Tratament naturist pentru rinichi cu extract de urzică

Urzica extract este recomandat pentru tratamentul naturist al mai multor afecțiuni, de la rinichi inflamați până la boli reumatice sau gută.

Tratamentul naturist cu extract de urzică pentru rinichi este eficient datorită compușilor activi ai acestei plante. Urzica (Urtica dioica) este folosită atât ca o plantă culinară, cât și ca medicament pentru a trata diferite afecțiuni, inclusiv cele care afectează rinichii. De fapt, urzica este aprobată în unele țări europene, cum ar fi Germania, pentru tratarea anumitor probleme de rinichi.

Ceaiul de urzică este recomandat pentru tratamentul naturist al rinichilor inflamați.
Ceaiul de urzică este recomandat pentru tratamentul naturist al rinichilor inflamați.
Urzica este un adevărat medicament natural pentru rinichi.

Urzica face parte din familia Urticaceae, iar alte denumiri populare sunt: urzica mare, urzica mica, urzica creață, oistea. Este o plantă erbacee, perenă, cunoscută încă din antichitate pentru proprietățile medicinale și alimentare. Se spune că urzica este foarte ”lacomă” și extrage din pământ extraordinar de multe substanțe nutritive, parcă pentru a nu mai lăsa nimănui nimic. Nouă ne convine acest lucru pentru sănătatea noastră căci, atunci când mâncăm urzici sau folosim extract, toate aceste substanțe nutritive valoroase sunt absorbite de organismul nostru pentru beneficiul rinichilor și altor organe interne.

Proprietăți ale urzicilor. Beneficii pentru sănătate.

Urzicile conțin substanțe numite polizaharide sau zaharuri complexe și lectine, considerate a fi componente active. Au proprietăți digestive, antidiareice, antihemoragice (datorita vitaminei K), antianemice, tonice, vitaminizante, aperitive, mineralizante, energizante, antihelmintice. Extractul de urzici este folosit și pentru acțiunea sa expectorantă, emolientă, antitusivă, antiastmatică, antibronșitică. Frunzele de urzică sunt cicatrizante, epitelizante, revulsive, astringente, antiseptice, antimicrobiene, insecticide.

Acțiunea urzicilor în afecțiuni renale: litiaza renala, favorizarea eliminării toxinelor și a excesului de apă din țesuturi prin mărirea diurezei.

Frunza de urzică are proprietăți antiinflamatorii care acționează în organism pentru a preveni producerea de substanțe inflamatorii naturale numite prostaglandine. Planta medicinală acționează de asemenea pentru a crește volumul urinar și pierderea apei din organism, fapt care poate ajuta la eliminarea bacteriilor din tractul urinar. Persoanele care au mâinile și picioarele umflate pot folosi extract de urzică.

Urzicile au foarte multe proprietăți nutritive dar și medicinale: au efect diuretic, hemostatic (pentru a opri sângerarea), antiseptic, combat reumatismul și anemia, sunt tratament pentru ulcer, stimulează creșterea părului, luptă împotriva bolilor de rinichi, reglează tensiunea arterială și glicemia.

Ceai de urzică, extract, bitter

Urzica este disponibilă sub formă de frunze proaspete primăvara, dar și uscate și liofilizate sau ca suplimente în forme de tinctură, extract, bitter și capsule. Când faceți ceai de urzică, puteți bea trei până la patru cești pe zi, dar trebuie să beți întotdeauna apă suplimentară împreună cu ceaiul. Atenție la urzici, nu luați din orice sursă pentru că cele poluate de pe marginea drumurilor nu vă ajută cu nimic. Alegeți urzici din agricultura ecologică, ce respectă standardele de calitate și nu au reziduuri de chimicale sau poluare.

Tratament naturist cu 20 ml zilnic Bitter. GRIJA TA PENTRU SĂNĂTATE! EXTRACT DE PLANTE MEDICINALE pentru slabire, digestie, sanatatea ficatului, scaderea trigliceridelor si a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, intarirea sistemului imunitar.
CURA de 2 săptămâni TRATAMENT NATURIST cu plante medicinale: Anghinare, Păpădie, Fenicul, Coada șoricelului și VITAMINE.
BITTER BIO fără alcool, fără zahăr, PUR, 250 ml.
20 ml zilnic pentru slăbire, digestie, sănătatea ficatului, scăderea trigliceridelor și a colesterolului, eliminarea de toxine, ajutor pentru rinichi, scăderea uereei și creatininei. Produs HERBARIA GERMANIA. Citiți mai multe informații despre aceste plante medicinale și mod de utilizare.

Urzica aduce beneficii pentru tratamentul naturist al rinichilor

Urzica a fost folosită de mult timp ca diuretic pentru a elimina excesul de apă din organism prin rinichi. Acest efect face ca urzica să fie folositoare ca terapie adjuvantă pentru tratarea infecțiilor tractului urinar, deoarece prin creșterea volumului urinar poate ajuta la eliminarea bacteriilor din rinichi și din tractul urinar. Urzica este folosită alături de cantități mari de apă ca terapie, prin care se forțează fluidele prin rinichi pentru a trata inflamația rinichiului sau a tractului urinar. Multe persoane folosesc extractul de urzică pentru tratamentul afecțiunilor de rinichi și prevenirea pietrelor de rinichi.

Urzica ceai sau extract reprezintă un tratament eficient pentru rinichi, reumatism, picioare și mâini umflate.
Urzica ceai sau extract reprezintă un tratament eficient pentru rinichi, reumatism, picioare și mâini umflate. Mai multe informații regăsim în site prodietabio.ro

Urzica poate reduce și durerile de reumatism cronic și degenerativ, sciatică, gută (cu eliminarea acidului uric) și artroze (cu refacerea cartilagiilor).

Scrie un raspuns: