Acid hialuronic pentru piele frumoasa

Cum ajutăm pielea să fie mai frumoasă: cu acid hialuronic sub formă de fiole, capsule, injecții sau adăugat în creme și loțiuni. Acidul hialuronic este un compus prezent în mod natural tot corpul, inclusiv în piele, ochi și articulații. Pielea tânără nu are nevoie de obicei de suplimente cu acid hialuronic însă, pe măsură de îmbătrânim (în special după vârsta de 35 sau 40 de ani) poate fi necesar să restabilim echilibrul necesar pentru o piele hidratată și netedă.

Acid hialuronic, importanța sa pentru o piele frumoasă.
Acid hialuronic, importanța sa pentru o piele frumoasă. Cum umplem ridurile cu acid hialuronic și de unde știm ce tratament dermatologic anti-rid să urmăm. În fotografie se poate remarca faptul că o piele tânără, suplă, neridată, conține mult mai mult acid hialuronic decât o piele îmbătrânită, ridată.

De obicei, acidul hialuronic este adăugat în suplimentele pentru articulații dar și în cosmetice. În medicina sportivă și estetică, medicii utilizează injecții cu acid hialuronic pentru a vindeca osteoartrita și pentru a reduce ridurile. Vă este teamă de injecții? Acidul hialuronic este disponibil în magazine și sub formă de pudră în capsule sau lichid în fiole ori sticluțe. Polimerul acid hialuronic este o componentă naturală importantă a pielii produsă de celulele fibroblaste, care scad odată cu înaintarea în vârstă. Pielea începe să piardă acid hialuronic de la doar 18 ani, însă ridurile și alte daune ale pielii cauzate de pierderea acidului hialuronic nu apar de obicei decât aproape de 40 de ani. Păstrarea sau recâștigarea acidului hialuronic reprezintă un deziderat al multor specialiști în îngrijirea pielii și scopul produselor care pot ajuta în această privință, astfel încât pielea să-și mențină aspectul suplu și tânăr.

Definiție. Acidul hialuronic, cunoscut și ca AH, este un compus natural prezent în piele care deține multe funcții importante, cum ar fi menținerea hidratării, oferirea elasticității, repararea țesuturilor, păstrarea împreună a componentelor structurale ale pielii, colagenul și elastina, și crearea unei bariere protectoare împotriva microorganismelor.
Tipuri de produse. Multe produse cosmetice de îngrijire a pielii conțin acid hialuronic. Produsele cu aplicare locală care conțin acid hyaluronic sunt considerate eficiente în hidratarea celulelor de la suprafața pielii, fapt ce previne deshidratarea și protejează pielea de praf și alte substanțe poluante. Materialele care introduc acidul hialuronic în piele trebuie să pătrundă în straturile profunde ale pielii pentru a înlocui AH lipsă din derm, redând temporar finețea și elasticitatea pielii, umplând ridurile și cutele. Acest lucru redă aspectul tânăr tenului, gâtului, pieptului și altor zone predispuse la riduri.

Hidratare. Din moment ce acidul hialuronic menține și hidratarea, păstrând o cantitate de apă de până la 1.000 de ori greutatea sa, acesta este o componentă utilizată frecvent în cremele hidratante. În cadrul acestora, el funcționează nu doar ca un furnizor de apă pentru piele, ci și ca factor ce menține apa în interior. Fiind o moleculă mare, nu pătrunde profund în piele, rămânând, în schimb, la suprafață, unde hidratează primele straturi de piele.

Riduri atenuate. Pierderea acidului hialuronic natural este una dintre cauzele ridurilor, așadar ideea de a introduce înapoi în piele AH pentru a repara ridurile are sens. Acidul hialuronic este vital pentru reducerea sau îndepărtarea ridurilor. Prin acțiunea de reducere a ridurilor, acidul hialuronic face pielea să capete un aspect mai tânăr și o tonifică, aceasta devenind fină și suplă.

 Uleiul de la ARGITAL ITALIA oferă eficacitate optimă şi prevenţie, are efect depigmentant şi anti-pete care acționează asupra principalelor mecanisme biologice responsabile pentru pigmentarea pielii. Poate fi folosit la nivel local pe petele brune.  Este disponibil în site cu livrare rapidă www.proDietaBio.ro
Uleiul de la ARGITAL ITALIA oferă eficacitate optimă şi prevenţie, are efect depigmentant şi anti-pete care acționează asupra principalelor mecanisme biologice responsabile pentru pigmentarea pielii. Poate fi folosit la nivel local pe petele brune. Este disponibil în site cu livrare rapidă www.proDietaBio.ro

Acidul hialuronic este un lanț lung și fără ramificații de molecule simple. Corpul îl folosește pentru a realiza țesuturi conjunctive precum cartilajul și pentru a repara pielea. Radiațiile ultraviolete de la soare pot determina ca celulele să scadă producția de acid hialuronic. Puteți utiliza alimente specifice și suplimente pentru a crește cantitatea de acid hialuronic din organism.

  • Consumați alimente bogate în acid hialuronic, mai ales cartofi și alte rădăcinoase ca morcovii și cartofii dulci. De asemenea, consumați legume cu frunze verzi precum varza kale și spanacul. Totodată, puteți găsi concentrații mari de acid hialuronic în legumele asiatice ca imoji, konyaku și satoimo.
  • Consumați legume crude. Acidul hialuronic este sensibil la căldură și va fi distrus prin preparara termică. Puteți mânca morcovi, frunze de varză kale și spanac amestecate într-o salată sau separat, drept gustare.
  • Beți multă apă. Acidul hialuronic este mai eficient atunci când are o cantitate mare de apă cu care să realizeze legături. Puteți crește eficiența acidului hialuronic prin consumul zilnic a cel puțin opt pahare de apă.
  • Utilizați suplimente de acid hialuronic cu aplicare locală. Acestea sunt disponibile sub formă de creme și geluri în magazinele cu produse pentru sănătate și în spa-uri. De obicei, produsele cu acid hialuronic cu aplicare locală conțin 2,5 la sută concentrație de acid hialuronic. Masați pielea pe care ați aplicat produsul cu acid hialuronic, insistând în zonele cu piele aspră, pentru ca acesta să le facă mai fine și mai suple.
Acidul hialuronic ajută la refacerea și regenerarea celulară și previne îmbătrânirea prematură a țesuturilor. Acesta joacă un rol important în sinteza colagenului, cele două componente fiind în strânsă dependență. Capsule de acid hyaluronic regăsim în magazin www.proDietaBio.ro, produs Medicura Germania.
 Acidul hialuronic ajută la refacerea și regenerarea celulară și previne îmbătrânirea prematură a țesuturilor. Acesta joacă un rol important în sinteza colagenului, cele două componente fiind în strânsă dependență. Capsule de acid hyaluronic regăsim în magazin www.proDietaBio.ro, produs Medicura Germania.

Scrie un raspuns: