor, brusture, fenicul și alte plante. Detalii, proprietăți plante și alte informații în magazin naturist proDietaPLAFAR.ro

Evitați / Limitați carbohidrații rafinați. Carbohidrații rafinați includ: pâine albă, prăjituri, bomboane, paste făinoase (cu excepția cerealelor integrale sau din leguminoase).
Ce să mâncăm. Regim alimentar. Alimente recomandate.
O dietă scăzută în purine poate ajuta la scăderea nivelului de acid uric și la prevenirea simptomelor de gută. Fasolea și leguminoasele sunt surse excelente de proteine. Sursele pe bază de plante pot ajuta la satisfacerea nevoilor zilnice de proteine, în timp ce tăiem grăsimile saturate din carne și fructe de mare.

Alimente care pot face parte din regimul nostru alimentar: fasole și linte (vedeți că există chiar și paste din fasole și linte care pot fi gătite extraordinar de ușor, cu numai 8-10 minute de fierbere și amestecate apoi cu legume sau sos de roșii), cereale integrale (cum ar fi ovăz, orez brun și orz), quinoa, fructe proaspete și legume.

Cura de aproape 2 saptamani cu Anghinare, Papadie, Fenicul BITTER BIO cu plante medicinale fara alcool 250 ml. 20 ml zilnic pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.

Cura de aproape 2 săptămâni cu Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului, Turmeric și alte plante medicinale, BITTER BIO fără alcool 250 ml. 20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea creatininei și acidului uric. Produs HERBARIA GERMANIA distribuit de proDietaBIO.ro în România. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale.

Acid uric tratament de urmat după testul cu acid uric.

Rezultatele testelor de sânge ale acidului uric pot ajuta la determinarea tratamentului adecvat. În unele cazuri, este posibil să nu aveți nevoie de tratament medicamentos, ci doar de unul naturist li alimentație echilibrată.
Dacă medicul vă va diagnostic de gută, tratamentul ar putea include administrarea de medicamente pentru a reduce durerea și umflarea. Alimentația săracă în purine poate fi de folos. Schimbarea stilului de viață poate fi de asemenea benefică dacă aveți pietre de rinichi cronice din acid uric.

Din fericire, persoanele care primesc un diagnostic timpuriu, aleg o alimentație sănătoasă și suplimente nutritive naturale și fac mișcare pot avea o viață normală și se pot bucura de sănătate.

Sănătatea rinichilor cu plante medicinale pentru a scădea creatinina și ureea: brusture, fenicul, gălbenele, soc, măceș, mesteacăn ș.a. Detalii și mai multe informații în articolele proDietaPLAFAR.ro

Sănătatea rinichilor cu plante medicinale pentru a scădea creatinina și ureea: brusture, fenicul, gălbenele, soc, măceș, mesteacăn ș.a. Detalii și mai multe informații în articolele proDietaPLAFAR.ro

Puteti posta comentarii mai jos .


Mancare fara calorii

Extracte lichide de patrunjel si plante medicinale

Ceaiuri Yogi Tea Germania prodietanaturala.ro Romania

Alimente pentru slabire, paste si orez fara calorii

Plafar magazin naturist online cu livrare rapida


Opinia / Comentariul dvs

Completati calculul matematic (anti-spam). Multumim :) *

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and

Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform EU Cookie LAW. info

1. Ce date colectam. Numele si adresa de email pentru formularul de comentarii (numele poate fi si pseudonim). Nu trimitem nici un fel de promotionale pe adresa de email si nici nu transmitem aceasta adresa catre terte parti. Istoricul de navigare, cum ai interactionat cu website-ul, adresa IP, ce tip de browser folosesti, cat a durat vizita, istoricul de cautare, numarul de pagini vizitate, date legate de traffic. Nu trimitem newslettere si nu primim plati online, deci nu colectam date de card bancar.
2. Cum sunt colectate datele. Colectam in mod indirect date prin intermediul cookie si scripturi de monitorizare. Datele colectate in scop de masurare a audientei si care in principiu sunt cele de istoric de navigare sunt pastrate timp de 50 de luni. Aceste date sunt anonimizate si folosite in scopuri statistice fara a se putea identifica persoana reala.
3. De ce colectam datele. Din motive de securitate pe website si trasabilitate.
4. Cine proceseaza datele. Google Analytics, Adwords si Google Search Console pentru servicii de analiza a traficului. Datele tale personale pot fi trimise catre forurile guvernamentale sau instantele judecatoresti in cazul in care exista un temei legal pentru aceasta.
5. Link-uri catre alte website-uri. Este posibil ca in paginile magazinului nostru online sa existe link-uri catre diferite alte site-uri sau retele sociale asupra carora compania nostra nu are niciun control sau influenta.
6. Cum sunt protejate datele mele. Datele tale sunt tinute pe servere securizate, protejate cu ajutorul softurilor antivirus si firewall. Am implementat atat din puct de vedere tehnic cat si la nivel organizational solutii si proceduri pentru ca datele tale sa fie pastrate in siguranta si sa ramana confidentiale.
7. Care sunt drepturile tale. Chiar daca initial ti-ai dat acordul pentru prelucrarea datelor tale, acest acord poate fi retras in orice moment pentru anumite date sau pentru toate (cu respectarea legii si a timpului de stocare). Pentru datele pentru care nu exista obiectiuni in a fi procesate ele se considera de drept procesabile.
8. Transferul datelor in afara UE. Datele colectate de magazinul online sunt gazduite pe servere aflate la Hetzner (https://www.hetzner.de/) si sunt localizate in Frankfurt Germania. In calitate de prestator de servicii european, Hetzner este supus si el normelor GDPR. Terții (Google, Facebook si altii care opereaza in UE) sunt obligați prin contract pentru a proteja și menține confidențialitatea datelor tale și să le utilizeze exclusiv pentru scopurile pentru care le oferim.

INCHIDE

Toate informațiile din acest site sunt sub licența Revistei Online ProDieta.ro. Articolele Prodieta.ro NU pot fi preluate decât dacă se respectă condiția de a preciza sursa, cu link, conform Legii Drepturilor de Autor! ©2017. Toate articolele din site-ul pro dieta.ro sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al oricărei alte forme de intervenție medicală profesională.
Informațiile au scop pur informativ. NU INTENȚIONEAZĂ SĂ OFERE SFATURI MEDICALE. Nici editorii prodieta.ro, autorii sau redactorii nu-și asumă responsabilitatea pentru niciuna dintre posibilele consecințe ale vreunui tratament, procedură, exercițiu, modificare în dietă, acțiune sau administrare a medicației ce rezultă din lectura sau aplicarea informației conținute în această informare. Publicarea acesteia nu echivalează cu practicarea medicinei, iar această informație nu înlocuiește recomandarea dată de medicul dumneavoastră sau de altă autoritate medicală. Înainte de urmarea oricărui tratament, cititorul trebuie să ceară sfatul unui medic sau al unui reprezentant medical.