Acid linoleic conjugat (CLA) pentru slăbire

Studiile clinice realizate pe CLA au relevat și confirmat puterea de ardere a grăsimilor abdominale. CLA este potrivit și pentru persoanele care nu pot să facă sport (lipsă de timp, obezitate, boli ori diferite afecțiuni locomotorii).

Acidul linoleic conjugat este un acid gras esențial important pentru o sănătate bună și pentru slăbire sănătoasă. Dacă luăm acid linoleic conjugat (numit în continuare CLA) putem accelera slăbirea prin arderea grăsimilor în timp ce obținem creșterea de masă musculară.

Acid linoleic conjugat (CLA) este esențial pentru slăbire sănătoasă dar și pentru masă musculară. Preț capsule CLA pentru săbire făra efecte secundare. Opinii și păreri despre acid linoleic dacă ajută să slăbim fără mișcare.
Acid linoleic conjugat (CLA) este esențial pentru slăbire sănătoasă dar și pentru masă musculară. Preț capsule CLA pentru săbire făra efecte secundare. Opinii și păreri despre acid linoleic dacă ajută să slăbim fără mișcare.

CLA poate fi administrat sub formă de capsule fără efecte secundare, având grijă ca firma producătoare să fie una de renume. Numeroase studii clinice au demonstrat rolul CLA în menţinerea unei greutăţi corporale sănătoase datorită efectului său de blocare a unei enzime care contribuie la acumularea de grăsime în adipocite – lipaza lipoproteinică – necesară celulelor adipoase pentru a extrage grăsimile din sânge şi vasele sanguine. Prin inhibarea enzimei, adipocitele nu mai cresc şi îşi păstrează dimensiunile.

SUPER SLIM MIX este un produs 100% natural si organic ce conține: proteine de canepa, chlorella, spirulina. Alege și cura DETOX de la DIET FOOD.
SUPER SLIM MIX este un produs 100% natural si organic ce conține: proteine de canepa, chlorella, spirulina. Alege și cura DETOX de la DIET FOOD. www.ProDietaMagazin.ro cu livrare rapidă și transport gratuit în funcție de comandă.

Atunci când este administrat sub formă de capsule, acidul linoleic conjugat poate avea următoarele efecte bune pentru slăbire:

  • Reduce asimilarea grăsimilor (împiedică mărirea celulelor de grăsime, iar corpul nu mai poate stoca o cantitate mare de grăsime);
  • Ajutor pentru creşterea masei musculare;
  • Creşte lipoliza (metabolizarea grăsimii);
  • Reducerea apetitului;
  • Accelerarea metabolizării grăsimilor pe durata somnului;
  • Creşte producerea de căldură şi arderea caloriilor;
  • Reduce nivelul de proteină C reactivă, un marker al inflamaţiei în organism.

De ce iau oamenii capsule CLA?

Studiile arată că suplimentele CLA pot ajuta oamenii care sunt obezi în sensul că se pot simți mai plini după masă și pot reduce cantitatea de grăsime din corp. CLA este și un antioxidant benefic pentru sănătate care poate avea proprietăți în lupta împotriva cancerului (în special cel colorectal și cel de sân).

Studiile atestă eficiența acidului linoleic conjugat (CLA)

Mai multe studii s-au concentrat asupra capacității acidului linoleic conjugat (CLA) de a ajuta la promovarea masei musculare în timpul programelor de slăbire. De exemplu, cercetătorii de la Universitatea din Wisconsin au recrutat optzeci de persoane obeze care au fost împărțite în două grupuri egale, unul a luat CLA 3000 mg zi de zi, în timp ce cealaltă jumătate a luat un placebo (preparat fără nici un efect). Toți participanții la studiu au ținut dietă de slăbire și au făcut activitate fizică ușoară.

Pudrele proteice sunt ușor de combinat pentru shake-uri proteice sau în aluaturi. Beneficiile pentru sănătate și tonus muscular sunt uimitoare.
Pudrele proteice sunt ușor de combinat pentru shake-uri proteice sau în aluaturi. Beneficiile pentru sănătate și tonus muscular sunt uimitoare. Detalii în magazin www.proDietaBio.ro, livrare rapidă.

Cât slăbim cu CLA, opinii și studii

Pierderea în greutate a fost de aproximativ aceeași pentru ambele grupuri, o medie de 2,5 kg. Și atunci, de ce să ia CLA? Cei care au luat acid linoleic conjugat au raportat mai puțină oboseală, amețeli sau stări de rău decât cei cărora li s-a administrat placebo. Dar avantajul real a fost că, în timp ce persoanele care au luat placebo au pus kilogramele la loc sub formă de grăsime, cei care au luat CLA au pus masă musculară și n-au mai adăugat deloc grăsime. Cu alte cuvinte, acidul linoleic conjugat a determinat o creștere a masei musculare și o scădere a procentului de grăsime corporală.

Într-un alt studiu dublu-orb, s-a realizat suplimentarea cu CLA, o doză de 4,5 grame pe zi pentru o perioadă de douăsprezece luni. Fără să facă sport, doar administrarea de CLA a ajutat adulții supraponderali să reducă masa corporală de grăsime și să își crească masa musculara cu mai mult de 9%! Acest studiu realizat în 2004 a fost primul care a stabilit în mod clar eficacitatea suplimentării cu adic linoleic conjugat pe o perioadă de timp îndelungată, fără modificări în dietă sau activitatea fizică.

Porția de știință

Acidul linoleic conjugat (CLA) este un termen care definește diferite grupuri de compuși (științific vorbind, izomeri) în care poate exista acidul linoleic. Acidul linoleic este un acid gras polinesaturat Omega 6 (PUFA, care nu se va confunda cu PUFA Omega 3).

Acidul linoleic este sintetizat în acid linoleic conjugat (CLA) în tractul digestiv al animalelor rumegătoare. CLA se găsește în alimente de origine animală, cum ar fi carne de vită sau miel și în produse lactate precum lapte, brânză și iaurt. Animalele hrănite cu iarbă oferă produse mult mai bogate în CLA decât cele hrănite cu cereale. Acid linoleic conjugat mai găsim și în semințele de floarea soarelui și în uleiul de șofrănel.

CLA este clasificat ca o grăsime trans naturală, care nu trebuie să fie confundată cu grăsimi trans artificiale, cele nocive care se formează în timpul prelucrării industriale a celor mai multe dintre alimentele ambalate (cum este cazul grăsimilor din margarină). Acidul linoleic conjugat poate preveni și avea efecte benefice în tratamentul natural al bolilor de inimă, diabetului, sănătatea oaselor.

Acest produs se adresează în special persoanelor care vor să slăbească, dar să-şi menţină în acelaşi timp şi masa musculară. Persoanele care doresc sa împiedice efectul “yo-yo” al dietelor pot lua capsule de CLA. Suplimentarea cu CLA ajută la arderea grăsimilor în exces, dar şi la stimularea producerii de ţesut muscular, fără alte efecte secundare.

Ceai verde + L-carnitina + Acid Linoleic Conjugat pentru ardere grasimi si metabolism activ
Acid Linoleic Conjugat + Ceai verde + L-carnitina pentru ardere grasimi si metabolism activ: vezi detalii, pret si beneficii

Nu au fost înregistrate efecte secundare pentru capsulele de acid linoleic conjugat însă acesta nu este recomandat femeilor care alăptează sau gravidelor, nici copiilor. Persoanele care suferă de diabet nu vor lua capsule CLA. Comunicați medicului dvs. despre orice suplimente alimentare și capsule luați, chiar dacă acestea sunt naturale. În acest fel, medicul va putea verifica dacă există efecte secundare sau interacțiuni cu alte medicamente.

Scortisoara, Gymnema sylvestre si frunze de dud alb pentru reglarea poftei de dulce.
Scortisoara, Gymnema sylvestre si frunze de dud alb pentru reglarea poftei de dulce. Vezi detalii, pret, beneficii.

Dacă aveți opinii și păreri despre acidul linoleic conjugat (CLA), cum funcționează și cât de mult ajută, vă rugăm să scrieți comentarii în site-ul nostru.

Scrie un raspuns: